Lång ledig!

publicerat i Allmänt;
Herregud, helgen försvinner bara iväg trots att man haft lång ledighet. Jag har haft en väldigt bra och skön helg. Hoppas ni också har haft det.
 
Jahaja, verkligen piss väder här i Eskilstuna bara regn och regn jag hoppas verkligen på bättre väder snart, jag vill ha sol! 3 veckor kvar till semster och blir det inte bättre än såhär så vill jag åka härifrån, tänker inte ha semster utan sol =) Ska ni göra något speciellt i sommar på eran semster?
 
Jag måste också berätta något riktigt sjukt!
Igår när jag , mamma & Wiggo var på coop för att handla så kommer det fram en kille till mig som vill sälja lotter och pengarna skulle gå till barn som har missbruk i familjen. Jag tackade nej till att köpa lotterna och killen väder sig om till Wiggo och säger " Din mamma tycker inte om barn " . IDIOT. Jag tar Wiggo under armen och går därifrån , kokar av ilska. Såhär i efterhand så ångrar jag mig stort att jag inte drog en näve i ansiktet på honom. Men det är bra att man är efterklok.
 
Ledsen att jag är dålig på att uppdatera bloggen men min telefon är nämligen hos läkaren , och då gäller det att jag har tillgång till datorn ganska ofta vilket jag är dålig på att sitta här framför.
Tänkte även svara på en kommentar om hur ofta Wiggo är hos sin pappa och han är där varannan helg precis som förut ingen ändring på den fronten.
 
nu är det dags för film, ta hand om er.
 

Kommentera inlägget här :