God morgon!

publicerat i Allmänt;
Har sovit ganska bra trotts allt :) Wiggo vaknade kl 8 så vi gick upp & satt på TVn & glodde lite där , nu försöker jag få honom att somna om igen eftersom han är trött men han verkar inte vilja det , envisa barn! :P Och såklart när jag kollar in här på min blogg & kommentarerna så har jag SÅKLART fått en till idiotisk kommentar en person bara MÅSTE slänga ur sig & självklart är personen anonym vad annars?
"du är fläckig i ansiktet? har du blivit sliten efter wiggo eller? du ser rätt gammal ut för att vara arton i ansiktet, haha!"

så rolig va den kommentaren, jag förstår inte hur folk orkar hålla på & dom måste verkligen yttra sig på ett eller annat vis & när dom väl skriver något så är dom anonyma ? Jag säger bara våga stå för vad du säger eller så säger du inget alls.

Söndag ? jaha idag är det kalas för Wiggo IGEN eller det är bara mormor, morfar & rosa som ska komma över så det blir ju inte värsta kalaset. Nu sitter jag & väntar på att mamma & pappa ska komma hem dom är iväg & spelar golf & jag behöver bilen för att åka in & städa upp i lägenheten innan de kommer folk dit. JA så kan det vara !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Misen:

Hej, hej . kikar in på din fina blogg, vilket mysigt foto på familjen. Äsch, dumma kommentarer är ju bara att radera! Hoppas ni får en bra söndag!

2:a kommentar, skriven , av cecilia J:

Har du tagit körkort? (:

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag tycker inte ens du ska skriva om de idiotiska kommentarerna, de ger dom bara den uppmärksamhet de förmodligen är ute efter! Ignorera skiten bara :)



Kommentera inlägget här :