Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Dagen innan nyår , jahapp!
Idag har jag och min mamma rensat här hemma slängt en hel del saker som bara var skit. Nu är det rensat i städskrubben , garderoberna och i lådorna det känns riktigt skönt. Nu känner jag mig inte så stressad inför flytten iaf , bara det att jag skulle vilja åka till ikea men vet dock inte vart jag ska ställa sakerna om man köper det nu för mitt föråd är fullt med saker som jag köpt.
Jaja, har precis hoppat ut ur duschen så nu känner jag mig lite fräschare sitter i soffan och tar det lugnt ett tag sen så får jag se vad som hittas på!
Imorgon är det jobb 7-14 sen hem och fixas inför kvällen!

hadefinemang.

klirr klirr!

publicerat i Allmänt;

Allt är i stortsätt klart till nyår, vet dock inte vad jag ska ha på mig .Har hört rykten om att det kommer bli 24 minus grader så jag har ju verkligen ingen lust att ta på mig någon kjol eller klänning. Man får väl se.
Har kollat runt lite på internet nu , på ikea för snart är det dags för flytt bara en månad kvar nu! Tänkte höra med mamma om vi inte kan rensa lite här hemma hos mig på torsdag och kasta lite saker i förrådet. Man kan ju iaf plocka ihop det man inte använder =P . Känner mig lite stressad på något sätt, måste hitta några tapeter också . herreeeeeeegud!

nej nu ska jag ta med mig mitt täcke in i sängen och lägga mig.
nattinatt.

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Har vart ledig idag och det har vart jäkla skönt måste jag säga. Och jag & W har hunnit göra ganska mycket, vart på tuna park , städat, tvättat, lagat mat , diskat och färgat håret har jag gjort. Har precis kommit ut ur duschen så skönt , ska fixa till mig lite sen ska jag iväg till systemet och köpa lite smått & gott till nyår frugan skulle väl följa med men jag är rädd för att hon somnat =P .

Nehepp, dags att göra sig iordning.




<3

måndag

publicerat i Allmänt;

GRATTIS BABY PÅ FÖDELSEDAGEN! <3
har precis kommit hem jag o W vi har vart och kollat på hollywood fruar hemma hos frugan min. Nu är det dags för sängen somnar när som helst!

Söndag'

publicerat i Allmänt;

Har jobbat 7-16 idag men fick faktiskt gå hem lite tidigare och det tackar jag för. Jag har vart helt slut hela helgen och den här veckan som kommer så jobbar jag varannan dag och det är ju faktiskt skönt. =) Då hinner jag göra lite saker. Imorgon jobbar jag 7-16 och imorgon fyller faktiskt min baby N år. Måste hitta något. Hum, svårt det där.

 

Har även träffat frugan idag, vart och ätit, handlat mat & så har min älskling gaddat mig. TACK TACK TACK <3
Nu ska jag göra mitt natt klar och sedan hoppa ner i soffan en stund innan det är dags att sova.

 

 

jag älskar dig till döds!

publicerat i Allmänt;



Tack min älskade son för att du finns, du är mitt liv , mitt allt! Jag älskar dig mest av allt annat i hela världen. Du är den enda jag kan lita på . <3

22/12

publicerat i Allmänt;
Inatt så sov jag hemma hos mor & far. N kom också ut dit och höll oss lite sällskap. Såg Walter ( min systers hundvalp ) för första gången och jädrar vad söt den var. En liten mopps eller hur de nu stavas =P . Jag och W har vart barnvakt åt Walter idag när min syster skulle gå & handla , han hann då bajsa på mattan och kissa på golvet såklart , haha så söt. Nu är vi iaf hemma kollar på Ice Age 2 den är väldigt populär här.
Ikväll kanske jag ska hem till min syster och äta lite mat , får se annars hur det blir tänkte också dra mig iväg och sola.


pusss&kraaaaaam

20/12

publicerat i Allmänt;

Jaha då vare 4 dagar kvar till julafton , shit vad tiden går snabbt!

