god kväll igen

publicerat i Allmänt;

Hallå igen , har inte somnat än konstigt nog så är jag inte så jättetrött men ska försöka gå & lägga mig innan det är dags för matdags igen för wiggo. sen så hoppas jag verkligen att jag får sova inatt .
tänk så underbart det är att ha en liten plutt & att det går så bra förvånar mig, jag trodde att de skulle vara " tuffare " än det här. alla hade varnat mig om att jag kommer höra massa skrik på nätterna & hejsan hoppas ja allt var det nu var.  men jag är riktigt förvånad att det är så bra , wiggo skriker aldrig eller aldrig kan man ju inte säga för alla barn skriker men han gör det inte ofta direkt bara när han är hungrig eller har magknip då säger han till att han behöver hjälp men annars är han sån liten ängel :) fast man kanske inte ska säga för mycket ? haha!
jag är glad att jag kan visa alla människor som vart negativa till att jag skulle få barn i min tidiga ålder jag är så glad att få visa dom hur bra allt går & hur fint vi klarar det tillsammans.  jag hoppas ni sitter där nu med era långa trynen & har tappat hakan. för vi , jo vi klarar oss galant ;D
& jag tror nästan att många har blivit förvånade om hur bra de går för det är så många som skriver att vi verkar ha det så bra & att jag är en jättebra mamma osv. & jag håller med dom det gör jag verkligen .  jag vill bara berätta att jag är världens lyckligaste .

& jag skulle bli mer glad om jag fick lite mer kommentarer . (a) det är många som läser det ser jag men får bara 2-3 kommentarer , lite snålt tycker jag :P  haha ! i like you guys !

God natt

publicerat i Allmänt;

Det är ju ingen som är över 20 år på Top Model jag förstår inte att det är så många unga tjejer som vill vara med i det där  & utseendet verkar vara allt. eller ? :/ 
aja, nu ska vi få se vem som åker ut . sen efter så ska jag gå & lägga mig är trött som tusan så jag säger god natt på en gång.  GOD NATT

all my love

tv

publicerat i Allmänt;
idag är det lite jobbigt eftersom det både är Top Model STHLM & Grey´s Anatomy samtidigt får väl sitta & bläddra mellan programmen. jag kommer ju inte bli populär direkt :P 

nu så ska jag kila ,hörs sen!

Lindex

publicerat i Allmänt;
image327  image328

Gillar den gråa polotröjan i en lite längre modell som ser så mysig ut & ha nu till vintern & sen den lila poloklänningen båda är från Lindex .

Bilder på Wiggo

publicerat i Allmänt;
här är lite bilder på Wiggo & sen är det på han & hans mormor & sista bilden är på Sigge som pussar Wiggo så snällt , Sigge är ju Wiggos storebror & är också född den 1 Oktober så vi har 2 st födelsedagar på samma dag ;D lite större har han ju blivit eller hur ? han är världens gulligaste unge <3

           

Onsdag

publicerat i Allmänt;
onsdag idag, vakna kl 10 gick upp & åt frukost sen så åkte vi hem till T´s föräldrar var där ett tag åt mat & så. sen åkte vi & hämtade nattis & åkte sedan hem till mamma&pappa.
bella & nattis red & jag hjälpte bara till , känner att jag ska ta de lugnt med ridningen lite känner det i rumpan :P
istället så var jag & T ute  & sprang. kom precis in & gud vad mörkt det är ute nu man ser ju inte ett skit :/
snart är det dags för hopp i duschen & sen ska vi äta mat här & sedan är det dags för att åka hem.  imorgon är det torsdag & Wiggo blir då 1 månad . <3  & snart är det dags för Jonna & få sin plutt ;D gud , jag längtar !
imorgon så ska det bli en "träningsdag" ska ut & springa & lite sånt där hade jag tänkt. 

är jättedålig på att uppdatera men har inte så mycket tid till det . & lägga upp bilder också för den delen.
ska gå & ta några bilder nu kanske .

God kväll & God natt

publicerat i Allmänt;

Ugly Betty & House kollade vi på idag & vi fick besök också av adde & nattis dom hade med sig chips så vi satt & moffade det ^^ mycket bra bea när jag är så inne på att gå ner i vikt har lite dåligt samvete nu. haha :P men imorgon ska jag ju ut & rida så då kanske jag bränner bort dom där chips bitarna som jag åt + att jag hade tänkt gå ut & gå en powerwalk.  nej , nu så har jag tagit min andra huvudvärkstablett för idag & det har fortfarande inte släppt så jag ska väl gå & lägga mig nu & imorgon så ska jag sova läääänge om wiggo är på det humöret . tur att T är ledig imorgon så han kan hjälpa mig inatt & imorgon ifall han skulle bli lite bråkig men det är han ju nästan aldrig ,så snäll kille vi har :)

ska försöka ta lite bilder imorgon när vi är hemma hos mamma & pappa så ni får se våran lilla kille .& lite annat också kanske får se! nej nu ska jag gå & lägga mig. GOD NATT !

all my love

Bilder

publicerat i Allmänt;
   

Svarta bodyn har Wiggo fått av sin mormor & skjortan har han fått av mina kusiner. :)

Tisdag

publicerat i Allmänt;

inatt var de en väldigt jobbig natt Wiggo ville inte alls somna efter han ätit & jag låg i minst 2 timmar & försökte få honom & sova , sen skrek han lite granna & jag hade huvudvärk. men sen när han låg & kollade på mig så började jag gråta för han är så himla söt , sen låg jag & pussade honom till han somnade . sen vakna vi kl 9 ungefär & då kom min syster hit & sen blev det en sväng på stan . blev inget handlade bara hon som köpte en present till hennes kompis , sen kom nattis ner också . kom sen hem , mamma & pappa kom över & åt hos oss. nu sitter vi här & jag väntar på att mamma ska komm hit . T åkte precis & köpte lite mat & frukt så jag kan göra en fruktsallad ikväll.  sen ska vi också försöka städa ordentligt , dammsuga ,tvätta golven osv. vi får väl se hur det blir med den saken.  imorgon är det onsdag & jag hade tänkt åka ut till ärla hos mamma & pappa , tänkte rida . ska se om jag får med nattis också :)
nej nu ska jag kika lite på TV . ikväll är det ju Ugly Betty & House något som jag måste se ;D

vi hörs senare ska försöka ta lite bilder på Wiggo också.

hej då !

publicerat i Allmänt;

jag ska gå & lägga mig nu har världens huvudvärk fortfarande men jag ska försöka uppdatera lite mera imorgon. min syster kommer hit & ska hålla mig sällskap medans T är i skolan. aja , vi hörs imorgon då ..


de var nån som frågade mig hur man får wiggos bild uppe i hörnet & jag är jättedålig på att förklara + att jag har fått hjälp med det där så har nästan ingen aning om hur man gör :P hehe , prova dig fram :)

GOD NATT !


all my love

Tuna Park

publicerat i Allmänt;
åkte ju till tuna park med T & mamma . jag vet inte hur många jeans jag provade men till slut så hittade jag ett par som jag tyckte om , ett par på JC dom va väldigt långa så var tvungen & sy upp dom . har ännu inte provat men ska göra de så fort T har fixat ihop databordet han köpt på ikea. nu sitter jag här & har världens dunder huvudvärk känns som jag ska spy . usch! ska gå ner till tvättstugan också , måste tvätta upp lite kläder. 

aja, har inte så mycket & säga . kommentera mera ! 

måndag

publicerat i Allmänt;

idag så blir Wiggo 4 veckor , stor pojke :)

då var det ännu en ny vecka & jag tycker tiden bara rinner iväg. idag så skulle vi ju åka till vingåker men det hoppar vi över de är ju en bit & åka dit & wiggo behöver ju mat också , har inge lust & sätta mig där med honom direkt + att de inte finns nån plats till det så vi åker nog till tuna park istället ska se om jag hittar några jeans där , ska inte köpa nåt dyrt för de kommer säkert bli för stora sen när jag gått ner ytterligare några kilon.

måste bara säga vilket jäkla skit väder !

Natti natti allesammans !

publicerat i Allmänt;

jag har nu bestämt mig för att gå & lägga mig ögonlocken börjar bli tunga . & när jag väl ska gå & lägga mig tror ni inte att våran lilla prins vaknar då ? jajemänsan ! 
men jag hoppas att det blir en skön & lugn natt . vi hörs imorgon ! :)

all my love

Laredoute

publicerat i Allmänt;
             image316   

kollade in på laredoute´s hemsida www.laredoute.com & hittade den här blusen som jag tycker var riktigt snygg & de var fint med den där polon under också. hm, något man ska fundera på att skriva upp på önskelistan kanske?

sista dagen på veckan

publicerat i Allmänt;

nu så är vi hemma i lägenheten igen & nu har vi äntligen fått alla kanaler , mycket bra så nu kan jag kolla på vad jag vill ;) just nu så finns det inte mycket alls & se på TV bara skit . typiskt !
imorgon är det måndag & wiggo blir då 4 veckor & på torsdag så blir han redan 1 månad stor kille eller stor & stor vet jag inte men han är 53 cm & väger 3800g typ :P han ser rätt stor ut på bilder men när man ser han i verkligheten så är han ju bara en liten plutt ;P fast han är ju mycket större än vad han var när han föddes iofs.

måndag & vecka 44 , nu är det höstlov för det flesta & jag vill åka till stockholm men mamma tyckte att jag skulle vänta med det tills vecka 45 eller något för det är säkert as mycket folk där nu under lovet  alla vill väl dit & shoppa inklusive jag ;P haha ! nej men det får väl vänta. 
men imorgon så funderar jag , wiggo & tobbe att åka till vingåker & köpa mig ett par jeans som jag kan använda har ju inga jag kommer i & så när jag fått ner mig till den storleken jag egentligen har så kan man köpa lite "bättre" jeans eller hur man nu ska säga. vi har tjatat på att mamma ska ta ledigt & följa med också hon jobbar ju 24/7 så nu är det dags för henne att ta ledigt en dag eller åtminstonde en halv dag.
nej nu ska jag kolla runt på kläder här på internet , kolla om jag hittar något riktigt fint :)

besök.

