Jaha kväll'

publicerat i Allmänt;

Jävlar vad jag har jobbat hårt , jag är så duktig ! ;) Är hemma nu iaf & äter mig lite lasange & sitter vid datorn & lyssnar på musik, kan de bli bättre? Snart ska jag väl slänga mig i sängen tror jag om jag inte piggnar till de brukar jag alltid göra när jag ska gå & sova =P .
hoppas ni haft en bra dag!

varför ska man alltid få dubbelt så mycket skit när man gör något ? men när den andra personen har gjort något fel ska man glömma det dagen efter?  ... tänker inte ta den skiten, im sorry bitch ! trött på skiten nu .. lämnar allt bakom mig & går min egen väg , gör vad jag vill . blir bäst så!

god morgon'

publicerat i Allmänt;
Jag är vaken & ledig ifrån skolan, skönt! Jag har städat & satt upp lite julpynt igår va de ju första advent & bara 3 veckor kvar nu tills det är julafton åh det pirrar i hela min mage när jag säger det haha! att få vara ihop & tillsammans med dom man älskar , I LOVE IT ! så mysigt.
men men , ja som sagt har städat , ska snart pallra mig iväg till skolan o lämna lite saker , prata med lärare o så sen så ska jag träffa min vän.

see ya!

söndag

publicerat i Allmänt;
som ni redan vet så var jag ute igår med några vänner , jag kan ju säga att idag har jag mått som jag förtjänar alltså väldigt bakis. =P men det var jättekul & inatt / morse hände det en väldigt rolig grej men de skriver jag inte ut i bloggen, haha . det är bara dom som var med mig som vet om det , hahaha höll på att skratta ihjäl mig. Ja nej imorgon är jag ledig ifrån skolan så det ska bli till att träffa en liten vän då mysigt, har saknat dig!

men men nu ska jag kila igen & fixa lite grejer . pussilipuss.

Lördag!

publicerat i Allmänt;
sådärja! Nu är jag vaken & allt. Hade jättetrevligt igår, tack allesammans! =)
Sen måste jag säga GRATTIS till Emma som fyller 20 år idag! =D stora flickan, haha!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt är lite små rastlös satte på TVn & kollade om det var någon roligt där men icke , bara massa skit så det slutade med att jag satte mig vid datorn istället. Igår så fick jag skjutsa Wiggo till hans farmor eftersom hans pappa inte svarade när jag ringde eller skickade sms , dålig stil! Men fick iaf skjutsa han dit eftersom det är hans helg denna helg. Ska snart skicka iväg ett sms till hans farmor & fråga om hans pappa har hämtat honom därifrån eller hur det nu blev. Tycker faktiskt synd om min lilla skrutt. <3 Ikvälldå? Jo PARTY PARTY för min del, ska bli riktigt nice.  Ja nej nu ska jag väl lägga mig en stund finns inte så mycket annat roligt att göra. =P .


/ jag är inte med i din lek längre'

HEJDÅ Eskilstuna.

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag snart dra iväg till Stockholm, It´s gonna be fun fun fun! =D
Nu lämnar jag Eskilstuna råtthålet & kommer hem natt / imorgon.

bortkastat.

publicerat i Allmänt;

tänker du inte prata med mig,
tänker du inte lyssna på mig när jag berättar hur jag känner , o bli arg ,
tänker du ignorera mig som du har gjort nu,
tänker du inte bry dig
tänker du inte lägga ner tid
så kan du skita i allt ......


ingen rubrik.

publicerat i Allmänt;
Är lite små spänd i armen men inget mer, har inte fått någon biverkning än & får hoppas på att det inte kommer någon heller. Nu är vi hemma iaf & Wiggo har redan fått på sig sin pjamas. Och jag har solat idag , när jag väl låg under solariumet kom jag på " är det verkligen så bra att sola när man fått sprutan ? " hum, blev lite nervös men jag knäppte av det ungefär 5 minuter innan de skulle stängas av så blev bara 15 minuter idag.
Snart är det dags att äta, potatis/potatismos , köttbullar & sås mumsfillibabba! =D