Här sitter jag ny solad och mätt . Har jobbat 7-16 idag och det har vart full rulle hela tiden tror jag satt max 30 minuter och sen ut igen. Ja ibland kan man känna att man bara vill hem och sova, fyfan. Ska strax hoppa in i en dusch och sen om jag orkar ska jag kolla på hollywood fruar , synd att det är så himla sent bara.
Och imorgon tänkte jag sova ute hos mor & far för jag ska träffa min systers lilla nya hundvalp Walter ! =)

 

saknar min N .

19/12

publicerat i Allmänt;
Bitterfitta!
ja, jag är inte på så bra humör just nu vet dock inte varför.

Har vart hos farmor idag och ätit och träffat alla kusinerna på " pappas sida " , mycket trevligt. Fick dock lite huvudvärk av alla barnen som sprang och jagade och skrek och lekte , =P så söta! Kom hem vid 18.30 ungefär , var tvungen att gräva fram bilen i snön för att åka och handla lite frukost , frugan min följde med för hon skulle berätta "helgens händelse " för mig haha åh heerreeeeguuuud.

Nu är det också snart en månad kvar innan flytt , spännande jag längtar . Hoppas bara att allt blir bra, håller tummarna. Näe, nu ska jag glo en stund på TV innan det är dags att hoppa ner i sängen imorgon och på tisdag är det jobb 7-16 , onsdag ledig, väldigt skönt.  Tänkte också hoppa ner i solariumet imorgon + kolla på hollywood fruar om jag får ragga mig in någonstans , har inte den kanalen =(

puss&kram skumbanan!



saknar min mage, där va jag i v. 20 med lilla älsklings w .

18/12

publicerat i Allmänt;
åh jesus jag är som en zoombiee. Gick upp tidigt imorse för att jobba skulle ha vart ledig den här helgen men jag tog en extra dag , det gör mig ingenting eftersom jag vart sjuk. 7-11 , 16-21 . Så ser min lördag ut! Sen får vi se vad kvällen erbjuder , men Imorgon ska jag sova uuuut sen till farmor för att äta lite god mat. Älskade farmor har inte träffat henne på länge. =( 

Somnade som en stock när jag kom hem idag första turen , vakna för 30 minuter sen hoppade in i en dusch snart tänkte jag ta mig något att äta och sen åka iväg , får se om jag hinner hämta Ns julklapp på vägen till jobbet den ligger på posten och väntar på att bli hämtad =P .

Happs, nu är det dags att äta".

17/12 Just the way you are

publicerat i Allmänt;
Make the stars look like they're not shining.
Her hair, her hair;
Falls perfectly without her trying.

She's so beautiful;
And I tell her every day.

Yeah; I know, I know,
When I compliment her
She won't believe me.
And it's so, it's so
Sad to think that she don't see what I see.

But every time she asks me "do I look okay?",
I say:

When I see your face,
There's not a thing that I would change.
Cause you're amazing,
Just the way you are.
And when you smile,
The whole world stops and stares for a while.
'Cause girl you're amazing,
Just the way you are.

Yeah, Her lips, her lips;
I could kiss them all day if she'd let me.
Her laugh, her laugh;
She hates but I think it's so sexy.
She's so beautiful,
And I tell her every day.

Oh you know, you know, you know
I never ask you to change.
If perfect's what you're searching for
Then just stay the same.

So, don't even bother asking
If you look okay;
You know I say:

When I see your face,
There's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing,
Just the way you are.
And when you smile,
The whole world stops and stares for a while.
Cause girl you're amazing,
Just the way you are.

The way you are.
The way you are.
Girl you're amazing,
Just the way you are.

When I see your face,
There's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing,
Just the way you are.
And when you smile,
The whole world stops and stares for a while.
'Cause girl you're amazing,
Just the way you are.

älskar låten!


