Min stora 1åring <3

publicerat i Allmänt;
NU är Wiggo hela 1 år & tiden bara rinner iväg. Igår så hade vi ett litet kalas bara min kompis sandra & antons kompis micke kom till oss så vi åt tårta & hade det trevligt :) Wiggo fick en skjorta utav dom som var super fin , den ska han få ha på sig på lördag då det är kalas för hela släkten. Min stora lilla kille <3

Spanien då ? Jotack vi fick jättefint väder 2 dagar innan vi skulle åka hem så jag låg bara & pressa i solen så lite färg har jag nog fått ;D Flygresan gick bra fast jag var ju lite rädd som vanligt & jag säger bara stackars anton & bella som fick sitta brevid mig på vägen hem de blev nog helt tokiga. :P haha! Vi bowla också när vi var i spanien & gissa vem som vann? JO JAG ;D haha snacka om att jag blev glad & retade alla andra , sen körde vi en omgång till & då var jag väl inte lika kaxig för då förlora jag , haha! Nej men resan var jättebra & jätteskönt att få komma bort , längtar redan tills vi ska åka igen ( när det nu blir )

Just nu sitter jag på mammas jobb ska snart röra mig till skolan börjar 11.15 idag & slutar kl 15, första riktiga skoldagen var igår & den var väl helt okej bara att jag fick en inlämningsuppgift första dagen inte fullt så roligt men det ska nog gå.
Idag så ska jag sova själv i lägenheten , Anton ska sova hemma hos sig så jag blir själv men det ska nog gå fint då kan jag passa på att plugga extra mycket. Just det ! Wiggo ska på inskolning idag han har ju fått en dagmamma så han ska dit idag hihi , det blir säkert skitbra ! ;D  Nej nu har jag skrivit en hel uppsats så ska sluta,  bilder från spanien får ni se i helgen då jag ska ut till mamma & pappa.

ha det super , !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av gladulle:

Grattis till din stora kille, 1år går snabbt.

Lycka till i skolan och med Viggos inskolning

2:a kommentar, skriven , av camilla:

Grattis till lillen :) du va ju jättebrun så nog har du allt fått färg bea :)

3:e kommentar, skriven , av jonnalantz:

åh, äääääntligen uppdatering! ;)

Vad skönt att han redan fått plats, när sökte ni? Ludde har fortfarande inte fått plats, vi har iofs bara sökt på dagis.. Börjar bli lite orolig!

4:e kommentar, skriven , av kusin frida:

hälsa wiggo stort grattis:D vi får ses nån dag bea<3<3

5:e kommentar, skriven , av sandra:

grattis till wiggo =) vart är det han ska börja hos dagmamman?

6:e kommentar, skriven , av Catta:

Grattis lilla Wiggo!!!

7:e kommentar, skriven , av Maria:

Grattis Wiggo!

8:e kommentar, skriven , av M i s s D:

Congratz to your boy Wigo ^o^

9:e kommentar, skriven , av Anonym:

grattis till wiggo!

Kommentera inlägget här :