Jag är så sjukt trött att alltid finnas där för andra människor
och när man väl vill att dom ska finnas där för en själv när man inte mår
så bra så är det som ingenting. Jag kanske ska börja tänka lite på mig själv? JA!

nöff nöff

publicerat i Allmänt;
Nu har jag vart & fått svininfluensan sprutan, avklarat! (Y) ska strax hämta skitungen från dagmamman & idag blir det inget plugg, ingenting bara slapp framför TVn. SKÖNT!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Jag har sovit som en stock & gud vad skönt det var ska jag tala om för er. Vi vaknade runt kl 7 idag =) & är än så länge på strålande humör, jag hoppas inget förstör min dag idag! Ska snart röra oss in till stan Wiggo ska till dagmamman & jag ska till skolan , en lång dag idag till kl 17.

Japps, men nu ska jag kila jag uppdaterar mer när jag kommer hem igen! Ha en underbar torsdag. Just det ikväll ska jag kolla på någon film som hette Glee på TV 4 kl 21 något om high school grejer , älskar såna filmer tänkte bara tipsa ser om det om ni vill se ! =P

Sweet dreams!

publicerat i Allmänt;

Har hunnit gjort klart mina arbeten, solat , duschat , kollat på bonde söker fru & nu oskyldigt dömd. Ja idag har jag hunnit med väldigt mycket saker. Jag är väldigt effektiv. =P Snart är det dags för mig att hoppa ner i sängen imorgon är det en hel dag i skolan + idrott som jag inte är så himla förtjust i men det är bara att ta sig i kragen & göra sitt bästa , hipp hurra! Går till kl 17 imorgon också känns inte de minsta kul man hinner ju knappt komma hem innan det är dags för lillskrutten att sova. Men nu är det dags för mig att slänga mig i sängen strax men först ett samtal till min bästa Rebecka.



Just det jag kommer visas i tidningen någon gång under nästa vecka i Sméjournalen så dom som är intresserade får väl ta & glo! =P



sweet dreams, puss&kram från oss.

Regn regn regn.

publicerat i Allmänt;
Utvecklingssamtalet gick jättebra. =) hela min dag idag har vart toppen, jag har vart glad, lycklig & allmänt glad igen, haha ! Känns skönt att komma ifrån den här lilla deppiga perioden jag har haft nu ett litet tag.
Men men, nu tycker jag att det är dags för mig att köpa gummistövlar det regnar regnar & regnar bara hela tiden & så fort man går utanför dörren så är man blöt om fötterna , så fort man går ut i lekparken så är man alldeles lerig om skorna så nu är det dags att köpa mig ett par snygga! Kollar runt lite på internet o det finns ju faktiskt skit söta.

   






dom här tycker jag var super söta & ni som läst min blogg ett tag vet ju om att jag är rätt så förtjust i rosa. Vad tycker ni om dessa goingar ?

utvecklingssamtal.

publicerat i Allmänt;
Nu sitter jag & Wiggo på mammas jobb igen vi har vart på stan, tuna park & stan igen. Haha fram & tillbaka men som tur är så tycker Wiggo att det är så himla roligt att åka buss ! =P Snart så ska vi åka hemåt då kommer Wiggos mormor att vara med Wiggo för jag ska iväg på Wiggos utvecklingssamtal som han har idag. Haha, så gulligt! Ja sen få far vi hemåt till mamma & pappa för jag måste skriva ut mina skolarbeten som ska vara inlämnat imorgon. Japps, nej nu ska jag kila jag uppdaterar mer senare .

Toppen!

publicerat i Allmänt;

Interjuven gick bra & jag är nöjd!=)  Nu väntar jag bara på ett mejl så jag får se hur det blir & sedan kommer det ut i tidningen, jag längtar & vill läsa själv. haha!

Efter det så gick jag & wiggo till mammasjobb där vi träffade mamma & pappa. sen åkte jag, wiggo & mamma till Sveaplan & åt lunch det blev tacotallrik för min del & Wiggo gick korv med pommes, mumsigt! Nu väntar vi på Sandra sen ska vi tralla iväg till stan & glo lite. Ha det fint! uppdaterar senare.

