Jag är trött

publicerat i Allmänt;

Fyfan vad trött jag är.

har ställt upp lite saker i lägenheten nu och jag är helt slut. Nu tar jag resten imorgon och skiter i det här för idag , nu vill jag sova. Imorgon ska jag försöka göra klart i Wiggosrum iallafall och jag är en bra bit på väg.
Tack Bästa vän för hjälpen . <3



natti

God morgon'

publicerat i Allmänt;
Vaknade av att en liten kille vid namn Wiggo hoppade upp i sängen och gav mig en bamsekram & sa " mamma vakna nu " . Så himla underbart.
Nu är vi iallafall vakna och har hunnit städa lite smått och spelat en hel del TV-spel som Wiggo älskar att göra. Ska strax få i mig något att äta , är hungrig som tusan sen bär det in mot stan och lägenheten igen. Fy, vill inte vara där nu när det ser ut som det gör. Men min syster skulle väl packa över sina kläder dit från sin gamla lägenhet. Ja, får väl se. Sen kanske jag ska fortsätta min raggningsrunda för att hitta färg , puuuh !

Ja, sen får vi se hur dagen blir . Det visar sig!

Hissgardin - sovrum

publicerat i Allmänt;
Har besällt hem en hissgardin som jag tänkte ha i sovrummet. Vet dock inte vart den tagit vägen eftersom jag skickade efter för en hel vecka sen men inget sms har kommit om att jag kan hämta ut den? Hum.. Ja, det är väl tur att det inte är bråttom iallafall.

Denna snygging blev det + kuddfodral i samma stuk. NU VILL JAG HA KLART.



Nu blir det till att sätta sig vid TVn och koppla av sen väntar nog kära sängen.
Imorgon hoppas jag på lite målning. God natt!

VÄRLDENS BÄSTA!

publicerat i Allmänt;
Jag har nog världens bästavän eller nog? JAG HAR!
Du är en sann vän som alltid finns där för mig när det är något. Du bryr dig alltid om mig och frågar alltid hur jag mår. Du är världens bästa , jag är så glad att du finns i mitt liv och jag hoppas jag får ha dig som min vän livet ut. Man kan alltid lita på dig , alltid prata med dig. Du lämnar mig aldrig utanför det är det jag tycker om.

Jag ; - Vad ska du göra imorgon?
Rebecka ;- Jag tänkte hjälpa dig och flytta.

Inte många som tänker så .
Jag älskar dig min vän och jag kommer alltid att finnas för dig!

fredag'

publicerat i Allmänt;
Jahajaaa, då var det fredag. Inget speciellt som händer idag vad jag vet , får väl se.
Har vart överallt och raggat färg idag men hittade ingenting alls, faaan besviken.. Men igår så fick vi upp lite saker till lägenheten. Några kartonger och N's soffa och säng sen blev det inte så mycket mer eftersom de ska kunna städa ordentligt så inte våra saker är ivägen.

Sitter nu i soffan hemma hos mig med w som sitter och pillar i mitt hår o, walter och min syster alla är dödströtta och uttråkade .. Fy vilken seg dag säger jag bara. Ikväll blir det nog en mys kväll med god mat. Blir nog hos mamma och pappa ikväll eftersom vi knappt får plats här hemma i lägenheten , saker överallt .

hejhoppgummisnopp!

flytt på gång!

publicerat i Allmänt;
Idag så har vi slängt ut min soffa till tippen så nu är den borta. Bella har ställt hit sin soffa och massvis med annat , kartonger. Fy jag är så trött på alla kartonger överallt håller på att bli galen!
Träffade på mina grannar som bor där uppe och jag fick mig en nyckel så jag kunde ställa upp några kartonger på övervåningen iaf för där var det städat och klart, gud så skönt då slipper jag dom. Ska strax hämta min lilla kille som vart hos dagmamman idag , han är väl jätteglad som äntligen fått leka med dom andra barnen. I eftermiddag sen blir det till att kanske bära upp några säckar så jag blir av med lite här...
Får se sen va dagen bjuder på , allt går så snabbt när man är ledig.

ska hämta lillkillen nu.

