jävla idiot säger jag bara!

publicerat i Allmänt;
Fyfan vilken jävla idiot som kommenterat i inlägget nedan.

"Där var han lite söt för en gångs skull."

Du vet att jag kan kolla upp vem fan du är ? Jävla äckel jag blir så jävla förbannad visserligen tar jag fan inte åt mig eftersom att Wiggo är det finaste ungen som finns & du är säkert bara helt jävla avundsjuk! JÄVLA FÖRBANNADE IDIOT JÄVEL. Fan vad sur jag blir .. i helvete jag ska fan sluta blogga , jag tänker fan inte ta mer skit längre jag har fått tillräckligt & jag förstår fan inte det här , är jag värd att få en massa skit ?
det är tydligen omoget att vara ung mamma , men fyfan DET ÄR NOG DET MODIGASTE MAN NÅGONSIN KAN GÖRA , att gå igenom en förlossning , att kunna ta hand om sitt barn men snart kommer det väl en kommentar om " dina föräldrar betalar ju allt " Inte kan fan kan de finnas något inlägg utan en negativ kommentar. jag säger bara far & flyg . jag kommer helvete inte tillbaka hit någe mer , fan vad ledsen jag blev nu I FYFAN , nu drar jag ifrån den här jävla bloggen !  HELVETE FÖR DIG DITT JÄVLA ÄCKEL..

och  tack ni alla andra <3 ni har vart underbara. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Du vet du vad.. nu låter du ju någon tönt "vinna".. jag tycker du inte ska göra så stor grej av det, de e ju det som tönten vill,,, tror du inte det?! er son e jättesöt o de vet ni, skit i andra! o en liten sak bara,, modig e man vare sig man e 15 eller 35 när man går igenom en förlossning!! så även ikke unga mödrar e modiga, dom kan ha de jobbigt på andra sätt..sj va jag 24 när vår dotter föddes..ta nu inte denna kommentar negativt:d

2:a kommentar, skriven , av Jonna:

klart alla kan ha det jobbigt, oavsett ålder. Fast unga föräldrar får ALLTID skit, och enligt folk så ska man tydligen acceptera det när man väljer att skaffa barn i ung ålder. idag är jag så jävla trött på mänskligheten.

fan bea, vi får ta en fika i veckan och planera en kupp mot allt jävla skitsnack. Ludde & Wiggo är dom sötaste ungarna som nånsin kommit till världen!

3:e kommentar, skriven , av karolina:

wiggo är jättesöt & det vet du & alla andra med, det är bara så att den som kommenterar allt skit är bara vundsjuk på dig & wiggo för att inte han/ hon har nå barn lr nå. lägg inte ner din blogg, älskar att läsa dig. har varit borta ihelgen & det första jag gjorde var att läsa din inlägg. älskar din blogg! / kramar karolina & melwin

4:e kommentar, skriven , av Jessica:

sluta absolut inte blogga. ja tycker de e skitkul att läsa dina bloggar. de e typ de enda ja gör när ja är på internet :p din och jonnas. låt inte såna där jävla idioter "vinna"
skit i dom..de kanske inte är så lätt men försök iaf. och wiggo är en av de sötaste bebisarna som finns :D

5:e kommentar, skriven , av en som beundrar:

jag tycker du är jätte modig, gått igenom en förlosning och klara av att ta hand om ett barn när du är så ung. klart att du klarar av det själv emn det är väl fan självklartv att dina föräldrar hjälper dej! är det så jävla konstigt?! tycker alla som skriver negativa saker om dej är så jävla omogna för jag tycker du är så himla stark! förstår om du tröttnat på all kritik som folk ger dej men försök o inte tänka på det, för det finns vi som är trogna läsare till din blogg! jag skulle inte klara en dag i skolan utan att kunna gå in o läsa lite om Wiggo =) tycker du verkar vara en underbar person och jag blir så arg när folk kritiserar dej!!!!!!

6:e kommentar, skriven , av Linda:

Blockera IP-adressen så idioten inte kan kommentera någe mer. Sluta inte blogga, jag tycker om att läsa din blogg! :)

7:e kommentar, skriven , av Neos mamma:

Bea gumman, att vara ung förälder dt gör folk svarta i ögonen, dom blir så förbannat jävla svartsjuka att vi klara dt, dt ända dom kan göra är att skriva spydiga kommentarer. för gör dom inte dt så skiter vi ju i dom vi ser ju inte dom då . Men dom måste göra någonting jobbigt i våra perfekta liv. Tro mig har haft Neo i tre år . Mkt har jag fått hört, man lär sig efter ett tag dt tar ett år eller två sen skrattar man bara åt alla patetiska människor som har mage att skriva en sån sak om i dt här fallet DIN SON !! nästa gång kanske dt är om min son´, eller någon annan ung mammas.. Jag menar har du någonsins sett någon skriva sådär till en "VUXEN" mamma`? i 30-40 års åldern? Neej dt händer en gång på miljonen´, men vi drabbas i princip varje dag iallafall någon av alla unga mammor/pappor som finns. Någopn skrev till mig "Mikaela tar inte hand om Neo själv dt gör henne mamma och dt har hon alltid gjort, mikaela betalar ingenting själv dt gör soc o hennes mamma" Då tänkte jag såhär . Jasså lilla vännen? Är dt därför jag jobbar7-15 varje dag sen efter dt hämtar jag neo ? HAHA .. Ha dt i åtanke jag vet att dt är svårt gumman . Men folk är avundsjuka som FAN !!