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Nu är jag vaken jag hinner skriva några rader innnan det är dags!
Jag känner mig lite små nervös , haha låg i sängen igår & tänkte tänkte tänkte. Jag är ju knäpp!
Tror att det kommer att gå jättebra. Wiggo är ledig ifrån dagmamman idag eftersom de ska komma hit + att jag är ledig ifrån skolan också , 3 dagen i rad hur skönt är inte det ? men imorgon är det skola som vanligt igen! Men nu måste jag kila igen jag hör av mig senare om hur allt gick.

PUSS

hemma + svar på frågor,

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma igen har vart med Sandra en sväng dags att hoppa ner i sängen snart.
Här kommer lite svar på era frågor.

hur gammal är du?
vad har du tänkt och göra efter studenten?
Tycker du att det är tufft och vara en ung mamma?
Skulle du vilja ha ett till barn?
Svar ; - jag är 19 år. Fyller 20 i mars nästa år =)´
Jadu, jag hade tänkt att försöka få tag i ett jobb så fort som möjligt så jag kan börja försörja min familj på riktigt!Tufft & tufft tycker jag väl inte att det är , jag tycker bara att det är starkt gjort & att man klarar det på sina egna ben och på egen hand.
Ja någon gång i framtiden när jag skaffat mig en karl så skulle jag vilja ha en till ! =P

Postat av: JOHANNA
Skitsnygga jeans, vart är dom köpta?
mina jeans jag hade på mig idag kommer ifrån Vila ! =)


Nu väntar sängen ! GOD NATT!
hörs mer imorgon då ska jag berätta för er hur min interjuv gick, är lite små nervös.

idag.

publicerat i Allmänt;


ja så ser jag ut idag.

Ja nej nu har jag storstädat hela lägenhet & nu ska jag ut på äventyr ( eller inte ) ska iaf ut o rensa alla tankar. Sen ner i sängen tidigt ikväll med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon då vi ska bli interjuvade.

den osynliga.

publicerat i Allmänt;
Jag försökte så hårt .
Jag försökte jag försökte jag försökte men jag lyckades aldrig.
Och nu har orken tagit slut , jag orkar inte försöka längre.
När jag väl försökte såg du inte ens de, jag var bara osynlig.
När jag ville berätta för dig hur jag kände fick jag bara skit av dig. Vad vill du att jag mer ska göra ?
Jag kan inte bli behandlad på det sättet du behandlat mig , att det bara finns du i din värld just nu.
- som jag inte ens existerar. Men jag har insett , tänk & gråtit blod. Jag existerar inte i din värld längre.


det jobbiga är inte att få hjärtat krossat
utan att bygga upp det och våga ge bort det igen,

ajaj

publicerat i Allmänt;
Huvudvärk säger jag bara huvudvärk.

såg att någon frågade hur gammal wiggo är & han är 2 år och snart 2 månader ! =) Stora killen.
Sett att det är många nya läsare också, tänkte om vi ska ta en frågestund där ni får ställa lite frågor om mig , wiggo & vårat liv. Blir det bra ? Isf ställ er fråga här så svarar jag senare ikväll.

julsnyggt !

publicerat i Allmänt;



tror jag ska köpa dom här underkläderna när jag får pengar nästa gång , lite julsnyggt ! ;D

uppe med tuppen.

publicerat i Allmänt;
God morgon.
Vi har vakna sen kl 4 imorse jag förstår inte varför han inte sover längre? men men, blir väl till att lägga sig tidigt ikväll. Idag har jag inga planer ska iväg till skolan runt kl halv 13 och ha betygsnack sen slutar jag. Kanske hinner sova en stund när jag lämnat Wiggo hos dagmamman. Rebecka kommer hit också runt 10 då hon ska ställa bilen här utanför & byta om här sen ska hon traska iväg till jobbet som hon fick igår, ! =D glad för din skull gumman.


men nu ska jag springa efter min lillakille som har fått tag på mitt armband. haha!

det gör ont.

publicerat i Allmänt;
Godnattallasötasnällararaunderbaramänniskor.

Mår inge vidare just nu ,  jag hoppas att jag mår bättre imorgon.
Dags att ta ett stort steg långt ifrån den här smärtan.

not good.

publicerat i Allmänt;
" han är inte bra för dig. han är inte en bra människa för dig om han sviker dig gång på gång. "


tack för dom orden , de fick mitt att tänka till.

