måndag

publicerat i Allmänt;
Idag vaknade Wiggo kl 6.30 gjorde ordning välling gav honom det & han låg i sängen till kl 7.15 då gick Anton upp med Wiggo så att jag fick sova , gick upp kl 9 åh jäklar vad skönt det var :)
Nu så har vi inte gjort något alls ska snart åka in till doktorn med Wiggo för jag tror att han fått öroninflammation så ska dit & kolla upp det. Sen så vet jag inte vad vi ska göra , kanske åka  till tuna park en sväng ? Min syster ville göra något sa hon.

Har en liten fråga. skulle du uppmuntra anda "unga tejer" att skaffa barn unga. Jag är 18 och är jätte sugen på ett barn. Men du som har lilla wiggo skulle du tycka att man ska det eller vänta?
Ha en bra kväll:) //Mia

svar ; - Uppmuntra & uppmuntra vet jag inte riktigt.  Det underlättar ju om man går klart skolan först sen så kan man nog tänka på en liten plutt. Jag säger inte att jag gjorde ett misstag för det gjorde jag verkligen inte. Är hur glad som helst att jag fick Wiggo & jag tycker inte att det spelar någon roll om man är 18 år eller 40 år .
Du gör som du själv känner & vill :) Jag gjorde absolut INGET misstag .

Jag ska också visa er klänningen/tunikan som jag köpte på Bikbok har faktiskt på mig den idag :P haha! men jag slänger in bilden lite senare för nu så vill Wiggo ha mat & jag ska titta på Våra bästa år också innan vi åker ..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mia:

åå va gulligt att du tog med min komentar! tack för svaret:) jag vill gå ut skolan först, men jag vill vara ung när jag får mitt första barn:) ha en super dag:)

Kommentera inlägget här :