städ & flytt !

publicerat i Allmänt;
Nu har jag kommit hem till lägenheten igen jag har vart med mamma & köpt en vagn & en till spjälsäng till Wiggo som vi ska ha hemma hos mamma & pappa. Vagnen vi köpte är en Carena easy fast denna var begagnad så den ska jag använda när vi åker på semester sen så ska jag köpa en likadan fast brun till Wiggo som jag kan använda här hemma.

Nu är det städning & flytt som pågår hemma hos oss , jag städar & hjälper Tobbe plocka ner lite små skit kan man väl säga. Sen när vi får undan allt så ska jag dammsuga & tvätta golven men det är väl frågan om jag hinner det idag men det tror jag nämligen inte.

image1073

Den här vagnen blev det , snygg va ? ;D

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av lindaf:

snygg vagn! :) ha en fin dag! :) kram

2:a kommentar, skriven , av Maria:

Vi har en rosa till Elin. Jag gillar den mycket!!! :) Nackdel är att man måste köra med båda händerna då den drar antingen åt höger eller vänster (det är bevisat). Ska ni ha två vagnar? Varför inte bara ha en? :S hehe

3:e kommentar, skriven , av Marie , Williams Mamma!:

ska du bo kvar i lägenheten eller flyttar du hem till mamma & pappa?

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

ska ni flytta isär?

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Den var jättefin=)

6:e kommentar, skriven , av karolina:

hu mkt kosatade vagnen?

7:e kommentar, skriven , av Lovisa:

Den var helt okej, men jag tycker wiggo är för liten fortfarande för en sån vagn, jag skulle inte sattit en mindre än 1åring i en sådan vagn den påminner för mkt om en sulky vagn tycker småbebisar behöver lite kraftigare vagnar liksom, wiggo kan väll inte ens sitta upp själv inu? (svara gärna här inne så går jag in och kollar lite senare.)

8:e kommentar, skriven , av Monica:

Lovisa, ryggstödet i vagnen går att justera tom så mycket att barnet kan ligga o sova..

9:e kommentar, skriven , av jonna a.k.a luddes mamma:

jag tror det är en sån jag ska köpa till Ludde också!:)

10:e kommentar, skriven , av Bea WIGGOSMAMMA:

Lovisa : - Det är många som har såna vagnar fast barnen är små den har fullt liggläge så man kan använda den om man har en åkpåse i den. Men Wiggo ska inte använda den här förän vi åker till Spanien i Maj då är han 7 månader & då kan han använda en sån dom är ju gjorda från 6 mån-3år.

11:e kommentar, skriven , av Maria:

Elin var 1 år när hon fick den vagnen & hon satt bra i den då. Jag personligen rekommenderar inte att ha den innan året just för att dom sitter inte lika bra som i en riktig vagn. (Man har ju sett hur barn sitter fel).. Elin är nu 1 ½ år & sitter perfekt i den. :) Men dom små liven sitter ju inte där sååå länge, så.
Men visst den är ju från 6 mån. Men för det passar den inte alla, eftersom alla är ju olika stora. :)
Men den är jättebra!!!

12:e kommentar, skriven , av Anonym:

ska du o tobbe flytta isär ? :S

13:e kommentar, skriven , av amanda:

jag förstår inte varför alla ska tycka så mycket. Det är väll beas barn och hon bestämmer väll om sitt egna barn. En mamma känner ju sitt barn bäst trots allt. Tyckte vargnen var jätte fin och den passar nog helt perfekt åt han=)

14:e kommentar, skriven , av eva:

Har svårt att förstå varför du måste ha två vagnar.

15:e kommentar, skriven , av Bea wigggosmamma!:

Jag har en vagn nu den ljusblåa & sen nu köpte vi den här gråa för att ha med på semester när vi ska åka iväg den kostade bara 300:- & jag ska köpa en likadan fast brun sen för att ha hemma i stan den är bra att ha när man ska åka & handla lätt att fälla ihop osv. Dom på flygplanen är inte så rädda om vagnarna & bara kastar runt dom som det vore någon slags boll därför så har vi köpt en billagre & begagnad vagn till semestern vi ska åka på.

Kommentera inlägget här :