wiggo är hos dagmamma?

publicerat i Allmänt;
Vad gör det om Wiggo är hos dagmamman medans jag har sommarlov ? Han är inte där hela veckorna utan där 2 dagar i veckan när jag är ledig & det är hon som frågar ifall hon får låna honom för att de kanske ska göra lite aktiviteter med andra barn & dagmammor.

Fick en kommentar om att jag borde ta mitt ansvar istället för att lämna bort wiggo om dagarna till dagmamman bara för att jag måste " förbättra min solbränna " är du helt sjuk i huvudet ?
Usch ,fan säg ingeting när du inte vet ett skit , !

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Rebecca:

Dom som säger så vet absolut ingenting om att ha barn, Bea. En ensamstående mamma behöver avlastning ibland och bör aldrig vara rädd för att lämna bort sitt barn. De som är arbetslösa har ju rätt till 15 timmar i veckan på dagis!! Det är ju faktiskt även jättebra för Wiggo med miljöbyte + att han får träffa andra barn och leka av sig. Skiiiiit i dumhuvvena som skriver sånt. De är antagligen 14 år och har absolut ingen koll. Du är en grym morsa! Kram

2:a kommentar, skriven , av Ida:

inte så konstigt att du lämnar "bort" honom när du har 10 veckor ledigt, skillnad om du hade tre veckors semester och lämnade honom hos dagmamman. alla har vi rätt till avlastning och ALLA föräldrar gör det!

3:e kommentar, skriven , av Alexandra:

Detta kommer säkert lite oväntat .. Men jag måste bara kommentera, dom som klagar har ju ingen koll alls ! För det första är det absolut inget fel med att lämna sitt barn på dagis eller till dagmamma, alla behöver en paus ibland och det innebär verkligen inte att man vill bli av med sitt barn ! Sen måste jag ju berätta för denna person som kommenterat att det är inte många föräldrar som har sina barn hemma hela sommaren, fast dom är lediga, barnen har oftast väldigt roligt på dagis med massa saker att göra hela tiden och andra barn att leka med, så från en som har arbetat på dagis, hon vet inte vad hon pratar om !

4:e kommentar, skriven , av en sån där "ung mamma":

jag börjar känna mig lite dum som gav Ludde sommarlov från dagis, han saknar det förmodldigen skitmycket :/

5:e kommentar, skriven , av sandra:

alltså det är väl bara bra att wiggo får umgås med flera barn i hans ålder och hitta på saker nu,det är bra för hans utveckling, och inte mins hans sociala bit i framtiden. Om nått är det bara bra att du låter han vara där lite när du ändå har lov

6:e kommentar, skriven , av Selvina:

Bry dig inte om vad folk säger, att vila ut sig två dagar i veckan, låta barnet göra aktiviteter med andra barn, ha de roligt & leka massor är det barnet behöver, jag tror inte att barnet är i behov av att vara med om du ska städa t.ex. Det är något perfekt att unna sig då ditt barn är hos dagmamman, då du kan leka med han & ha tid med han då han är hemma från dagmamman.

Jag tycker att du är en ung toppenmamma <3.

Kommentera inlägget här :