publicerat i Allmänt;
nu så har mina små kusiner ( alvin 6 år & kasper 4 år )  åkt hem precis vi har vart ute & gått & lekt lekar ;P sen så prövade dom köra wiggo i vagnen & de tyckte dom var  roligt . nu så ligger wiggo utanför huset i sin vagn & sover ( är  på landet ) så det är ju knappast någon som  tar honom haha, bor i skogen så (a)  ...

tänkt att klockan bara är halv 6 & det är kolsvart ute , jag kan inte förstå :/ tråkigt ..

hej hopp!

publicerat i Allmänt;
nu så väntar vi på att maten ska bli klar , lax i ugnen , potatismos & sås ;D yammi ! har gjort en sockerkaka också eller mamma gjorde men jag vispa ,haha & åt upp smeten efter . ;)
snart kommer väl mina kusiner ut hit också , alvin & kasper de skulle komma hit & träffa wiggo.

håller på & kollar igenom Ellos katalogen IGEN men de finns ju faktiskt grymt snygga kläder där i kanske men bara kanske ska jag beställa därifrån för andra gången på 1 månad kanske. ska bara försöka få syrran & köpa nåt därifrån också.  (a)

nej jag återkommer . ;D

söndag

publicerat i Allmänt;
kollade på Monster till svärmor igår kväll & jag lyckades hålla mig vaken ända tills filmen var slut. sen gick jag & la mig direkt & somnade nästan direkt ett  tag men sen så vakna lilla wiggo & så somna vi om igen kl 2 , vakna kl 7 igen wiggo skulle äta & sedan kl 10 trodde vi men sen så ringde mormor & fråga om vi ställt tillbaka klockan en timme men de hade vi ju totalt glömt bort det så vi vakna kl 9 :P sen har vi inte gjort så mycket legat i soffan, wiggo somna på min mage & t är & byter däck . nu sitter jag här hemma hos mamma & pappa somna här ju. hehe! 
nej nu ska jag kila. 

skriver mer sen !  

Saker

publicerat i Allmänt;
God kväll :)
ska berätta lite om denna dag.


vakna runt halv 10 gick & duscha , fixade i ordning mig & lite så.  sen var det dags för Wiggo att äta så han fick i sig lite att äta , sen kom mamma bella & mormor & hämtade mig & wiggo så åkte vi till tuna park gick där mormor handlade byxor & en tunika. mamma köpte ett par jeans (höga) på lindex som jag ville ha & hon sa att jag får använda dom så fort jag kommer i jeans så nu är det bråttom att tappa några kilon. bella köpte smink & en mössa kanske något mer men jag minns inte. till mig så blev det vantar , mössa & en svart kjol från gina tricot  den är hög & har som hängslen. . & wiggo fick en body med höst färger som jag tyckte var så snygg från lindex ;) tog lite bilder så ni får se men dom blev inte så bra men ni ser ju iaf lite . & så blev det några bilder på wiggo också , tänk att på torsdag nästa vecka så blir wiggo EN MÅNAD , det är ju inte klokt vad tiden går snabbt känns som det var för en vecka sen han kom .

       

     

& nu sitter jag hemma hos mamma & pappa fast pappa är inte hemma han är & tävlar så det är bara bella & mamma hemma , vi ska snart äta tacos . sen blir det lördagsmys framför tv:n. hoppas ni får en mysig lördag !

lördag

publicerat i Allmänt;
just nu sitter jag  & väntar på att mamma, bella & mormor ska komma & hämta mig & wiggo. vi ska till tuna park. mormor ska köpa byxor :) nej nu ska jag kila min väg.

hörs sen!

Besviken

publicerat i Allmänt;

nu är jag så jäkla besviken på Idol varje tjej åker ut en efter en.
idag stod det mellan evelina & amanda , evelina var bra för en gång skull brukar inte gilla henne men idag var hon bra & amanda nejtack! & nu svek svenskafolket mig riktigt rejält . varför inte låta evelina vara kvar & ut med amanda eller SAM förstår inte vad han gör kvar i tävlingen? han ser ut som en liten kyckling när han sjunger , nej usch gillar honom inte alls. Kristoffer är däremot en av mina favoriter , han & marie säger jag "jatack" till ;D
nu hoppas vi på att det blir sam eller amanda som åker ut nästa vecka.

imorgon så ska jag på stan som sagt så får se vad jag kommer hem med eller om jag kommer hem med något. men de gör jag väl säkert. nu ska jag gå & lägga mig så jag orkar upp imorgon har huvudvärk också så mår väl inte sådär värstans bra!  
kom på att jag tog bilder idag med kameran men glömde ju såklart sätta in bilderna här på bloggen när jag väl var hemma hos mamma&pappa , aja får väl bli nästa gång.

god natt

all my love

Basker

publicerat i Allmänt;
                         image306

jag tror jag har fått något slags nojja på mössor / basker , men jag älskar den här baskern från H&M .
& jag hoppas verkligen att jag hittar den om jag ska på stan imorgon , tror det kosta 60 spänn bara !

Idol

publicerat i Allmänt;
dålig uppdatering , jag vet men jag hoppas att ni inte slutar läsa för det .

har precis skjutsat farmor hon skulle till stenkvista församling hon skulle sjunga & ha sig :)
nu sitter jag här & skriver några rader Wiggo ligger & sover på sin pappas mage men snart är det väl dags för mat också. sen är det idol tittande kl 20 & jag hoppas att det är bra den här gången. säger samma sak som förra veckan UT MED AMANDA. säger som aftonblandet hade skrivit . " juryn hyllar henne trots falska toner . hon har vart en favorit trots att hon sjunger falskt ibland "
visst hon har verkligen egen stil & speciell röst men jag tycker inte alls om henne . jag håller mer på Marie faktiskt, vi får väl se hur det hela går :) 

igår var det ju som sagt hoppträning & isabell var jätteduktig man ser verkligen på henne att hon älskar det hon gör. vi kom hem runt 10 wiggo åt då & sen somna vi direkt & t sa att vi lika bra kunde sova här eftersom klockan var så pass mycket + att han ville se någon film som gick på TV på den kanalen som inte vi har hemma i stan. idag har jag ju som sagt träffat sandra ,mycket trevligt har saknat den människan! hon ville ta med Wiggo hem men det sa jag att hon inte fick , haha ! ;P
imorgon är det lördag & jag ska kanske gå med mamma , mormor, bella & tobbe (?) på stan.mormor skulle köpa nya byxor sa hon. vi får väl se om man kommer hem med något. (a)  nej nu vill min älskling ha mat !


fredag

publicerat i Allmänt;

hann inte skriva god natt igår eftersom jag var på hoppträning & kom hem sent. somnade hemma hos mamma & pappa & tobbe sa att vi kunde göra det också eftersom han ville se någon film som gick på TV. vakna kl 11 idag & wigggo åt vi också sen åkte vi hem & sen gick jag för att träffa sandra sen drog vi till godisland & wiggo var såklart med & sen gick vi hem hit sen nu har hon åkt hem . Wiggo ska snart äta sen så ska vi till ärla igen för att äta god mat & kolla på idol :)
skriver mer senare .

lista

publicerat i Allmänt;
lite saker jag vill ha, en liten önskelista! :)

grå mössa från H&M + tillhörande halsduk.
massor av jeans, tack!
koftor
smink
kamera ( rosa )
kjol
mysdress
ljusgrå strumpbyxor
grå knästrumpor
stövlar från skopunkten
m.m.

Torsdag .

publicerat i Allmänt;
då var det redan torsdag & jag tycker bara att dagarna rinner iväg & tänk att snart är Wiggo en månad men det känns som det var igår han föddes. hm , ja tiden går ju snabbt som sagt :) idag så vakna jag runt 8 Wiggo skulle ha mat sen så bada Wiggo idag & han tyckte att det var så skönt , gud vad söt han va när han låg där först skrek han men så fort man la honom i vattnet blev han tyst & såg så nöjd ut :) gullunge!  snart är det dags för han att äta igen sen så ska vi iväg & äta också med min mamma & pappa ville tobbe. sen så ska vi väl handla lite mat ,osv. ikväll är det hoppträning så ska väl dit tror jag, får se hur det blir ! har inte så mycket annat planerat idag , vet iaf att jag ska träffa sandra men det är inte förän imorgon ;D

nu ska jag ta & måla naglarna lite. tack för mig så länge!

?

publicerat i Allmänt;
början man bli gammal & senil eller ? skrev "tisdag 24/10" på inlägget nedan det är onsdag för tusan . gud blir ju rädd för mig själv.
Wiggo ska snart äta & sedan ska jag upp till stallet & rida :)

Tisdag 24/10

publicerat i Allmänt;

var hos BVC idag & wiggo är nu 52,5 cm & väger 3660g så nu är han en ännu större pojk :) 

just nu sitter vi hemma hos mamma&pappa i ärla ska ut & gå sen rida & sen hade jag tänkt lägga mig ner under solariumet & sola lite , behöver lite färg på kroppen :) sen har vi väl inte så mycket planerat förutom att jag ska träffa martina senare idag om jag hinner in till stan tills hon ska åka hem. men men , nu ska jag kila & sätta mig & kolla på TV lite & kanske vila ett tag sen ska jag ut & gå , jag måste verkligen! :P  är verkligen inställd på att gå ner några kilon fast jag har ju fått ner typ 5 kg utav 11 kilon eller något sånt så det går ju iaf åt rätt håll (a) haha ! sen ska jag sluta äta en massa godis , cola & skräpmat .  GO BEA!

god natt alla.

