God kväll.

publicerat i Allmänt;

God (?) kväll det vet jag inte riktigt. Var i stallet & gick med Mirre ett tag det gick bra , fixa Isabells träns & sen gick jag ner igen. Jag ringde Tobbe & frågade ifall han skulle komma hit med Wiggo som han sa att han skulle göra men han orkade inte så det var bara att sätta sig i bilen för mig & mamma för att åka & hämta Wiggo. Lite tråkigt att man tror på någon som säger att man ska göra något & inte gör det speciellt när kl är 20.30 på kvällen :/  Skit samma nu är Wiggo iaf här & han har ätit & ligger nu & sover . Jag ska snart träna på mitt teoriprov men först så ska jag ladda upp bilder i ett nytt inlägg ;D

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lovisa:

Alltså T är verkligen något, man blir så sur när man läser sådant, har man sitt barn och ska lämna det till mamman sen så är det ju HANS uppgift, inte fan ska du åka fram och tillbaka, då får Wiggo bli hos dig så får T komma och hälsa på där bäst han vill! Kämpa på Bea du verkar så himla stark och har en underbar son, du verkar gladare när du bor hos din mamma och hoppas det blir bra sen när T flyttar ut när han fattar hur mycket du gjorde för honom då kommer han komma krypandes tillbaka, ta inte tillbaka honom då! Du kan få så mycket bättre (känns elakt att säga till någon som har barn med någon, men det är saningen, det är T själv som orsakat de!

Älskar din blogg och är mäktigt imponerad av dig!
(du SKA inte åka framochtillbaka, då får han komma till dig och hälsa på Wiggo om han ska vara så jäkla oansvarlig pappa, snacka om omogen!)

Kommentera inlägget här :