Lite shopping & god natt :)

publicerat i Allmänt;
Hejsan igen!

Det blev lite shopping på tuna park .
* Ljusa jeans från Bikbok 300:- det var halva priset .
* Pjamas (shorts & linne ) med Hello Kitty 100:-
*  Lila tröja från Gina tricot 100:-
* Ett block på Tiimari för 15 : - tänkte ha det till trafikgrejen :)


Jag är väldigt nöjd med mina inköp & jag ska visa er sakerna någon gång då jag använder det så ni får se , det är kul att visa :)
Men men , efter tuna park så åt vi mat & de var smaskens & så blev de grönsaker till också det gör det hela lite nyttigare, haha! Och så har jag duschat, diskat & myst med Wiggo fast han är lite gnällig eller han har vart det idag jag vet inte om han är lite hängig tror han är lite feber faktiskt så mamma har köpt alvedon åt honom ifall det skulle bli värre :( usch, jag blir så ledsen när jag ser att han mår dåligt då börjar jag också gråta . stackarn <3
Men det här är mitt sista inlägg för idag för jag orkar faktiskt inte skriva mer idag & så har jag inget speciellt att berätta bara att jag ska ut & gå en RASK promenad imorgon med vagnen måste röra på mig mera. Fan man blir ju deprimerad när man provar tex. jeans på stan & inte får på sig vissa usch jag blir det iaf . Och alltid är de skitlånga & jätte smala i midjan , jag blir så arg ! haha.

Men nu ska jag kila & sova , jag skulle ladda upp en bild på Wiggo här men det tar ju en jäkla evighet så jag gör det imorgon istället är för trött för att sitta uppe & vänta på att en bild ska laddas upp . Nej nej ni får se han imorgon vår stora kille :) Jag hoppas ni har haft en trevlig dag & vissa har väl börjat skolan igen om jag inte minns fel? Själv har jag blivit skit lat nu när jag inte har några rutiner när jag inte går i skolan , aja de får vi fixa igen till oktober .

GOD NATT / B' <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av en som beundrar:

vill bara visa att jag fortfarande läser din blogg, missar nog aldrig ett inlägg :P

2:a kommentar, skriven , av Lovisa:

Inte jag heller..=)

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

åh älskar din blogg :) den är kanon

4:e kommentar, skriven , av en trogen läsare:

jag tycker det är kul att läsa din blogg för du skriver om både med o motgångar. det är så tråkigt att läsa bloggar där allt är så himla underbart hela tiden, man vet ändå att det inte är sant för livet går ju lite upp o ner =) coolt med unga mammor! ta hand om dig. kram

Kommentera inlägget här :