publicerat i Allmänt;
sådär nu så har man kollat på Ugly Betty & House alltid lika bra :)
nattis & adde har vart här & kollat + madde hon var här & kolla på ugly betty sen skulle hon gå upp till sig & kolla på något annat program medans vi andra kollade på house . nu har de precis gått & jag sitter här ska gå & borsta tänderna sen gå & lägga mig ska upp tidigt ska ju till BVC imorgon kl 10 & allt tar ju sån tid nu förut fixade man iordning sig på 30 min nu tar de typ 3 timmar eftersom Wiggo ska äta först & jag själv ska också äta osv. 
nej nu är Wiggo ledsen igen & vill säkert ha lite mat det är mattime om 20 min. sen ska jag gå & lägga mig så kommer inte tillbaka hit något mer idag , utan kommer imorgon så ni får veta hur allt gått .
GOD NATT !

all my love

Besök :)

publicerat i Allmänt;
ja idag har vi haft besök av min mormor , monica ( min moster ) , Rickard ( min kusin )  , Nattis ( kusins tjej ) & senare kom Adde ( min kusin ) mamma var här ett tag också hon laga mat åt oss spagetti & köttfärssås det satt fint ska jag säga er :) sen stanna hon på lite fika hon också. Och jag måste visa er vad Wiggo har fått idag jag trodde jag skulle dö när jag såg de söta sakerna  & jag tror Tobbe blev lite avundsjuk på dom där skorna :P haha!
 Här får ni se dom det är storlek 17 på dom & wiggo fick dom av Rickard. . skulle lägga in bilder på den tuffa skjortan & de tuffa jeansen han fick också men de funka inte :/ SKIT . men jag kan ta kort med digitalkameran så kan jag lägga in bilderna imorgon på datorn hemma hos mamma & pappa ska dit imorgon & rida på eftermiddagen. det är ju för jäkla kul alltså & man är ju speciellt laddad på att komma igång nu igen & få "tillbaka kroppen." aja  ska kolla på Ugly Betty ikväll grannen skulle komma över med sitt tvillingkort så vi kunde kolla på det ,sjysst ! ;D

   

Nike skorna , grymt tuffa !

sjusovare

publicerat i Allmänt;

ja inatt kan man ju säga att jag sovit underbart  Wiggo har somnat som en stock efter han ätit han brukar annars ligga & gnälla lite men han har sovit jättebra inatt & jag sov till kl 11 idag men wiggo ligger fortfarande kvar i sängen. har precis ätit frukost hålller på att tvätta nu eftersom de är rätt mycket tvätt håller på att tvätta lite mattor & sånt ,  så det är lite tomt på golven här hemma :P haha! idag så ska mamma komma hit & laga mat åt oss sen så ska mormor , monica & nattis komma på besök runt 2. :)

nej nu måste jag fortsätta städa ett tag till .

Kväll

publicerat i Allmänt;
har precis ätit corner , JAG VET jag ska inte äta sånt men vi orkade inte helt enkelt inte att laga mat. usch fy & blä på oss! 
har precis kollat klart på Beck , äntligen den här gången somnade jag iaf inte & det är ju alltid bra. nu sitter vi & kollar på cops T ska snart städa undan lite saker eftersom jag inte fick göra det .. hm han brukar aldrig vilja städa ? konstigt han kanske har slått i huvudet . haha!

nu så har jag blivit lite orolig för att Wiggo inte får i sig tillräckligt med mat. för igår när jag pumpade ut mat åt honom så blev det inte alls mycket mjölken liksom tog "slut" det kom inget. de blev kanske 60 ml & han ska äta mellan 80-120ml . men jag hoppas att de bara var igår de inte ville "komma" något. ska till BVC på onsdag så får prata med henne & fråga lite då hur jag ska göra. för mjölken kan väl inte bara ta slut eller? :/  man tycker ju inte det. aja , slutpratat om det . annars så mår lilla Wiggo jättebra & han verkar nöjd med allt så det är underbart & se :)

det var någon som fråga vem T är & det är min pojkvän Tobias. jag skriver T för att jag inte orkar skriva hela namnet :P haha , jag vet jag är knäpp (a) kul att se lite kommentarer , jag vet ju att folk läser men lämna ett litet spår iaf ;D nej nu ska jag ner & tvätta lite av Wiggos kläder.

måndag 3 veckor

publicerat i Allmänt;
wiggo bli idag 3 veckor <3

hejhopp!
lite dålig på att uppdatera jag vet. men imorse så gick jag upp runt kl 10 . & slängde i hårfärgen Kastanj  & det blev faktiskt riktigt bra & nu ska jag låta håret vara ett tag så de växer lite. efter det åt vi frukost & jag försökte plocka undan lite här hemma det ser ju som sagt förjävligt ut men det är ju ingen nyhet direkt. efter så var det Wiggos tur att äta så han åt & sedan traska vi iväg till T "släkt " fika lite & så. sen gick vi till min mammas & pappas jobb där vi hämta lite saker & nu sitter vi här. ikväll så ska jag inte göra något speciellt alls har fortfarande inte kollat klart på Beck fan somnar ju hela tiden eller så är det något annat som "dyker upp" .
imorgon så ska min moster & mormor komma hit & så nattis :)  sen så kanske jag ska träffa martina eller så skulle vi träffas på onsdag & sen ska jag träffa sandra & jonna någon dag också .
dåligt med kommentarer  men jag ser ju att folk vart inne & läst iaf & det är ju alltid roligt. :)

nu så ska jag lägga mig i soffan & vila ett tag är så jäkla trött & hungrig blev jag nu . Hm . jobbigt :P

god natt

publicerat i Allmänt;
nu är vi hemma igen & jag har precis pumpat ur lite mat till Wiggo så T kan hjälpa till denna inatt även om jag sov som en gud inatt så ville han hjälpa mig denna natt & de var ju väldigt snällt tänkt ,eller vad säger ni? just nu ligger Wiggo & sover i soffan, t & jag kollar på Beck men jag funderar på att gå & lägga mig för jag känner att ögonen verkligen faller ihop snart . imorgon så ska vi inte göra något speciellt eller vi skulle över på fika hos en från t "släkt" eller vad man ska kalla det. men annars är de inget planerat jag ska väl slänga i en flaska hårfärg Kastanj så får se om jag får det lite rödare. men men , nu säger jag god natt till er alla där ute & vi hörs imorgon. allt går bara fint här hemma . :)

Helg bilder

publicerat i Allmänt;
               


Lite bilder från våran helg hemma hos mamma,pappa & syster :)

nu så har jag precis kommit ner från stallet & GUD vad kul det var att äntligen få rida igen , men jobbigt var det som tusan fick ont i rumpan nästan på direkten snacka om otränad eller vad ;) haha!
snart så ska vi åka hem & imorgon blir Wiggo hela 3 veckor , big boy ! skriver senare ikväll .

stallet

publicerat i Allmänt;
snart ska jag upp till stallet till mina små hästar . och så ska jag rida isabell idag får se hur det går första gången jag ska upp på hästryggen på några månader , hihi . kul ska det bli :) sen när jag gått ner några fler kilon så kan jag säkert rida mirre igen . :)
Här är mina små älsklingar . <3
image279   image280  image281

på första bilden är det jag & isabell , sen är det jag & mirre & sedan gubben minor . underbara varelser.

söndag

publicerat i Allmänt;

Gud vad glad jag är för inatt har jag sovit SÅ bra :) Wiggo har sovit nästan hela natten , duktig pojk! vakna halv 10 han åt & sen gick vi upp . vi är ju hemma hos mamma&pappa i ärla sov här inatt . snart ska jag & syster gå ut & gå en raskpromenad så man blir av med några kilon någon gång , fast igår när jag kollade så hade jag gått ner ytterligare 2 kilo & fick på mig ett par jeans i storlek 36 , de börjar närma sig nu :) ska äta proterstek idag också , mm i love it !  vilken helg med god mat & mysigt sällskap , säger man så ? allafall de har vart super skönt att vara här.

nu ska jag gå & ta på mig lite kläder !

Bilder .

publicerat i Allmänt;
         image277

                           mamma & wiggo <3
inte så fin bild , men tänkte bara så att ni får se Wiggo ( han är alltid fin ) & så ville nu ju se håret & sådär ser det ut just nu men jag vill ha de rödare så ska lägga i lite mer röd färg någon gång när jag får tid :)



det kommer mer bilder imorgon eller senare idag wiggo sover bara just nu så tänkte ta en bild när han är vaken istället :)

tjoho

publicerat i Allmänt;
idag så har vi städat lägenheten lite smått såg förjävligt ut rent ut sagt.  efter vi städat lite så åkte vi till T farmor & farfar åt mat där & fikade ,gottigott :)  & nu sitter jag hemma hos mamma&pappa vi fikar här också min farmor har köpt tårta för att "fira" att Wiggo kommit  , gullig hon är . & nu sitter jag här ska snart be T ta ut vagnen så jag kan gå en sväng med honom här , han har ju inte fått vart ute något idag & han behöver frisk luft lille pojken. sen så ska vi äta lax & grilla ikväll , åh har verkligen sett mycket framemot det. ska ta lite bilder också med kameran så ni får se killen & så ska jag väl ta en bild på mitt hår också så ni får se , (a) haha bror på hur de går.
nej nu ska jag gå & vara lite social . kommer väl tillbaka senare .

Fredagkväll / lördag

publicerat i Allmänt;

FAN, amanda åkte inte ut igår . usch vad besviken jag blev, jag & nattis som hade hoppas så mycket på det.

lite om gårdagenskväll
jag färgade faktiskt mitt hår & jag tycker själv att det blev riktigt bra , fick hjälp av Nattis ( min kusins tjej ) annars så skulle jag nog inte klarat av det så bra :P
efter de åkt så åkte T ¨åkte & köpte pizza medans jag satt & ammade Wiggo & så började idol där satt vi bänkade framför datorn. efter idol så kom Adde ( kusin ) & Nattis hit & kollade på halva nya Beck filmen för alla blev så trötta & somnade nästan i soffan. sen åkte de hem & jag , t & wiggo gick & la oss , somnade ganska omgående.

idag då ! jo idag är det lördag & jag vakna vid 9 Wiggo skulle ha lite mat . sen kunde jag inte somna om men de gjorde däremot Wiggo & T så dom ligger just nu i sängen & sover .skönt !  idag så ska vi hem till mamma & pappa , äta lax & grilla . mums de ser jag verkligen fram emot sen så får vi se vart dagen bär av ,kan berätta lite mer sen när vi är hemma hos dom.  just de fick en bröstpump igår av T mamma så nu ska vi se om jag fattar mig på den . ska bara koka alla saker innan & sen så :) hade ju bara tänkt & använda den på nätterna så T kan hjälpa till.  nej nu måste jag hoppa in i duschen känner jag . jag berättar mer sen om hur dagen blir & så ska jag sätta in lite bilder också.

idol

publicerat i Allmänt;
nu sitter jag faktiskt här med färg i håret , oj hoppas inte mamma läser de här för då blir hon säkert fyförbannad (a) :P   haha, nejdå . imorgon ska vi dit & äta lax till förätt & grilla efter , mums fillibabba ;D
ikväll är det ju idol & det ska jag ju såklart se & jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att Amanda åker ut, tycker verkligen inte om henne & jag hoppas verkligen att Marie stannar kvar hon är så jäkla bäst ;D
nej måste ta ur färgen nu . kommer sen !

