God morgon - första skoldagen.

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Igår så var jag ute på Harrys med Johanna & Rebebecka det var faktiskt riktigt kul , tack tjejer <3
Och idag så börjar skolan igen vi börjar kl 13 så har fått lite sovmorgon , Wiggo är hos dagmamman & sov hos min mamma igår . I helgen är det hans pappas tur att ha honom så då ska jag umgås med mina vänner & min familj.
Sen nästa vecka tar vi i med hårdhandskarna för då börjar väl skolan på riktigt & jag ska fannemej klara det här skolåret om det är så jag ska gråta blod. Jag ska stå på flaket & känna att " fan vad jag är bra att jag klara det här " . Om jag ska vara ärlig är jag riktigt stolt över mig själv att jag orkar plugga vidare & gå i skolan fast jag fått barn , fast det är nog det enda som jag är stolt över när det gäller mig själv.
Träffa så himla söta tjejer igår på krogen också som satt & pratade med mig , lyssnade & förstod . Tack tack guld värt !

Nej nu ska jag väl fixa mig lite inför skolan & vänta på att Johanna ska vakna för hon ska komma hit innan så vi ska gå till skolan tillsammans :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lina:

hoppas det går bra första dagen gummanb <3 ses sen

2:a kommentar, skriven , av Lina:

hoppas det går bra första dagen gummanb <3 ses sen

3:e kommentar, skriven , av jonas:

du får ha det så bra i skolan:)

4:e kommentar, skriven , av Emelie:

Heej igen :) tack för tipsen, vi hade en kanon helj i eskisltuna vart på harrys på lördagen mkt bra live band vart de och allt kanske va på grund av festivalen :P men vi hade mkt skoj i alla fall !! :)

De är bara att kämpa på, du verkar vara en stark tjej har du klarat av skolan så här långt så kommer du defenitivt att klara de !! Bara att kämpa, kommer fortsätta läsa din blogg och följa din resa detta året ! lycka till med allt kram Emelie

5:e kommentar, skriven , av becca:

tack själv hjärtat ! <3

6:e kommentar, skriven , av JOHANNA:

Hej. Allt bra?

7:e kommentar, skriven , av elin:

jag tycker du är en riktigt stark tjej som faktiskt klarar av så mycket, att både vara mamma på heltid och klara av skolan och allt annat som hör till! stå på dig!

Kommentera inlägget här :