Vi lyckas då med allt.

publicerat i Allmänt;
Efter jobbet så åkte jag hem till frugan och hämtade upp henne. Sen så skulle vi åka till Statoil för att tvätta bilen och det gjorde vi.

 Jag som hatar att åka in i maskiner för att tvätta bilen körde in bilen sprang ut slog koden och så gick vi runt på andra sidan där dörrarna öppnas för att köra ut när den är klar.
japps, bilen va färdig tvättad och dörrarna öppnades , jag & frugan sprang in i biltvätten fort som fan hoppa in i bilen starta den och skulle köra ut . NEEENI då stängs dörrarna så vi kommer inte ut . Vi sitter panikslagna i bilen och kör fram och tillbaka för att se om dörrarna skulle öppnas men nej .
Jag ringer N som ligger & sover & jag tror inte ens han fatta vad jag sa för jag va livrädd .
Jag ; Hjälp oss vi sitter fast i biltvätten.
N ; mmmh , men du ring om det blir något knas.
Jag ; MEN DET ÄR JU DET DE ÄR !! * KLICK * .

Sen började jag & frugan asgarva, sen så ser hon en knapp på väggen bakom oss så hon hoppar ut lämnar bildörren öppen och trycker på knappen och dörrarna öppnar sig fast bakom oss , så vi backar ut ur biltvätten fort som fan. Folk som va där kollade skit konstigt på oss. Och vi satt i bilen och skratta så vi grät. Herregud jag undrar hur de såg ut i deras kameror där inne när två tjejer springer runt o virrar inne i en biltvätt. HAHAHAHA, faan vilken upplevelse och det är bara vi som lyckas med sånt här.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Moa - Leos mamma:

Åh jag gillar inte heller att åka in i den dära tvättmaskinen..haha



Var gärna med i min dagens blogg och missa inte de underbara tävlingarna i menyn! =)

2:a kommentar, skriven , av Frugan:

HAHAHA så jävla klockren! Kommer skratta varje gång jag ser tv-skärmen inne på Statoil med övervakningen från biltvätten :p

Kommentera inlägget här :