Fredag

publicerat i Allmänt;
såg att jag skrev onsdagkväll igår när det var torsdag, herregud jag tror man är lite förvirrad va ? :P

fredag idag iallafall nu tar jag väl rätt dag? haha!
inatt sov jag helt underbart bra & de är jag glad för . vakna kl 9 sen kom min syster hit hon tog hand om Wiggo medans jag fixa iordning mig lite eftersom jag skulle till skolan & lämna lite saker , nattis kom efter ett tag också . sen gick vi alla 3 till Rinman & lämna mina böcker & dom tyckte att Wiggo var så söt & självklart är han det ;D sen gick vi hem igen & där hemma var Tobbe ,sen åkte vi till corner åt mat  alltså jag bella & tobbe + Wiggo & sedan till Coop forum där vi handla mat & sen till barnenshus snabbt för jag skulle kolla ifall jag hitta ? ehm , ja va heter de ? kommer inte ihåg (a) iaf , sen åkte vi hem & nu sitter vi här , kollar på "våra värsta år"  så jäkla tråkigt program för nu har jag sett det typ 100 gånger . hehe! ikväll ska vi bara ta de lugnt & kolla på idol . jag ska också  färga håret , hasselnötsbrun . det är brunt med rött i & jag hade det förut & nu vill jag ha det igen , men jag är inte riktigt säker. vad tycker ni ? .. 

 

onsdagkväll

publicerat i Allmänt;

har inte kunnat skriva nåt pga att datorn inte fungerat men nu så är jag tillbaka igen .

har vart hos mamma & pappa ute på landet som ni redan vet , har inte gjort mycket bara tagit de lugnt & vart ute & gått , sen var vi hos min farmor & hälsade på hon bor granne med oss :P & hon blev så glad när hon fick se lilla Wiggo & hon tyckte han var så fin & jag håller med ;)
kan ju inte lägga ut några bilder nu eftersom kameran ligger hos mamma & pappa , men ska ta några bilder med mobilen imorgon så jag kan lägga ut. imorgon ska jag också iväg till skolan för att lämna tillbaka skåpnyckeln & böcker samt rensa skåpet. så jag tar väl Wiggo plutten med mig antar jag eftersom T ska till skolan han också. har inte så mycket & säga bara att jag snart ska gå & lägga mig när Wiggo ätit klart han ska rapa lite nu hos sin pappa,hehe ! hoppas man får lite sömn inatt. nej nu ska jag gå & lägga mig . hörs imorgon!

all my love

Magen

publicerat i Allmänt;

                       image273
kolla kolla min mage är NÄSTAN borta helt , men jag måste nog träna lite mer för att få bort "överhullet" på sidorna. Gud jag saknar min tjockis mage, kollade nyss på bilder jag har på datorn när Wiggo låg i min mage . Vill ha tillbaka magen men utan innehåll för vi vill ju såklart ha Wiggo hos oss <3

 

Torsdag

publicerat i Allmänt;
gud vilken natt säger jag bara jag är trött som ett svin . Wiggo somna inte förns kl 4 i morse han hade ont i magen hela natten & jag tänkte vad är det för fel ? men sen så frågade jag mamma i morse vad de kan va för fel för han har ju fått minifomdroppar nu åt hans gaser i magen , visst de kanske inte hjälper på en gång men lite tycker man ju. & då kom vi på att det kan vara för att jag åt rålök igår när vi åt tacos & de kan nog stämma , jag tror nog faktiskt att de va därför för nu sover han som en stock. jag hoppas verkligen att han sover den här natten så man får sova lite. JUST ! jag ringde ju till BB idag & fråga om man kunde få hyra bröstpump ? men ack nej man måste ha ett "medicinskt skäl " & jag blev faktiskt lite förbannad då. för det första har jag ont & för de andra så skulle man ju vilja sova en natt åtminstonde. men men, de menar väl att man måste köpa en själv & de kostar 500 spänn :O in my asss , säger jag bara.

Go' natt från Wiggo

publicerat i Allmänt;
          image270

 

nu hälsar Wiggo go' natt till er alla läsare :)

har skrivit ett inlägg nedan blir inga fler inlägg idag för vi är lite trötta .återkommer imorgon med mer bilder & berättar lite vad vi gör / gjort . 

Onsdag kväll.

publicerat i Allmänt;

                       image267


har vart jättedålig på att uppdatera idag , jag vet . men har inte haft tid alls.

var på BVC & allt gick/var jättebra han väger nu 3420g & är 52 cm , en riktigt stor kille nu . växer & växer :) & sen har jag frågat om Minifomdroppar ifall jag kan ge honom de för hans magknip & de kunde jag så mamma har köpt det nu så har provat får se om det funkar , jag hoppas det för hans skull :) sen prata jag med henne om att skaffa pump & vi kom fram till att jag ska hyra en på BB bara för att pumpa ut på nätterna lite då & då, vill ju fortfarande amma men skulle gärna vilja ha en "ledig" natt så jag tyckte det blev en bra lösning på det hela :)
Bella har vart hos oss hela dagen & det var ju jättetrevligt vi var på stan åt mcdonalds & sen vart i parken & gungat , hehe jag vet barnsligt men FAN så kul det är. Sitter nu hos mamma&pappa faktiskt ska sova här inatt för att T ville se på fotbollen så har precis fixat iordning i min stuga , har ju spjälsängen här fortfarande så har bäddat den så fint till Wiggo. :)  Imorgon så ska jag vara här hela dagen eller tills T slutar skolan så kommer han & hämtar mig & Wiggo. Har tagit lite bilder idag som jag tänkte att ni skulle få se & så lovar jag att ta mer bilder imorgon eftersom jag har en kamera här hos mamma&pappa + att den här datorn är 100 gånger snabbare att lägga in bilder på.

       

bilderna är från parken & resten är på Wiggo . & som sagt lägger in mer imorgon jag hoppas ni nöjer ser så länge :)

onsdag

publicerat i Allmänt;
vakna vid 7 ungefär för att Wiggo skulle äta sen så la jag honom bredvid mig i sängen men då ville han inte somna om , men vi låg iaf i sängen till kl 9 för då kom min syster hit . så nu är vi här & wiggo ska snart äta igen sen ska vi tralla iväg till jobbet & lämna lite papper sen gå ner en sväng på stan & sen ska vi ju till BVC. jag skriver mer sen så ni får veta exakt vad vi har gjort & när jag har lite mer tid :)

killarna i mitt liv.

publicerat i Allmänt;

är tillbaka igen , var tvungen att lägga ut ett till inlägg & bilder på mina killar.

tog några bilder när Wiggo sover på sin pappas bröst & de såg så otroligt sött ut & jag fick nästan en tår i ögat så var tvungen att visa er hur fina det är. mina killar, dom finaste killarna som finns & jag älskar er så mycket ni är underbara, killarna i mitt liv.  <3

    

Tisdag kväll .

publicerat i Allmänt;
             image256
                                           Charmtrollet <3
tog bilden idag från mobilen därför är det inge vidare kvalité som sagt. 
här är våran älskling iaf & vi älskar honom mest av allt. <3


har faktiskt inte ätit någon kvällsmat kände inte suget direkt utan istället gjorde jag mig lite fruktsallad som gick ner det också :) har fått min burberry halsduk som T köpt åt mig , ja jag vet han är den snällaste :)
har hoppat ut ur duschen precis & har fönat håret klart & nu ska jag sätta mig ner för att måla naglarna röda denna gång , alltid kul med lite färg på. Och samtidigt så säger jag god natt för jag tror inte att jag kommer skriva mer idag kommer nog slockna snart. Och ännu en gång TACK för alla kommentarer kul & se att de är några som läser & så skriver ni så snälla saker så man blir alldeles till sig. Fick lite recept på mat också & det bugar jag & bockar så mycket för de behövde jag verkligen ;D  Nej , nu måste jag kila ! vi hörs väl imorgon? SJÄLVKLART !

all my love

...

publicerat i Allmänt;

Har precis haft besök av Wiggos farmor & så kom Wiggos mormor snabbt & lämna lite potatis till oss som hon hade massor av hemma så ikväll blir det potatis & något :P har ingen fantasi när det gäller matlagning. kom gärna med tips!
Wiggo skriker lite nu, jag tror faktiskt han har ont i magen men jag ska höra imorgon när vi ska till BVC har skrivit upp några frågor som jag ska fråga annars kommer jag inte ihåg.
Wiggo har inte tagit nappen förut när vi gett honom den han har bara spottat ut den men nu så har vi fått napparna från Lundmyr som det står älskling på & den nappen tar han , konstigt. Eller så är det bara något som man fått för sig. Han har verkligen sug behov den lilla killen & man har ju inte lust att dra fram tuttarna varje gång han skriker & gapar. Ibland kan han börja gapa direkt efter han ätit & då provar jag ge honom bröstet men då vill han inte ha. hehe , han är klurig den där lilla killen :P man får försöka & prova sig fram.

ikväll så är det House & någon mer film på 6:an samtidigt  som jag vill se & T vill se House så får se vad vi kollar på . kanske sluta med att vi båda ligger blåslagna här på golvet , haha!  imorgon så kommer Bella min syster hit & ska vara här tillsammans med mig & Wiggo hon ska också följa med mig till BVC också.