11.07

publicerat i Allmänt;

Wiggo gav mig en ganska knäckande kommentar igår när han försökte sova i min säng tillsammans med mig & N.
Wiggo ; - mamma jag har ont i magen.
jag ; - ja wiggo du kanske ska lägga dig i din säng och sova .
Wiggo ; - mamma de blir inte bättre för att jag lägger mig i min säng .

HAHAHA! gud, va vi skrattade. Lilla skitunge!

16/12

publicerat i Allmänt;
Visst är det 16e idag ? Hum ...
Jaja, igår jobbade jag till kl 16 , åkte hem & wiggo mötte upp mig ! =) Hoppade in i en varmdusch och sedan följde vi med frugan och handlade på willys . Sen åkte vi hem direkt , runt 20 kom N hit och myste lite med oss sen somnade vi alla tre i sängen runt halv 10 . W väckte oss kl 6 imorse =P . men men , nu är han på jobbet & jag är vaken har precis lagat matlåda tills imorgon och mat tills idag. Jobbar 14-21.30 .
Nu ska jag hoppa in i en dusch och göra lite mig fräsch.

19.03

publicerat i Allmänt;

Nu är alla julklappar inhandlade, fyfan vad skönt måste jag säga!
Ska köpa något mer till Wiggo bara men det är inte så svårt. =D  Nu är jag glad & lättad!

 

Jaha, vad händer nu då?! 
Min onda och svullna mage, ack ack

14/12

publicerat i Allmänt;
Puuh, jag är trött som vanligt. Sov väl sådär inatt ingen höjdare men ska inte klaga har haft värre nätter . Jobbat 7-14 idag , imorgon 8-16 . Jobbar hela veckan fram till söndag då är jag ledig. La mig på soffan ett tag när jag kom hem men upptäckte att det inte är någon bra idé då jag kommer somna =P . Måste hämta W om 20 minuter från dagmamman.  Imorse hade han sagt till sin mormor " jag har lite ont i benet men jag tror det är för att jag sov lite för länge " Haha min lilla sötnos, han är rolig han!
Nehepp, usch orkar inte röra mig men men...



seeeeeeee youu!

13 december

publicerat i Allmänt;
Vart på lucia idag som sagt . Det va väldigt kul , Wiggo kom gåendes i gången i kyrkan tillsammans med alla andra barn tills han såg mig då sprang han och satte sig i mitt knä och skulle absolut inte vara med där framme med dom andra barnen och sjunga. Försökte få han att sätta sig där framme och sjunga men jag lyckades inte, jag är bara glad att jag lyckades få på honom tomtedräkten överhuvudtaget ! =P Det är en bestämd liten kille jag har! Tog lite bilder men blev dock inte så många .





Måndag - lucia

publicerat i Allmänt;

Idag så är det dags att kolla på lucia firande ,yeeey ska bli så kul . Tar med mig kameran så hoppas jag att jag fångar några bra bilder iaf ! =)
Har sovit som en kratta inatt , somnat, vaknat , somnat  , vaknat & lite sånt roligt . Jaja, nu är jag iaf klar & fixat mig lite smått snart blir det till att ta på lilleman sin tomtedräkt och fara iväg till kyrkan.

 

Svar till Seema ; Wiggo är 3 år gammal =)

söndag'

publicerat i Allmänt;

Har köpt en tomtedräkt till Wiggo idag då han ska vara tomte på lucia imorgon . Ska bli så himla kul & titta på =)
Sen så har jag vart en sväng på TP och sen hem, vart hos mina kusiner och fikat lite . Kom hem för en stund sen ska åka till N om ett tag för att kolla på film & mysa lite. Ja, på tisdag är det dags för jobb igen & jag längtar .

 

Pssssssssst, ska aldrig mer ställa upp för folk när man får skit kastat tillbaka.

lördag'

publicerat i Allmänt;

Somnade inte förrän vid kl 4 imorse kunde verkligen inte sova. Fick tillbaka lite feber igår kväll inge vidare alls. =( Vaknade runt kl 11 gick upp & käka frukost , och fastnade framför datorn. Ska väl strax göra lite nytta & gå ner & fixa tvätten.  Sen får vi se vad som sker idag , blir väl till att sittta hemma och försöka bli frisk.

