God natt '

publicerat i Allmänt;

Det blev en lättlagad mat till oss två. Min dag har inte vart den bästa känns som att allt går åt skogen hela dagen hoppas på en bättre dag imorgon, då ska jag och Wiggo busa hela dagen. Jonte Rebeckas pojkvän är här han kom hit vid halv 8 ikväll så vi har kollat på några avsnitt av House sen kollade vi en liten snutt på Lejonkungen nu kollar vi på någon dokumentär och väntar på att Rebecka ska höra av sig för då ska jag hämta henne ifrån jobbet , Jonte passar wiggo under tiden fast han sover ju . Anton kommer snart hit också han tog mitt kort och handlade lite åt mig så nu väntar jag på han bara.
Jag måste säga Tack så himla mycket för alla era fina kommentarer <3

- Ni som snackar så mycket om att Wiggo är hos mina föräldrar hela tiden kan ju lägga ner nu på en gång !
Wiggo var mycket där när jag var inne i en skit jobbig period och nu när jag tänker efter känner jag mig as dum som inte ens orkade med mig själv. Men nu är det nya tag & jag har Wiggo i stortsätt varje dag , så sluta klaga !
Hade inte mina föräldrar velat ställa upp och ha Wiggo så skulle de aldrig säga Ja när jag frågar om de kan ta han någon dag. Alla har vi perioder vi bara vill vara själva och nästan gräva ner sig tänk er att den perioden och deprissionen har jag haft i snart 6 månader , nu får det va slut på det !
Jag älskar min son , han är mitt allt det är han jag lever för . Han är mitt kött & blod , han äger hela mitt hjärta. Min kärlek till honom går inte att beskriva <3

Så lägg ner nu , det är bara massa jäkla skit snack !
Nu ska jag lägga ner bloggen för idag , kanske kommer tillbaka imorgon. God natt !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av gladulle:

Tycker att du gör det jätte bra, och det är bra att kunna be om hjälp när man behöver det.

Fortsätt och ta hand om Viggo på ditt sätt och strunta i vad många andra säger.



Trevlig sommar på dig.

2:a kommentar, skriven , av Andrea:

Bea, jag tycker du är otrolig som fixar detta!Ja menar, så ung och klarar av att ta ansvar för ett eget barn, och för sig själv. Tycker det är fel av Wiggos pappa att göra som han gör, men du är otroligt tuff som står på dig och orkar med dagarna ändå! Han kommer säkert att ångra sig en dag och inse vilket misstag han gjorde som lämnade dig och Wiggo, för ni verkar vara så mysiga båda två ;)

Jag tycker det är toppen av dina föräldrar, att dom liksom ger dig den möjligheten att kunna lämna Wiggo där när du känner för att göra saker som han inte kan vara med på eller när du mår dåligt och känner att du vill vara lite ensam.

Stå på dig!!

Kram Andrea

Kommentera inlägget här :