...

publicerat i Allmänt;

You're there by my side
In every way
I know that you would not forsake me
I give you my life
Would not think twice
Your love is all I need believe me

I may not say it quite as much as I should
When I say I love you darling that means for good
So open up your heart and let me in
And I will love you 'til forever
Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swear

I'm wondering how I ever got by
Without you in my life to guide me
Where ever I go the one thing that's true
Is everything I do I do for you

I may not say it quite as much as I should
When I say I love you darling that means for good
So open up your heart and let me in
And I will love you 'til forever
Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swear

So whenever you get there
Just reach out for me
I'll never let you down my love

And I will love you 'til forever
Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swear

God kväll huvudvärk!

publicerat i Allmänt;

Fyfan vilken huvudvärk jag har!

- Idag så har jag och mamma vart och kollat lite överallt.
Sen så kom min älskade lilla skitunge hem också vid kl 13, då åkte vi till jysk där vi köpte en sängkappa och nya sängkläder till hans säng han valde Nalle Puh så det fick det bli. Sen har jag bara vart hemma i stortsätt plockat lite överallt och beställt hem ännu lite mer grejer , fyfan man blir ju knäpp när man ska flytta. Men nu är det inte långt kvar , vi hoppas på att få komma in ihelgen så vi får börja med allt! =D
Och imorgon så har jag snott med mig min bästa vän som ska följa med & glutta lite på underbara hem, snyggve där finns det massor av fint!
Nehepp, ta ciggiluring och en dusch kanske?

N <3

Tisdag'

publicerat i Allmänt;

Har vart ledig både måndag och tisdag och hela veckan också skönt som fan! =D
Igår så höll jag på hela dagen hemma och fixade och packade och tvättade fönstren, fyfan va helt slut efter det.
Idag så har jag haft en heldag med bästavän, och de va då mig längesen vi hade en hel dag ;) Hjälpte henne och plugga och sen kollade vi på TV och pratade lite skit väldigt kul. Tack för idag! <3 Imorgon ska jag hämta hem min lilla älskling från sin pappa och jag har saknat honom massor , snart är du hos mamma igen!
Imorgon har jag inga planer förutom att mysa med min lilla älskling. Sen får vi se vad som dyker upp!

är hos mamma och pappa nu ska sova här inatt , får knappt plats där hemma får hoppa över alla kartonger som står överallt + att min syster också att flyttat över sitt eftersom hon ska bo i den lägenheten efter mig!


jaja, blabla nu ska jag gå!

Helg!

publicerat i Allmänt;
Den här veckan har jag bara jobbat & jobbat . Var ledig på fredag min enda lediga dag och då blev det att gå en promenad med bästa vän till tuna park , hon köpte ett dansspel till deras Xbox som vi sedan provade på senare på kvällen och herregud säger jag bara. Haha!
Har även fått ihop min byrå hemma med hjälp från mamma , de stod att det skulle ta 30 minuter men vi dubblade det några gånger så det tog oss hela 2 timmar =P . men nu står den där så fint!

Min dator hemma fungerar inte och just nu är den inne på operation vet inte när jag får tillbaka den , snart hoppas jag! Just nu är jag hemma hos mamma och pappa ska äta här och mysa lite tänkte jag. Får se om jag stannar över natten eller om jag åker hemåt. Imorgon är det jobb som står på schemat 14-21.30 min sista dag på det här vikariatet sen är jag lång ledig fram till 3/2 då är det några tider och sedan v 7 börjar jag med mitt nya vik jag fick i 4 veckor framåt. Jag är nöjd ! =) Vi får även kanske nycklarna till lägenheten i hegen och då har vi massor att göra, måla måla och måla. Och sedan tapetsera. Jag är faktiskt lite orolig och nervös haha fråga mig inte varför =P . vill att allt ska vara klart snabbt så man får börja fixa och ha sig, me like!

Nej dags att göra nytta!



jag älskar dig, du är mitt allt.

fredag' - helg

publicerat i Allmänt;
Fyfan vad skönt med helg ,känns som jag inte har vart ledig på evigheter. Har jobbat 14-21 ikväll. Åkte hem och har packat ner lite saker till flytten , men det gick inte så bra hade bara två kartonger =P . lyckat !
Har jobbat onsdag, torsdag och fredag så en slapp vecka men skönt för nästa vecka jobbar jag hela veckan förutom fredag. Och så har jag en glad nyhet har fått ett " vik " till fram till mitten av mars . Jag är lycklig!
Och snart är det dags för flytt ca två veckor kvar,  har handlat tapeter och en massa annat. Min lägenhet är full med saker och mer kommer det att bli för imorgon ska jag & frugan åka till ikea. =D

Nehee, nu ska jag fortsätta plocka lite sen ska jag dra mig mot sängen.
Godnatt!

