Go kväll'

publicerat i Allmänt;
Nu är jag och Wiggo hemma vi har vart på speedway , smederna förlorade :(
Wiggo somnade i Oskars famn han var så trött lilla plutten sen vaknade han när vi kom hem men somnade snabbt om igen. Nu sitter jag här kollar på Matrix på TV haha fattar mig inte riktigt på det där men aja!

Tack för era kommentarer i inlägget nedan, jag kan säga att jag ger inte upp med Wiggo men någon jag ger upp med är Tobbe nu skiter jag totalt i honom det är hans helg den här helgen men jag har frågat Wiggos farmor ifall hon kunde ta han över midsommar och så snällt kunde hon det. Sen tänker jag ta honom på lördag igen , jag tycker inte att han har någon rätt att ha Wiggo när han beter sig som en idiot. Huvudsaken är att Wiggo har en mamma, en mamma som ger honom all den kärlek han behöver och den trygghet han behöver , Wiggo är allt för mig jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom nu när han finns till världen . JAG LEVER FÖR HONOM . Visst har man svakor då man inte orkar och bara vill gräva ner sig men vem har inte det ? Det mest blir förbannad på med Tobbe är att han snackar så mycket han går runt och säger att han aldrig får träffa sin son , jo men tjena ? hurrööö det är jag som frågar om du vill ha honom men till svar får jag alltid ett nej så ge upp ! Jag blir ledsen , besviken , sårad & jävligt förbannad på mig själv att jag alltid tror på vad Tobbe säger när han säger att han ska ha honom mer . BULLSHIT kallas det !

Jaa, nu vet ni vad jag tycker om honom & jag står för det !!
Och kom inte till mig eller någon annan och säg att han aldrig får ha honom, jag försöker & försöker med Tobbe så att Wiggo har två föräldrar men de funkar visst inte & jag orkar inte längre , jag ger upp helt enkelt. Wiggo klarar det alldeles utmärkt med mig & inte nog med det så kallar Wiggo Anton för pappa. Sätt dig på den Tobbe!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av milla:

jag tror inte tobbe bryr sig om wiggo kallar anton för pappa.. om han skulle bry sig så tror jag bara att han skulle tycka det var skönt. skit i honom nu, hoppas du har ensam vårdnad för wiggo och låter tobbe betala underhåll!

Kommentera inlägget här :