Det är så roligt när folk skriver att jag klarar av det galant & är en bra mamma , man blir verkligen super duper glad! ;D tack tack så mycket .
jag har inte så mycket & skriva om ikväll så om ni vill så får ni ställa frågor som jag kan svara på här på bloggen.

Förmiddagen

publicerat i Allmänt;
Vid halv 12 precis efter Wiggo hade ätit klart så gick jag till mammas jobb mötte henne utanför & vi gick ned till banken på stan där hon skulle fixa nåt. sen gick vi till Telia butiken där vi köpte nya hörlurar till pappas mobil , 400 spänn :O galet dyrt ! efter de gick vi till Apoteket där jag köpa kräm åt brösten får se om de funkar & efter kikade vi in en snabbis på Gina Tricot såg att de fanns en fin kjol men jag orkade inte kolla ordentligt för de var så himlans varmt & trångt man kommer ju inte förbi & fram med barnvagnen.
Efter så gick vi till Fröslunda Pizzeria käka lite T kom dit & pappa också. Sen gick jag & mamma till deras jobb & jag gick hem hit & nu sitter jag här & ska snart ge Wiggo mat . Skön förmiddags promenad & så härligt det är att få komma ut. Nu är väl alla hemma hos mig så gott som friska men pappa är nog lite kraslig fortfarande men imorgon så är det ju fotboll så vi ska kanske åka dit & kolla på det , får se hur pappa mår då.

nu ska jag gå & städa lite här hemma ser ut som en svinstia & man hinner verkligen inte städa när man har en liten bebis , visst sover han mycket & så men när han gör de så vill man ju själv passa på att sitta här eller ta de lugnt framför TV:n.  Kommer med bilder senare ikväll tror jag , om jag hinner :)

Bye bye så länge!

Go'morgon Go' morgon ;D

publicerat i Allmänt;

mår rätt okej efter en tuff natt . Wiggo har vart väldigt ledsen & jag tror det är för att han inte rapar så bra efter han ätit. stackarn :/  har precis ätit frukost ,fixat mig & ska snart ta lille plutten för att han ska äta T ska väl till tandläkarn snart & jag har sagt åt honom & gå upp men han lyssnar inte så han får skylla sig själv ifall han får stressa sen. Jag är väl inte mamma åt två personer ? icke  ..  prata med mamma för ett tag sen hon skulle ned till banken sen & fixa nåt så vi ska ta en promenad dit tillsammans & wiggo hänger på ;)

fick lite tips igår om hur jag skulle göra att de finns nappar & sånt som man sätter på bröstet & jag har provat de på BB men de funka inte , den trilla av hela tiden & Wiggo fick inte tag i den för att den var alldeles för stor & de sa att de inte finns i mindre :/ de tyckte jag var lite dåligt faktiskt.   jag ska prova & prova mig fram vill ju inte sluta amma helt för jag vet att de är bra honom & mig. ska till BVC imorgon så ska fråga lite då & så ska jag fråga vad jag ska göra åt hans dåliga rapande & hans små magknip om nätterna. Svar på dom frågorna får jag imorgon :)

nu ska jag gå & väcka mina 2 bebisar . ( T också räknas då) . ;)
skriver mer sen .

Måndag kväll.

publicerat i Allmänt;

Vid kl 5 ringde mamma mig & sa att hon skulle hämta bilen som vart inne på "lagning" så hon gick förbi här & sen gick vi tillsammans & hämtade bilen , tog en promenad tillsammans :) skönt att få träffa henne. hoppas bara att resten av familjen blir friska så jag får träffa dom. aja, efter vi hämtat bilen åkte vi & handla mat på gamla Rimi .  
Sen skjutsa hon mig hem & så åkte hon själv hem till Ärla. Hoppas jag får träffa dom i helgen då skulle vi äta Lax till förrätt & grilla kött efter tyckte pappa & det är ju riktigt mums älskar det & T blev glad när jag berätta ,haha!
Imorgon så ska T till tandläkarn kl 11.30 så jag & Wiggo blir ensamma hemma ett tag & då ska vi ha det mysigt , hihi ! Och på Onsdag så ska vi iväg till BVC & kolla ifall han fått upp & växt lite mer , T går i skolan då också så jag ska gå dit själv eller så skulle mamma följa med mig om hon är helt frisk hon har ju inte träffat lille plutten sen förra helgen & ledsna är dom där hemma för att de inte kunnat hälsa på eller för att vi inte kunnat göra det. :(  shit vad de växer snabbt. Snart så kan han väl gå också , hehe !
Bella (syster)  skulle komma in till stan i slutet av veckan så jag & hon kunde hitta på något , gå på stan eller vad som helst & självklart så följer ju Wiggo med.  Vi får se hur veckan kommer se ut så svårt att bestämma något eftersom det är så mycket just nu tycker jag & jag sa ju att jag skulle försöka komma till skolan nån dag också men de får jag ju se om jag hinner ska försöka iaf måste lämna in lite papper & sånt. 

Nu så ska jag gå & göra mig lite sängklar så att jag kan gå & lägga mig snart för om 3 timmar så ska Wiggo upp igen & äta. Jag känner verkligen för att skaffa mig en pump så T kan hjälpa mig om nätterna att mata honom så vi kan turas om, men bara på nätterna för på dagarna så kan jag gärna amma honom men ont gör de som tusan börjar nästan gråta varje gång jag tar honom till bröstet. :/  jag ska väl ringa & höra med någon som kan det där på "riktigt". Aja , nu så ska jag sluta skriva blev lite mycket & jag återkommer imorgon. God natt :)

all my love

wiggo <3

publicerat i Allmänt;
SHIT, nu funkar det att lägga ut bilder på datorn men det är bara bilderna som jag har från min mobil inte bästa kvalitén direkt men de funkar & ni ser ju vem det är bilderna ;)

     

tog bara ett par bilder snabbt men ska bli bättre på att fixa bilder, jag lovar!

Måndag 15 oktober

publicerat i Allmänt;

Idag är det 15 Oktober & Wiggo blir 2 veckor idag, en stor kille :) Jag förstår inte att tiden går så himla snabbt. Vakna kl 9 av att Wiggo skulle ha mat så gav han mat & la honom sedan bredvid mig i sängen igen , han har sovit bredvid mig hela natten för jag tycker han verkar sova bättre då än när ligger i sin egna. Sen låg jag i sängen & drog mig till kl 11 & sen gick vi upp för att äta frukost T låg kvar i sängen lite längre de gör han alltid. Sen gick jag ner i tvättstugan & tvättade lite & så nu sitter jag vid datorn  & skriver lite här , efter ska jag börja laga mat & sen så ska vi gå till mammas & pappas jobb för att lämna lite papper vi ska skicka iväg.  Mamma mår bättre & börjar bli frisk , så skönt att höra. Pappa är fortfarande dålig & är hemma från jobbet idag också men jag tror de va lite bättre med honom & Bella är nog frisk :) skönt att det går åt rätt håll iallafall.  Det är ju något skit som går nu , hosta, feber , förkylning & gud vet vad alla sjukdomar som finns.

Just nu ligger Wiggo bredvid mig i soffan & snarkar , så söt :)
Nej nu måste jag springa & börja med maten sen ska vi gå till mammas jobb innan det börjar regna. Usch vilket jäkla skit väder det är ute , vill ju ha lite solsken så man kanske blir lite piggare & på bättre humör.

Vill ha lite tips om att fixa Bröstpump istället för att amma ? vad är bäst ? självklart är det ju bäst att amma men jag tänkte att både jag & T skulle kunna hjälpa till & de är skönt speciellt på natten så slipper jag springa upp var tredje timme.

tack för hjälpen!

Söndag

publicerat i Allmänt;

Då var det Söndag & ikväll så är det någon film på 4an kl 21.00 som ska vara rätt okej tydligen så får se om jag orkar vara uppe & kolla på den, somnade ju igår till The Wedding Date så kan ju inte svara på ifall den var bra eller inte men den verka bra det lilla jag såg.
Idag så har vi vart hos min mormor ätit god mat & fikat , kollat på TV lite sånt :) Vi åkte dit runt halv 12 & kom hem vid halv 6 så var där rätt länge & kul tycker jag de var att få träffa någon & prata med . annars så sitter man bara här i lägenheten & glor på TV eller sitter vid datorn. Ringde mamma nyss & hon sa att hon mådde bättre så jag hoppas de blir friska snart så jag får träffa dom. Om de var friska i helgen så skulle de köpa lax så skulle vi äta det , MUMS . I love it !   Imorgon är det måndag igen & då blir Wiggo 2 veckor , shit han blir så stor så snabbt .
men nu så ska jag gå & byta blöjan på honom sen ska han få i sig lite mat .

Har funderat på att köra med pump så att både jag & tobbe kan turas om, jag är så trött på att sitta uppe mitt i natten varje natt. är det någon som har livet mer erfarenhet om de? är de bättre eller ? jag har absolut ingen aning om de blir bättre eller sämre + att jag har så ont :/ Svara gärna om det är någon som vet. jag vet att ammning är de bästa för barnet men jag vet inte om jag orkar de för att de gör så pass ont & att tobbe kan hjälpa till också.

help help , please !