Tisdag'

publicerat i Allmänt;

En ledig dag idag igen och väldigt skönt. Jag och wiggo sov till kl 9 imorse igen , lyxigt värre.
Sen har vi vart med min mamma till rusta där vi köpte tapeter , vi ska ju tapetsera om i sovrummet i nya lägenheten . Sen stannade vi till på elgiganten där jag köpte mig en ny mobil för det behövdes verkligen. Sen har vi vart hemma och spelat lite dataspel och lagat mat + tvättat. Wiggo är nu hos sin mormor ikväll då jag börjar redan kl 8 imorgon till kl 16.
Har vart hos Bästa vän ikväll och snackat, spelat xbox och lite sånt roligt . Alltid lika kul med dig <3
Nu sitter jag hemma väntar på att frugan ska ringa , sen får jag se . N skulle sluta kl 23 ikväll så han skulle komma hit och sova med mig så måste försöka hålla mig vaken..

Nehepp, nu kilar jag vidare.

Måndag'

publicerat i Allmänt;

Och ännu en ny vecka , fan vad snabbt det går.
Idag har jag vart ledig ifrån jobbet , jädrans skönt. Wiggo var hos mig inatt och vi vaknade kl 9 så fick lite sovmorgon iaf det var också väldigt skönt. Sen gick vi upp och fixade iordning oss , tog med oss lite bröd och matade ankorna som wiggo säger.
Sen har vi vart och kollat på tapeter och bestämt oss för ett par till vardagsrummet, äntligen gud så skönt! Sen har vi vart hemma hela kvällen i stortsätt .N kom nyss på besök , kramades lite med honom sedan åkte han hem igen. Imorgon är jag också ledig då ska jag & W åka till rusta och handla lite smått & gott sen får vi se hur dagen ser ut.
Nu är det iaf dags för sängen wiggo somna för typ en timme sen.  Puss&godnatt!

22 dagar kvar.

jobb helg.

publicerat i Allmänt;
fredag : 16.30 - 21.30
lördag ; 14-21.30
söndag ; 7-16

dags att få i sig något att äta innan det är dags att åka och jobbet.

Fredag'

publicerat i Allmänt;

Idag har jag vart duktig. Ringt runt till varenda äldreboende i Eskilstuna och nu ska jag ringa bemaningen på måndag och hoppas på det bästa så jag får komma på interjuv. =D
jag hoppas på det bästa.

nu ska jag äta och sen åka till jobbet . 16.30-21.30

at home.

publicerat i Allmänt;

Jag kan verkligen inte sitta still . Har vart hos Rebecka & Jonte och spelat xbox det var riktigt roligt och jag föll ner på golvet ! =P åh herregud! Ja, sen åkte jag hem och till N i studion och hälsade på en stund sen käka mat & sen fixa däcken på bilen och sedan hem igen. Nu sitter jag här och kollar på sista snutten av " dumpad" jag vill hade sagt till mig själv att jag ville se hela , jaja!

nehepp , nu ska jag försöka bli trött så jag kan sova. imorgon är det jobb 16.30-21.30 .

suck.

publicerat i Allmänt;

man ska ställa upp så fort någon annan vill det ,
 men när det gäller sig själv så finns det ingen där.

Torsdag'

publicerat i Allmänt;

Ledig idag och det känns jädrans skönt för jag mår inte alls bra , förkyld , ont i halsen och hela kroppen värker. Vill inte bli sjuk , va sjuk för typ 3 veckor sen med feber och allt så jag gör allt för att inte bli sjuk igen. 
N sov här inatt och jag tror jag va sjukt jobbig för jag märkte själv att jag prata en hel del i sömnen.

idag så sålde jag W spjälsäng så dom kom och hämtade den. Sen kom jonte och linus över för att kolla på min soffa som jag också tänkte antingen sälja eller kasta iväg till skroten. Får se hur det blir med den saken.
Sitter hemma nu och kollar på TV dör av tråkighet och det är pissväder ute , =/ . Tänkte lägga mig och sova en stund och hoppas på att man blir piggare när man vaknar. Baby jobbar nu så är helt ensam. =(

Puss&kram

Måndag'

publicerat i Allmänt;
Hade ett bra nyår iallfall ,hände lite saker men det får man väl räkna med ibland.
Resten av helgen har jag bara vart med N bara och myst. Idag har jag jobbat 7-16 har vart så fruktansvärt trött men det får man vara ibland =P  imorgon är det jobb igen och samma tid.

Nu ska jag prata med frugan i telefon o va social mot henne.