8:e kommentar, skriven , av Lovisa:

Hej! Jag skrev nyss till Jonna (läser hennes blogg med)=) att det alltid kommer finnas personer som inte kan vara glada för andras skull och dem som är just avundsjuka. Jag skrev även att hon inte skulle bli arg och ta upp det här i bloggen för då tycker denna person att det blir alltmer roligt och kommer fortsätta. Strunta i han/hon och stäng bara av personen i stället. Denne kommer sluta om du inte nämner något om det då det inte blir lika roligt längre.
Jag kan förstå att det är jobbigt, men jag hoppas verkligen inte att du kommer sluta blogga för det är såå skoj att läsa om er.=)

Kramar till dig!

9:e kommentar, skriven , av Klara:

jag tycker alltid att han är söt. Tycker om att läsa dig blogg, så nu har jag startat en med.
Ta och kika in om du har tid :P

Kram

10:e kommentar, skriven , av My:

Kan man inte blocka IP numret??? Kolla gärna in min bloggtävling :)....

11:e kommentar, skriven , av Anonym:

usch usch usch, sluta inte med ditt bloggande det är toppen :)

12:e kommentar, skriven , av Wiggos farmor:

Hej
Bea gumman låt inte idioten vinna ,du ser att det är många som vill läsa din blogg.Du är en helt underbar mamma till Wiggo och du växer för varje dag som går i din mammaroll.Världen är full med idioter försök att strunta i dom.puss o kram

13:e kommentar, skriven , av CamillaLyktberg:

Bea du får inte sluta blogga, jag läser ju varje inlägg så fort du uppdaterar, så härligt o läsa om dig i wiggo, man blir så glad!

14:e kommentar, skriven , av Anonym:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! du får INTE sluta blogga! :(:(

15:e kommentar, skriven , av Jonnah:

Nej nej nej! Du får inte sluta blogga!! Blocka idioten! Bara någon idiot som inte har något liv. Eftersom dom läser din blogg så är dom ju intresserade! Dom är bara avensjuka! Låt dom inte förstöra för dig!

16:e kommentar, skriven , av Nathalie:

Nej sluta inte. Jag läser din blogg varje dag.. Du gör min dag med dina fina bilder och de du skriver..

Kram till er

17:e kommentar, skriven , av Jennie:

nä bea du får verkligen inte sluta blogga, jag läser varje inlägg som kommer in. älskar din blogg :) fortsätt och låt inte idioterna vinna, det dom vill.

18:e kommentar, skriven , av Caroline Holm:

Bea, det viktigaste är att du vet att du har världens sötaste bebis. Jag minns när vi själva var "bebisar" och lekte prins och prinsessa. Jag fick alltid vara prinsen och fick rädda dig från "ägget" som vi hade på dagis. I skolan fick jag vara din häst som du red på. Haha. Jag minns det som om det vore igår. Skit i folk som är idioter. Tänk bara på oss, vad har du? Du har ett barn. Vad har jag? I princip ingenting. Var stolt,
Bea. Vi alla vet att du förtjänar det! /C

19:e kommentar, skriven , av M:

nej snälla sluta inte blogga...älskar in blogg läser den varje dag...du är skit stark och modig människa så snälla ge inte upp...Men huvudsaken är att du o din lilla familj mår bra, och mår du inte bra av att blogga så ska du inte göra det....Men fy vad tomt det skulle bli om du slutade:(....snyft

20:e kommentar, skriven , av N:

Snälla,du får inte sluta blogga. Jag blir glad varje gång jag går in och ser att du har uppdaterat! Wiggo är JÄTTE söt på ALLA bilder du lägger upp! Du har verkligen fått mig att vilja bli mamma en dag! Skit i alla puckon!

21:e kommentar, skriven , av en som beundrar:

Bea, lyssna inte på alla idioter! du får inte sluta blogga! kram på dej!

22:e kommentar, skriven , av ida:

Neeej sluta inte blogga! :( jag läser den varenda dag & wiggo är ju hur söt som helst ju. det finns ju vissa idioter som inte kan låta bli att skriva sånt där..

23:e kommentar, skriven , av C:

Nej sluta inte....skit i tönten.Han/Hon vill ju att du slutar så go on!!!!

24:e kommentar, skriven , av Sanna:

BEA vi behöver ha din blogg varje dag annars har vi inget på internet att göra och inga söta bilder att titta på. Såååå deprimerande. De som inte gillar din blogg får stå för sig och tydligen är de nöjda för ingen har ju kommenterat idag ???