Listan

publicerat i Allmänt;
Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Bea
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå eller Hej det är Bea
Ringer det mycket till dig? Japps
Ringer du mycket? Ja verkligen
Vem ringde du senast? Min mamma
Hur mycket pengar har du? Tillräckligt
Senast kramat och när? Wiggo & de var nyss  
Antal timmar sömn inatt? Wiggo kan nog svara på den frågan
Sov du ensam? Nej
Vem sov du hos senast? på BB
Vem sov hos dig senast? Minns inte ?
Vem vet mest om dig? ehm, mamma & tobbe kanske ?
Vem vet du mest om? Tobbe ?
Vad ser du fram emot? Se Wiggo växa upp & bli en stor kille :)
Vad vill du ha just nu? Inget speciellt , en lott med massa miljoner på kanske ?
Vem hånar du? ingen
Vemlängtar du mest efter? min mamma , pappa , syster & farfar <3
Vem vill du helst slippa? ingen aning
Vem stör du dig på? ingen jag säger här direkt
Vem vill du sova bredvid inatt? T & Wiggo :) 
Vilken buss åker du oftast? Får alltid skjuts
Vilken årstid är det nu? Höst
Anser du dig själv snygg? Nej det kan jag ju inte direkt påstå
Har du varit kär? Ja
Är du kär nu? Ja
Är du en bra partner? ja
Har någon varit otrogen mot dig? ja
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? nej
Har du varit otrogen? nej
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? jag raggar inte & uppraggad vet jag inte direkt.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? ja
Vad åt du senast? potatis, kött & god sås hos min mormor
Är du polare med grannarna? yes box
Har du varit på ett party? haha ja
Har du varit utomlands? javisst
Var är dina syskon just nu? hemma hos mamma & pappa
Vilken tid gick du upp imorse? halv 10
Vad gjorde du kl 2 inatt? satt & ammade Wiggo *gäsp*
Vad är det första du gör på morgonen? duschar
Vad ska du göra efter det här? Skriva ett inlägg , byta blöja & amma Wiggo sedan springa ner till tvättstugan .

God natt'

publicerat i Allmänt;
nu säger vi god natt till er gott folk för nu orkar vi inte sitta här framför datorn längre & ska försöka kolla klart på filmen eller passa på & sova. Wiggo har nyss ätit igen men han verkar inte vilja sova så jag vet inte om han får sitta uppe med sin pappa & kolla på TV medans jag kanske somnar ett tag innan det är mat time igen.

GOD NATT !

Deal or no deal

publicerat i Allmänt;
jag måste bara skriva en snabbis här att hon på deal or no deal verkar ju hel konstig , haha! jag skämms nästan när hon skuttar till varje gång de går bra för henne & rösten ? hon låter som ett litet barn blev helt förvånad när jag hörde henne prata första gången . haha!

kommentarer ?

publicerat i Allmänt;

Jag tycker jag har uppdaterat väldigt ofta i min blogg idag men inte en enda kommentar har man fått ? :/ hur ska man då veta att de är folk som läser ? Någon skrev att jag skulle uppdatera oftare & nu försökte jag göra de så ofta jag kunde idag men ingen har skrivit lite tråkigt faktiskt , känns inte som de är nån idé att man försöker skriva så mycket. 

vart är alla kommentarer ? & läsaren ?

matlagning

publicerat i Allmänt;
denna gång så gick de rätt bra att laga mat faktiskt, inge misslyckat iaf :) haha!   Wiggo har också ätit & så slockna han igen , skitungen äter så mycket att han somnar direkt :P <3 ikväll så blev de inge fotboll jag sa åt tobbe att han fick åka hem till sig & kolla fotboll där men de ville han inte om inte Wiggo fick följa med men det är ju en självklarhet att han inte kan följa med om inte jag följer med eftersom de är jag som har maten. men nu är det dags för postkodsmiljonären & sedan är deal or no deal så de finns ju lite att kolla på för sen är det ju den där filmen som jag ska se  The wedding date . men jag kommer väl förmodligen somna innan men jag ska försöka hålla mig vaken & jag hoppas att Wiggo sover bra inatt så de inte blir som idag då han var klarvaken i 2 timmar & jag var jättetrött :P hehe. imorgon ska vi som sagt till min mormor & äta mat sen vet jag inte vad som händer , tycker det är så himla tråkigt när alla där hemma är sjuka jag ville ju hem & rida & träffa dom såklart , man blir så jäkla isolerad i den här lägenheten & så finns det ju inget & göra heller i den här stan. usch fan va ledsen jag blir :(
& usch vad jag klagar men det är såhär jag känner mig just nu , ledsen & ensam .

ups!

publicerat i Allmänt;
efter att jag hade skrivit de tidigare inlägget så somna jag direkt i soffan & vaknade precis . ska snart börja fixa maten , de blir potatisklyftor i ugnen , kotletter & bernaisesås eller hur det nu stavas.
Wiggo har tappat sin navel idag också , de såg vi när vi bytte hans blöja när vi kom hem från rund turen med vagnen. :) 
ne nu måste jag fixa maten magen början kurra nu.

saknar mamma , pappa & bella <3

Promenad :)

publicerat i Allmänt;

Wiggo & hans pappa vaknade vid hav 1 idag sen åt Wiggo & sedan tog vi alla 3 en promenad till Barnenshus de har ju flyttat till Sveaplan så nu är det ju gångavstånd dit mycket bra :) Vi var ute & gick i 1 timme om inte mer , jätteskönt att få röra på sig. Sen kom vi hem vi åt liten & sedan ville Wiggo också ha lite mat så de fick han & sedan somna han om igen. lilla gubben <3
Imorgon så ska vi över till min mormor & äta lite mat hon ringde mig & frågade , sen så hade ju jag tänk att vi skulle gå dit & kolla på fotboll ikväll men de skulle tydligen bort så dit ska vi inte men sen såg jag på TV att det är " The Wedding Date" på 4an kl 21.00 så jag är nog hemma & kollar på det istället ;D   Idag så fick jag träffa mamma en snabbis eller träffa & träffa vet jag inte riktigt men hon kom hit med lite mat som hon handlat åt oss sen så kom hon med kameran så jag kunde ta lite bilder på Wiggo som hon kunde ta med sig hem sen. Hon är fortfarande dålig men jag tror hon är på bättringsvägen men pappa är däremot fortfarande sjuk & har feber :(

nej nu ska jag krypa ner i sängen & vila ett tag känner att jag är lite trött , satt ju trotts allt uppe 2 timmar i natt & försökte få Wiggo att somna men han var ju klarvaken , haha lillskit ;)

Lördag

publicerat i Allmänt;
jag ska börja med att gratta min vän Sandra som fyller 17 år idag , grattis gumman =) Och idag så var ju Wiggo beräknad att komma men han ville komma 2 veckor för tidigt istället men det gör ju inte mig något alls. =P
jaså lördag idag då & man har ju inte något planerat vad jag vet . mamma & pappa är fortfarande sjuka så det blir inge fotboll hemma hos dom , har ju inte 3an här i lägenheten så vi får väl åka & kolla på fotbollen någonannanstans men jag skulle nog klara mig fint ifall jag slapp kolla på den , de är nog mest tobbe som vill glo. är väldigt trött fakiskt men ska snart försöka fräscha till mig lite ta på mig andra kläder än bara mjukis & sminka mig lite då kanske man ser lite bättre ut , haha ! =)
nej usch nu tycker jag det börjar bli väldigt tråkigt att mamma & pappa är sjuka , varför just nu ? eller varför överhuvudtaget? saknar dom väldigt mycket & jafg hoppas att de går över snart så vi får träffa er .<3

aja, nu ska jag ta & fixa lite här hemma & så får jag skriva mer senare om vart dagen bär av. =)

idol

publicerat i Allmänt;

ikväll så var vi hos tobbes familj åt kina mat & så kolla lite på idol fast jag hann inte kolla på alla eftersom jag satt & amma Wiggo i ett annat rum. men gud vad besviken jag blev att Patricia åkte ut , why ? ville ju hellre att Sam åkte är inte så förtjust i hans röst längre. Och jag håller ju såklart tummarna på att Marie stannar kvar i tävlingen & Kristoffer är ju grymt bra han också , hans röst är så speciell.  aja nog om Idol prat.

ja, jag vet att ni skulle tycka om att jag la in mer bilder men som sagt så går det inte på den här datorn eftersom den är så seg har bara mobilt bredband & skriva oftare var de nån som ville & jag försöker skriva så ofta jag kan men det är ju de att vi har haft fullt upp sen vi kom hem från BB folk har vart här & vi har vart borta osv. men försöker gör jag tro inte att jag glömmer bort :) nej nu ska jag gå & lägga mig så jag får sova lite innan det är mat time igen.
god natt på er underbara.

all my love

BVC

publicerat i Allmänt;

nu är våran kille stor, 51 cm & 3180g :) växer så det knakar , duktig kille !

Wiggos & Bellas låt .

publicerat i Allmänt;
min syster skickade en låt till mig som är hennes & Wiggos låt , eftersom låten började spelas på datorn när hon precis fick reda på att Wiggo kom till världen. det är den finaste låten som finns & varje gång jag lyssnar på den så början man gråta & när jag sätter på den så brukar Wiggo somna till den.  Låten heter "  I'll stand by you "

Oh, why you look so sad?
Tears are in your eyes
Come on and come to me now
Don't be ashamed to cry
Let me see you through
'cause I've seen the dark side too
When the night falls on you
You don't know what to do
Nothing you confess
Could make me love you less

I'll stand by you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you
I'll stand by you

So if you're mad, get mad
Don't hold it all inside
Come on and talk to me now
Hey, what you got to hide?
I get angry too
Well I'm a lot like you
When you're standing at the crossroads
And don't know which path to choose
Let me come along
'cause even if you're wrong

I'll stand by you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you
I'll stand by you
Take me in, into your darkest hour
And I'll never desert you
I'll stand by you

And when...
When the night falls on you, baby
You're feeling all alone
You won't be on your own

I'll stand by you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you

I'll stand by you
Take me in, into your darkest hour
And I'll never desert you
I'll stand by you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you
I'll stand by you
Won't let nobody hurt you
I'll stand by you

dagens outfit !

publicerat i Allmänt;
Wiggo har idag på sig Barbapappa body svart med tillhörande byxor & Nike strumpor ;)
jag har svarta stumpbyxor , svart långärmad t-shirt & rutig klännig över & svarta stövlar .

