så är det.

publicerat i Allmänt;

Jag skriver i min blogg för att jag tycker att det är kul , för att jag skriver om vad som händer om dagarna,  hur vi mår osv. Jag skriver inte i min blogg för att få någon jävla smutskastning ifrån er! Och är det så att ni har så stora problem om att jag skriver så läs inte alls , kommentera inte alls , gå inte ens in här. Det räcker nu! Vad fan man än skriver i bloggen så är det alltid alltid alltid något fel , när ska allt behaga er ? aldrig tro mig!
Skriver jag att jag är sjuk " du har svininfluensan " Har jag ? Vad kul att ni vet det & självklart så har jag tänkt på att det går det nu men jag vet vad som är fel & jag vet vad jag har. Döm & skriv inget till eller om mig om ni inte vet ett skit , det ska ni ha klart för er. Ett elakt inlägg ? Nej det kan jag inte påstå är bara trött på vissas kommentarer o smutskastningar jag tar inte mer skit nu !

Och jag tänker aldrig sluta blogga för att någon tycker att det är kul att trycka ner någon . never ....
Ni blir tyvärr inte av med mig & tyck vad ni vill , jag vet vad jag gör .

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

enda anledningen till att jag föreslog att du kanske har svininfluensan är pga det här

"Halsen värker så in i bombens o feber har jag också , ont i kroppen. Ja så som jag brukar må när jag är sjuk , idag kanske det blir ett besök till farbror doktorn också har vart väldigt mycket sjuk dom senaste veckorna"



du behöver verkligen inte ta en snäll gest och tanke på ett så dåligt sätt!!!

Kommentera inlägget här :