25:e kommentar, skriven , av Melinda:

Vilken jävla idiot ! Sluta inte blogga !

26:e kommentar, skriven , av kom tillbaka!:

gah, sluta inte blogga. jag älskar att läsa dina nya inlägg och hoppas alltid på ett nytt när jag går in här. kom tillbaka! lyssna inte på den där människan, han/hon är ju en idiot. wiggo är super söt och ingenting annat! KOM TILLBAKA!

27:e kommentar, skriven , av Emilia!:

Bea :) världen är full av idioter ! tkr inte du ska ta åt dig när någon omogen jävel säger sådär, det är säkert nån gammal ovän till dej eller nåt som inte har så mkt till liv ! wiggo är as söt , alla vet det ;)
och duu, sluta inte skriva här :)

28:e kommentar, skriven , av Emelie:

Bea! neej, din blogg är så bra. å wiggo är jättesöt snälla sluta inte! blocka idioterna!! din blogg ä bäst

29:e kommentar, skriven , av en döende.:

jag dör om du slutar blogga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

30:e kommentar, skriven , av linda:

NEEEJ!! inte sluta blogga!!! snälla nej gör bara inte det.
Alla äckel som håller på att dumma sig, låt bara bli att kolla in hennes blogg då? är det så svårt att låt bli? idioter!

snälla bea, sluta inte blogga! (a)

31:e kommentar, skriven , av Madeleine.:

Sluta itte. Skiit i va den där idioten säger, som sakt så är d bara någon som är så trött på sitt eget skiit liv och pga.det moste h*n hitta på massa skiit om andras liv. Jag, och som du ser många andra tykker du ska fortsätta skriva blogg. =) Och Wiggo är jätte sööt, specielt med d där långa håret.;) Önskar min flikka kunde ha lika långt.;P

32:e kommentar, skriven , av Minna:

Tycker du verkar vara en bra mamma och wiggo är jättesöt, alla tycker det, säkert hon som skrev med bara ville vara elak. Men överdriver du inte lite? SKit i sånna kommentarer, och det känns lite onödigt att skriva hejdå till bloggen för det har du gjort förr och de flesta vetr att du kommer tillbaka, då är det bara lite pinsamt. Men wiggo är iaf jättesöt, läser din blogg varje dag, är rolig att läsa.

33:e kommentar, skriven , av Anonym:

nej snälla sluta inte med bloggandet, du verkar som en toppen mamma! :)

34:e kommentar, skriven , av M:

du får inte sluta blogga beaa!!!! du som skriver så jävla bra. vad ska man annars läsa? kom igen bea, ta ingen skit! dom är bara avundsjuka.. du är en toppenmamma o det vet alla!! :)

35:e kommentar, skriven , av Mimmi:

Jag blir ledsen faktikt , jag försår seriöst inte hur man kan skriva nått sånt där om någon annans barn. Jag förstår att du tappar lusten att skriva nå mer här när du gång på gång får skit !
Jag tycker din blogg är underbar & det vet jag att de är många fler som tycker (: . Stå på dig Bea .
*Kramar* / Åse

36:e kommentar, skriven , av Julia:

Tjejen! Du ska inte behöva lägga ner energi på en sådan liten och svag person. Skit i det, det kommer alltid finnas några idioter här i världen, men det gäller att blunda för dom och bara gå vidare. Lev ditt liv med din underbart söta son och din rara pojkvän. Det är inte ens värt att lägga ner tid på personen som kommenterade det där. Personen vill förmodligen bara se dig sårad, men du är så stark så du ska inte ta åt
dig! Du är en jättebra mamma, och du har världens sötaste son. Fortsätt blogga och blunda
för dom idiotiska kommentererna. :)
Kram från mig!

37:e kommentar, skriven , av Sari:

Det finns så mycket konstigt folk, tyvärr.. Men visst hårda ord blir man sårad av. o det bästa sättet o komma åt en mamma, det är genom barnen.. Tänker tillbaka när jag fick mitt första barn, jag fyllde 19år o Johanna var 6 veckor gammal, ingen var egentligen där för o fira mig, det var allt från hur skulle jag klara o ta hand om ett barn, när jag själv var ett barn,, o alla goda råd. O den här pressen folk sätter på en, o så vänta på att man ska misslyckas... kommer ihåg allt det, o jag trodde det hade förändras med tiden. Att det var mer ok idag o få barn som ung, tydligen inte... när jag fick mitt andra barn, när jag var 21år, så var det lite som att .. "ska du inte göra någe annat än skaffa barn" O jag önskar verkligen folk kunde tänka, hur sårande det är o höra sånt skit. Det fantastiska i det hela är att när jag fick mitt tredje barn, när jag var 25år, då var jag accepterad o blev gratulerad o fick positiv uppmärksamhet plötsligt,, räknades jag som vuxen då??.. Du gör ett bra jobb Bea, kom alltid ihåg det, hur skit det än känns... kram.

Kommentera inlägget här :