 

ibland så förstår jag inte , ibland så känns det skit .

Freeedag'

publicerat i Allmänt;
Sitter hemma som jag gjort sen i onsdags , har haft feber men nu tror jag att den börjar ge sig. Har inte haft någon idag som tur är. W var här en stund idag så vi fick kramas lite grann , har inte träffat honom nu när jag vart sjuk så jag inte ska smitta honom igen annars går vi runt i en cirkel. Är jag feberfri idag och imorgon så har jag bestämt mig för att jobba på söndag om förkylningen ger sig också.


Jahapp , nej nu ska jag lägga mig i soffan igen. vill färga håreeeeet !

tisdag'

publicerat i Allmänt;

Hade en jätte trevlig helg. Var hos Rebecka & Jonte i lördags och drack vin, spelade spel & hade det super kul. Det var jag , Rebecka, Jonte, Lisa, Micke & sedan följde N med. =) Var lite små bakis i söndags . Jag & N vaknade åkte hem till Rebecka  & Jonte , grabbarna fick måla medans jag & Rebecka fixade gardinerna och annat smått & gott sedan så beställde vi hem pizza. Åkte sen hem & sen hem till N igen för att kolla på film med honom & frugan.  Underbarhelg.

Har jobbat igår & idag men idag slutade jag 11.30 riktigt skönt åkte direkt hem till min sjuka son , han hostar & är förkyld han har även lyckats smitta mig nu. Men men så är det med små barn. Ska strax ta mig något varmt att dricka & mysa ner mig i soffan har vart ute & gått med frugan en rask promenad på 1 timme inte illa!

 

Pusss&kram

lördag'

publicerat i Allmänt;
Igår hade vi kul , jag & frugan. Vi satt på nybron och tog oss en eller två drinkar satt & kollade på folk , sedan kunde vi inte hålla oss ifrån att dansa lite så det gjorde vi också. Kom hem vid kl 2 kanske. Har precis hämtat min bil som stod hos henne , ska nu laga lite mat & sedan fixa tvätten. Jag har inte på något bra humör alls , skit . depp depp ...
Hade lite planer för ikväll men jag vet inte om jag är så sugen på det längre. Lägger ner !


jaja.........

fredag!

publicerat i Allmänt;
äntligen helg och jag är ledig.
idag har jag vart och köpt lite julklappar till mamma, syster & w , men ska köpa lite mer till honom. Sen har jag grabbsen kvar pappa & n som jag inte har nån aning om vad jag ska köpa. dålig fantasi kan man väl säga.

är hemma har vart hos bästa vän och kollat på lägenheten och satt upp lite gardiner. Har precis duschat o fixat mig lite grann ska strax till frugan och äta lite tacos och mysa.

Jaja, det var min dag idag får se hur dagen ser ut imorgon.

 

onsdag'

publicerat i Allmänt;

Idag har jag vart ledig ifrån jobbet & det var faktiskt väldigt skönt.
Har vart med Bästa vän & Jonte på Ikea där vi handlade en hel del så vi fick nästan inte plats med det i bilen, haha! =P Efter det så var jag med mormor på jysk och kollade lite handlade lite där med , ajabajja ! Åkte sedan hem väntade på N som kom förbi , gick & kollade på nya lägenheten FINT! Sen har jag träffat frugan , vart och storhandlat . Sen åkte vi hem till henne & åt mat + att jag fick en matlåda tills imorgon, tack så mycket ! <3
Efter det åkte vi & kollade på Rebeckas & Jontes lägenhet som dom flyttade till idag & den va väldigt mysig och fin. Blir väldigt sugen på att flytta nu nu nu , men det är ju bara två månader kvar idag.

Nu så ska jag gå & sova , en hel jobb dag imorgon 7-16 , fredag 8-16 & helgen är jag ledig . wiiieee ! storstädning hemma och lite annat smått & gott.