snälla sluta!

publicerat i Allmänt;
varför håller folk på & vill göra så att jag låter så negativ till allt ?  först var det att jag inte tyckte om Wiggo & nu så är jag dum mot Tobbe & sen kan jag inte ta kritik ? Vad kommer här näst ? Undra vilka det är som är negativa som klagar på mig ? det måste väl ändå vara negativt ?

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av J:

folk verkligen älskar att klaga. det är svårt att ignorera, men jag försöker tänka att det är ju roligt att dom ödslar sin tid på det, haha :)

2:a kommentar, skriven , av Bea:

Ja precis det har du rätt i :)

3:e kommentar, skriven , av S:

bry dig inte om vad folk skriver till dig, ignonera det bara, för då vet de att du inte bryr dig eller tar åt dig. =) ha det fint!

4:e kommentar, skriven , av N:

Jag tycker inte att du är negativ. blir alltid glad av att läsa vad du skriver. :D

5:e kommentar, skriven , av Sanna:

Jag förstår inte heller hur någon bara ORKAR hålla på som de gör. Kan man inte läsa med glädje varför då läsa överhuvudtaget? Och framför allt varför göra sig besvär med en tråkig deprimerande kommentar? Alla har vi svackor och man är inte alltid på god fot med dem man lever med men du måste väl ändå få skriva om just det problemet utan massa skit från läsare också (Som inte vågar skriva sina namn)

6:e kommentar, skriven , av Anonym:

USCH, förstår inte heller hur man orkar! :( försök att ignorera det så gott det går =)

7:e kommentar, skriven , av karolina:

dem som klagar har inget annat för sig, därför måste dem klaga på den första dem hittar...

8:e kommentar, skriven , av Anonym:

ignorera dom, dom har säkert inget bättre för sig än att klaga.
jag tycker du verkar som en superbra mamma och allt, så sluta ta skit! :)

9:e kommentar, skriven , av Monica:

Bry dej inte om vad de skriver, kanske de slutar sen när de märker att du inte tar åt dej av deras kritik! Egentligen är det ju roligt att de sätter tid på att sitta o klaga...de kan ju inte själva ha ett så intressant liv :)

10:e kommentar, skriven , av Casandra:

Ingen ide att ta åt sig, men svårt att låta bli. Och vem ska få bestämma om du är negativ eller inte? Man måste få vara negativ någon dag faktiskt. Man kan ju undra om dom som skriver är så positiva? Keep up the good work :)

Kommentera inlägget här :