Känlor & tankar.

publicerat i Allmänt;

Mitt huvud snurrar i hundratjugo av en jädrans massa tankar & frågor som jag aldrig kommer att få svar på.
Jag är bara trött på att jag gör samma misstag om och om igen , tänk först , säg sen. När ska jag lära mig det? När jag ska börja tänka längre än näsan pekar och när ska jag börja tänka mer på mig själv? Det är också en fråga jag själv inte kan besvara.

Jag har sagt hundratusentals gånger här i bloggen att jag ska börja tänka på vad som gör mig lycklig och vad som får mig att må bra istället för att känna mig deprimerad jämt och ständigt. Men varför gör jag tvärtom? Varför låter jag en människa komma nära mig när jag vet att det alltid slutar i trubbel ändå? Att personen jag nu pratar om inte har förändrats eller vet hur man ska bete sig i just den situtation vi befinner oss i. Jag är dum som ger folk chanser på chanser när jag vet som sagt att de slutar i en katastrof. Men endå är det inte riktigt mitt fel, jag undrar bara varför ber man om en chans om man inte vet vilken sorts chans man vill ha eller hur man ska ta vara på den? Vad man säga eller göra ? Det kanske man borde tänka på innan man ber på sina bara knän om den.  Och det är inte du som blir lidande utan jag , jag som går på allt hela tiden, jäkla blindstyre man är!

Och det är skillnad på att förlåta och förlåta en människa därför kan jag inte riktigt förlåta dig. För jag vet inte vart du vill komma med den här chansen du bett om. Och det tråkiga är att jag inte tror att du själv vet det heller. Jag tror att du bad om det och ville ha chansen och jag sa " Ja, en chans en sista chans förstör du det så finns det inget mer ". Jag tror du behövde höra det för att få mig runt ditt finger igen och veta vart du har mig och sedan gå tillbaka till ditt igen. Ruta ett !

Jag är ledsen om jag gör er förvirrade och att ni inte fattar ett skit har jag full förståelse för , jag behövde bara få ur mig detta. Och det här är ju faktiskt min blogg med mina känslor, mina åsikter . Ni får se upp för ibland kan det komma sånna här inlägg.



Kommentera inlägget här :