skulle ta bild men kom på att de inte går att lägga in :/  ska försöka fixa de på nåt sätt så man kan lägga in lite bilder tråkigt att ni inte får se oss men ni kan ju föreställa er :P

tankar

publicerat i Allmänt;
jag tyckte de räckte så bra med att hormonerna spökade som tusan när man var gravid men nu är det ju nästan värre :O . jag känner mig nedstämd & ledsen väldigt ofta helt utan anledning , kan börja gråta bara sådär utan att jag ens vet åt vad & bättre blir det inte när personer säger hur man ska ta hand om sitt barn eller hur man ska göra. jag vet att de kanske bara vill väl , men jag vill faktiskt inte höra de får en att känna sig så värdelös & då blir man ännu mer ledsen. jag älskar min lilla familj mest av allt & jag vet vad jag gör. <3
imorgon så ska vi hem till tobbes familj & hälsa på tror jag. jag hoppas att Wiggo sover mest för jag är inte den som tycker om att sitta & amma framför folk eller jag vet att jag kan gå in i ett rum men jag tycker ändå att de känns fel & så är jag , jag har en anledning till det också men inget jag sitter & berättar om här direkt. det känns bäst att vara hemma & mata honom , eller hemma i ärla de är ju liksom mina föräldrar. på lördag ska vi hem till mig & kolla fotboll om mamma , pappa & bella är friska ordentligt. jag HOPPAS verkligen det , för jag saknar dom så jäkla mycket när jag tänker på dom så fäller man ju en tår. <3  en liten mammagris är vad jag är .

nu ska jag hoppa in i duschen så jag är färdig duschad i håret tills imorgon så slipper jag tänka på det , wiggo har precis ätit så han sover nog i några timmar till nu & tobbe sitter & kollar på tv & tar hand om honom. aja , ni får ha det så fint :)

torsdag

publicerat i Allmänt;
hejhopp !
idag så vakna jag runt 9 hoppade i duschen & plockade undan lite eftersom vi fick besök av barnavårdscentralen heter de så ? iaf , så kom det en dam hit som hette Inger hon gav oss lite information om ammning , säkerthet , hälsokontrollerna & sånt . :) sen kolla hon på Wiggo & hon tyckte han såg så fin ut . hehe.  klart han är tänkte jag ;) sen så åt Wiggo lite mat & då passade jag & tobbe att äta också. efter så tog jag en sväng med wiggo i vagnen till mammas jobb & lämnade en räkning :P haha . fast hon stod ett par meter bort eftersom hon fortfarande är sjuk . suck :(  nu har jag iaf precis kommit in genom dörren & de är verkligen piss väder ute regnar & löven flyger runt överallt.

imorgon så ska vi till barnavårdscentralen & mäta , väga Wiggo hoppas han gått upp ännu mer.  aja , jag berättar mer imorgon om det.nu ska jag lägga mig ner i soffan & försöka vila lite granna. kanske skriver mer senare bror på om jag har något att berätta (a)

all my love

Onsdag kväll

publicerat i Allmänt;
då var det kväller igen , gud vad dagarna går snabbt .  fick lite besök nu ikväll av tobbes släktingar åt tårta & prata lite , vi var också fotomodeller ;) hehe!
nu har wiggo precis ätit & ligger i soffan bredvid mig ska snart lägga honom i sin säng . jag hoppas att man får sova i natt också för imorgon så kommer sköterskan hit & ska prata , kolla på wiggo & lite sånt. 

det var en som fråga om jag kunde lägga ut mer bilder på Wiggo men grejen är ju att de går inte på den här datorn utan jag måste lägga ut bilderna på min mammas & pappas dator & har ju inte vart där något eftersom de är sjuka men om de är friska så ska vi dit i helgen. & då kan jag nog fixa lite mer bilder . de får se till att bli friska nu så vi får träffa er vi saknar er jättejättemycket . jag är nog en mammagris det kan jag erkänna. <3 men så är de ju efter att ha vart hemma nästan varje dag till att inte träffa henne på några dagar :/ + att vi bor själva nu i en lägenhet tomt blir de ju :(
nu ska jag gå & göra mig lite natt klar .
god natt på er.

onsdag

publicerat i Allmänt;

i natt så har Wiggo vart vaken jätte länge han skrek & ville bara ha mat . men tillslut somna han . :) han är så söt. sen kl 10 idag vakna jag och duscha åt frukost & lite sånt . sedan så gick vi till mamma & pappa för att hämta mitt arbete som dom har skrivit ut åt mig fast de blev hej & hejdå eftersom de inte mår så bra :/ sen gick vi till min skola lämna lite uppgifter  & träffa Sandra w åh har saknat dig gumman ! sen nu sitter vi här hemma & jag börjar bli lite trött . imorgon så kommer en sköterska hit & ska prata med oss & kolla på Wiggo de gör ju hembesök första gången så hon kommer kl 11 . :)  sen så ska jag försöka få tag på min barnmorska också så jag kan få tid & gå dit för att kolla hur magen är & lite annat på mig . :P aja , nu ska jag ringa min mamma . stackarn jag ringer henne 100 ggr om dagen haha men de är ju för att jag inte får träffa henne . :(
om de är friska i helgen så ska jag dit med wiggo och kanske tobbe också .

aja ,

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Idag så vakna jag runt halv 10 av att mormor ringde & sa att dom skulle komma lite tidigare , så idag har vi haft besök av mormor , rosa & morfar. sen har vi bara tagit de lugnt. kollat klart på filmen som vi hyrde igår för jag somna ju såklart mitt i :P sen så har vi vart på Willys handlat mat & sen hem igen åt Mcdonalds & wiggo åt mjölk :P nu ligger han & sover här brevid mig i soffan , tobbe är & lämnar filmen & så skulle han tvätta bilen också helt onödigt den va inte ens smutsig ;) ... ikväll så skulle tobbes kompis johan komma förbi & kolla på Wiggo , sen ska jag gå & lägga mig i skaplig tid ikväll . aja , imorgon blir de besökfri dag har jag & tobbe bestämt eftersom de vart fullt upp hela tiden så vill vi kunna ta de lugnt & inte anpassa oss efter nån tid alls. 
Wiggos mormor & morfar var lite snuviga så dom får han kanske inte träffa på nån dag :/ vi saknar dom ! <3 

nu ska jag lägga mig bredvid min älskling & pussa på honom :) <3  ( wiggo alltså ) haha tobbe e ju inte hemma.

Go'kväll

publicerat i Allmänt;

har precis ätit makaroner & falurkorv gjorde nåt som går snabbt . ska snart kolla på filmen vi hyrde ( sex,hopp & kärlek ) idag så har de vart en jobbig dag iaf för mig för jag har haft sån jäkla huvudvärk eller har fortfarande. först har vi vart på BB som ni kanske redan vet , sen åkte vi hem för att Wiggo skulle äta sen åkte vi & åt på Dennis med tobbes farmor & farfar & min mamma & pappa kom dit också :) efter de åkte vi till tuna park där jag köpte en amningsbh till & en tröja från Gina Tricot sen hem igen & Wiggo åt igen , sen så kom tobbes mamma , syster & lillebror. efter de gick vi & hyrde film på forsvärns på vägen så mötte vi malin min klasskompis trevlig & se henne :)
nu sitter vi här & kollar på cops snart är det dags för filmen & lite godis ätande ( bra när jag ska gå ner i vikt :P ) haha! men men , nu ska jag kila.

vi säger god natt till er alla :)

BB

publicerat i Allmänt;
nu så har vi vart på BB återbesök & kollat om Wiggo gått upp i vikt & det hade han. Han vägde 2950g när han föddes sen dagarna på BB gick han ned till 2805g & det är helt normalt de vägde han när han åkte hem också & nu så väger han 2985g så han har gått upp bra sa dom :) gud va skönt det var att höra. & så var allt annat bra också , han hade ju lite gulsot när han åkte hem från BB men de har blivit lite bättre & de behöver inte behandlas eller något han ska helst ligga i solen om de lyser in genom fönstret.. aja , så var besöket :) jättebra & stolt mamma är jag.. <3

Wiggo ska äta om ca 1 timme sen så hade vi tänkt åka en sväng på tuna park ska köpa en till amningsbh så jag kan tvätta den här andra :P sen ska vi väl försöka få nåt i magen också , vad ska man äta idag då ? känns inte så roligt & ställa sig & laga mat men man vill ju inte leva på skräpmat varje dag heller för nu så är jag jättesugen på att gå ner & träna så jag kan stänga mina byxor , kan NÄSTAN de bara en liten pytteliten bit kvar. hehe ;) 

Wiggo blir en vecka idag också <3

all my love
från världens stoltaste mamma :)

Wiggo Tobias Roger Pettersson Larsson

publicerat i Allmänt;
Nu sitter vi hemma hos mamma,pappa&syster ( mormor,morfar&moster )

Får jag lov & presentera Wiggo med familj , Här är lite bilder :)

    
   

Bild
1 : moster & wiggo
2: mamma & wiggo
3: jag , tobbe & wiggo i vagn
4: Wiggo <3
5:Wiggo i vagn <3
6: Wiggo på BB <3
7:mormor&wiggo
8: pappa & wiggo <3
9: Wiggo sover i sin säng <3
10 : Wiggo & gammelmormor.




Matlagning, haha

publicerat i Allmänt;

Idag så laga tobbe mat eftersom jag satt & ammade Wiggo & vi båda var jätte hugriga så gjorde vi makaroner & snitzel (heter de så ?) iaf .. tobbe är väl inte den bästa på att laga mat men de är ju alltid bra att han försöker men iaf , de blev jätte rökigt inne i lägenheten & jag fick lov & lägga Wiggo i sin säng eftersom han sov på soffan efter han ätit .  haha , 
sen ropa tobbe att maten var klar så jag gick & åt , när jag satt tänderna i snitzeln & börja tugga så var de som tuggummi , jag började as garva & de gjorde tobbe också . han trodde de va klara eftersom de va svarta på ytan. haha så vi satt & åt bara makaroner vilken lördagsmat va ? :D

jag ; - hur länge stekte du dom ?
tobbe ; - jaa iaf 30 sekunder & de va svarta på ytan .
jag; - as garvar .

Tobbe ; - vad är snitzel för djur ?
jag ; - jag vet inte , är det ett djur ?
båda ; - hahaha ..

vi är cp . stackars Wiggo ;)  asså de låter inte så roligt men de va skitkul & vi sitter & skrattar åt det nu. .
nej ska kila nu Wiggo sover igen & älsk & jag ska kolla på postkodsmiljonären , äta godis & passa på att ha de mysigt .

Lite om lördagen

publicerat i Allmänt;


Hej hopp! :)
Vaknade kl 10 idag helt av mig själv ingen Wiggo väckte mig & de brukar han nästan aldrig göra utan de är nästan jag som får väcka honom. :P dagen började med att byta säng kläder , diska & plocka undan lite här hemma. vid 11 så kom tobbes mamma hit med lite mat som hon hade handlat till oss som vi sa till. sen så åt Wiggo lite & sen gick vi till tobbes mormor åt mat där & så. sen gick vi till mina kusiner & hälsade på , frida , hennes kompis ,adde & nattis var där . vi fick 2 jättesöta mössor & en liten dräckt till Wiggo & jag tror han kommer bli skitsnygg i den ;) sedan så gick vi hem & nu sitter vi här & kollar på fotboll :/ snart är det nog dags för Wiggo att äta sen ska jag försöka tvätta lite. imorgon förmiddag så skulle min mormor komma & hälsa på , sen ska jag & tobbe åka till babyproffsen & köpa 2 pjamas till vår älskling sen ska vi åka ut till Wiggos mormor & morfar + moster . där ska vi äta mat , porterstek mmm MUMS ! ;)  sen ska jag lägga in lite mer bilder här på bloggen så ni får se mer av honom den där datorn är så jäkla seg så går ju inte att lägga några bilder . men hoppas ni får en trevlig kväll , själv ska jag , älsk & wiggo kolla på hip hip h*ra , fast Wiggo ska nog inte kolla på sånt :P

all my love

förlossningsberättelse

publicerat i Allmänt;
i söndags kl 1 så blev det blött i sängen & jag tänkte har jag kissat på mig ? är det vattnet?  eller är det bara flytningar ? eftersom de har vart väldigt mycket sånt. jag gick upp & sa till mamma eftersom vi sov hemma hos dom den natten. hon trodde inte att det var vattnet så jag gick & la mig igen.efter ca 1 timme så kände jag att jag fick väldigt ont i magen & jag kunde inte ligga ner då slog det till i huvudet på mig att de var värkarna , men jag trodde de var förvärkar & att de inte kunde vara på väg nu? det är ju 2 veckor kvar . men icke sa nicke , värkarna kom med mindre mellanrum & natten gick , sen väckte jag mamma så hon ringde till förlossningen dom sa att jag skulle duscha & ta en tablett gå & lägga mig igen & vila . hur lätt tror ni att de är att vila när man har skit ont ? hm, de gick inte alls.
värkarna kom ännu mer & gjorde ännu ondare. tobbe som låg & sov väckte jag & sa : Det är dags nu . han fråga mig vad jag prata om ? jag sa att de var dags att åka till förlossningen . så han pallra sig hur sängen rätt snabbt & så åka vi in vid kl 8 . där träffade jag en tant som tog emot mot mig , kolla ctg & jag var öppen 4 cm . kom in till ett förlossningsrum där jag kasta mig över lustgasen , sen minns jag inte så mycket bara att de gjorde himlans ont. efter en timme kom dom tillbaka & kolla , jag var fortfarande öppen 4 cm . dom sa åt mig att gå upp & gå om jag orkade för då skulle de gå snabbare att öppnas. jag gick ungefär 2 varv sen orkade jag inte mer , kasta mig i sängen & över lustgasen..  sen så kom narkosläkaren som la ryggmärgsbedövningen de tog typ en timme för honom & komma. men när jag fick den så kändes de som en lättnad i ungefär 1-2 timmar. sen kom krysvärkarna & dom kolla hur öppen jag var då var de nästan öppet helt dom sa åt mig att inte ta i . men så lätt var de ju inte. en barnmorska var inne hos mig & kolla till mig sen när hon skulle gå så skrek jag : LÄMNA MIG INTE!! så hon stanna kvar , haha :) tobbe fick höra de ena & de andra. han sa åt mig att andas & så skrek jag ; GÖR DET SJÄLV DÅ FÖR FAN. aa, herregud att han stod ut av mitt gapande de förstår jag inte . men vid kl 2 så sa dom åt mig att jag fick krysta & 24 min senare så kom våran älskling till världen. Wiggo Tobias Roger Pettersson Larsson 49 cm & 2950g kl 14.24 1/10-07 . <3 ni kan inte förstå hur mycket vi älskar honom, det går inte att förklara med ord . vi är dom stoltaste föräldrarna på hela jorden & tänk att man fått sån söt bebis.

Fredag kväll

publicerat i Allmänt;

ikväll så har vi vart & handlat lite mat vi gick till ica & sen så har jag träffat Bella en snabbis fick present av henne till Wiggo , jättesöta saker. en napphållare & skallra "Dinglisar" . :D 
jag ska försöka lägga upp mer bilden men våran dator här hemma är så himla seg så det går inte att ladda upp . men jag ska hem till mamma&pappa på söndags så då lägger jag in massvis med bilder så får ni se våran älskling mer. han är så snäll så .. nu sover han & vi kollar på idol , jag är jättetrött så ska gå & lägga mig snart. hoppas ni haft en trevlig dag. :) ska försöka skriva en berättelse nu.

God eftermiddag.

publicerat i Allmänt;
idag så har vi vart ute & gått med barnvagnen , gick till min mormor & hälsa på en snabbis . sen så var vi på Wiggos mormor&morfars jobb hälsa på dom. sen har nattis, bella & sandra vart här & hälsat på. bella har vart här hela dagen. nu så sover Wiggo igen & sen så ska vi gå till affären & handla när han vaknat & ätit mat. ikväll ska vi titta på idol & sen försöka sova lite mer , vart en skön dag faktiskt & första gången jag är ute & får frisk luft sen i måndags.

ha det så bra allihopa , jag försöker skriva så mycke jag kan & ska försöka skriva ihop en förlossningsberättelse också. :)

vår älskling <3

publicerat i Allmänt;
nu så ligger wiggo & sover igen har precis bytt blöjan på honom. han har vart jättesnällt i natt & sovit jättebra . så jag känner mig helt utvilad eller inte helt men lite iaf :) har hunnit med att duscha , tvättat & ska snart gå & duscha , skönt att man hinner med lite sånt också.
våran älskling är den snällaste & underbaraste lilla pojke som finns , tänk att man kan älska nån så mycket bara efter några dagar ? han är verkligen vårat allt . <3
en förlossningsberättelse har nån frågat efter & jag kommer med en så fort jag känner att jag får riktigt med tid .
nu ska jag gå & fixa lite . :)

hemma

publicerat i Allmänt;
nu är vi hemma från BB & vi mår bara bra :) Wiggo sover just nu i sin pappas famn & snart är det dags för mat & sen ska jag försöka sova lite. Wiggo sover den mesta tiden & jag måste väcka honom varje gång det är mat dags ungefär var tredje timme. han mår bara bra & verkar vara jättenöjd , får se hur första natten blir hemma. imorgon så blir det en liten sväng med barnvagnen tänkte hälsa på min mormor & sedan gå över till tobbes mormor . min syster ska komma in imorgon också så hon får träffa honom.

nej , nu ska jag försöka väcka mammas lilla älskling & ge honom lite mat.

tack för alla kommentarer , jättegulligt & jag vet att han är jättesöt . hehe :) Vi älskar honom djupt.

all my love

Ett litet inlägg...

publicerat i Allmänt;
..från Beas syster o Wiggos moster=)

Igår kl. 14.24 kom lille Wiggo till världen 49cm lång o 2950g=) Allt gick bra o alla mår fin fint! Bea ville att jag skulle lägga upp lite bilder på honom så ni får se hur den lille plutten ser ut, so here we go:

image230


Bea själv tycker att han är lite lik Elvis..vad tycker ni?=P Underbart söt är han i varje fall!! O jag längtar nästan ihjäl mej tills dem får komma hem, förstår inte hur man kan tycka såå mkt om ngn som man ännu aldrig träffat=)

Jag ska även hälsa o tacka så mkt för alla fina kommentarer, har hållit (stav?=P)henne uppdaterad om alla kommentarer som vällt in=)

//Moster Bella=P

förlossningen

publicerat i Allmänt;
mamma har ringt förlossningen nu & dom sa att jag skulle ställa mig i duschen &  ta alvedon & se om de blir bättre. värkarna kommer mellan 4-6 min mellanrum nu . & de trodde inte att de va vattnet som gått utan bara mina flytningar.  & så har slemmproppen gått också. dom sa ifall jag inte orkade vara kvar hemma så var jag välkommen upp & att de snart va dags för en liten bebis. men ska försöka hålla mig hemma så länge jag kan. ingen skola för mig idag iaf... skriver jag inte på ett tag så vet ni vart jag är.
ska försöka ta nåt & äta nu , sen vila lite vart uppe hela natten.

kolla inlägget nedan.

klockan 03.20

publicerat i Allmänt;
ja ni undrar säkert vad jag gör uppe halv 4 på morgonen? men det kan jag berätta för er.
jag har värkar & det gör ont , ont som fan. försöker sova men så fort jag somnar så kommer en ny värk så jag traskar runt här i huset. de börja med att jag vakna av att de var blött i sängen 3 fläckar typ men jag trodde att de var dom otäcka flytningarna för dom brukar också forsa ut ibland , låter skit äckligt jag vet. men sen gick jag på toa stod där & såg hur de droppa ner på golvet , har fortfarande ingen aning om de är vattnet som gått eller om de vara är flytningar . ?
gick & la mig efter & sedan kom värkarna , i ryggen men inte så värst ont gör de att jag inte klarar av & va hemma. men känns gör det ju.
tur att jag ska till barnmorskan imorgon så får höra med henne om jag inte är nånannanstans innan. ni lär väl märka om nånting har hänt för då har jag inte skrivit här på en dag typ.
aja , ha de bra.

fan vad ont d GÖÖÖR !