Mätt i magen.

publicerat i Allmänt;

Sitter på mammas & pappas jobb ska snart hämta lillskrutten ifrån dagmamman sen ska vi åka hem o packa ihop datorn för jag ska göra klart två uppgifter hemma hos mamma & pappa sen måste jag skriva ut dom sen åker jag in till lägenheten igen sen kommer nog Rebecka förbi mig för att vi ska kolla på film ikväll I guess ! =D Blir nog bra. Rebecka var precis förbi här men nu skulle hon åka hem för att fixa till sig lite & sen ska hon iväg igen LYCKA TILL gumman det kommer att gå bra , lovar dig. <3

Har stoppat i mig lite mat också blev Pasta Alfredo som jag köpte på Ica orkade verkligen inte ställa mig & laga till något. Men men, nej nu måste jag åka & hämta honom. Min lilla älskade saknade bebis STORA bebis! höres senare!

måndag'

publicerat i Allmänt;

Veckan började inte ens bra! Gick som sagt upp 6.30 då min pappa väckte mig & sa att det var dags att åka. Kom hem till mig , sminkade mig , tog på mig kläder & hann till och med ta en snabb dusch innan det. Så ringer jag Johanna & frågar när hon ska iväg med bussen ( vi går alltid tillsammans till skolan , hon hoppar av bussen vid mig  ) men då säger hon att vi är lediga idag för att vi ska plugga hemma med vårat fördjupningsarbete KUL då har jag fixat mig i onödan. =P  jag missade visst informationen av lärarn som sa att vi var lediga nästa vecka, nästa gång ska jag lyssna mer noggrant!  Somnade i soffan 2 timmar , vaknade & nu känner jag att magen börjar bli riktigt hungrig , funderar på att luncha med mamma & pappa eller kanske laga till lite mat själv ? hum, vilket ska jag välja mellan? får se...

 

Nu ska jag iaf kila vi får höras senare ! =D tjingeling!

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vaknade halv 7 idag Wiggo sov dock lite längre & det var ju bra eftersom han bara har soivit till kl 4-5 på morgonen annars. Har fixat mig lite så ska iväg till skolan om ca 30 minuter , hoppas att det blir en kort dag jag är inte alls på skolhumör just nu. Idag vet jag inte vad jag ska göra , ska göra klart 2 uppgifter som ska var inlämnat imorgon och jag har redan börjat på dom så jag blir nog klar ganska snabbt det är bara lite kvar att göra , härligt det!
Såhär ser min vecka ut just nu .

måndag ; skola + få en dator
tisdag ; - skola + betygsnack
onsdag ; Interjuv med Sméjournalen ( det var min lilla hemlighet ) + ledig skoldag.
torsdag ; skola + ?
fredag ; skola + åka till stockholm på kvällen.




nu ska jag smita iväg! Ha en bra dag! =)

söndag'

publicerat i Allmänt;

Resan till Nyköping igår gick bra lite små halt bara men vi kom hem helskinnade! =)
är hemma i lägenheten nu ska snart iväg på bio . härligt härligt !

 

hinner inte skriva så mycket men vi får höras senare eller imorgon.

Lördag'

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Fick ingen sovmorgon idag heller vi gick upp kl 5.15 jag är inte pigg alls! Men Wiggo kanske blir trött snart så kan vi lägga oss & ta en tupplur det behöver jag om jag ska orka hålla mig vaken hela kvällen + att jag ska köra till Nyköping ikväll för att hämta min mor & far. Tänkte lägga mig i solariumet också en stund behöver lite färg på kroppen ser ju ut som ett jäkla lik! =P inte snyggt , inte okej! Ja, nej jag har väl inga större planer för idag längtar bara tills ikväll <3



Hejsvejs!

God natt!

publicerat i Allmänt;
Tack för en trevlig & mysig kväll Bästa vän .
Nu ska en trött Bea hoppa ner i sängen för hon kommer antagligen inte få sova så länge imorgon. Jag hoppas ni har haft en trevlig fredagskväll.

Tack för ditt svar , nu känns det lättare för mig.


Fredagsmys! <3

publicerat i Allmänt;

ÄLSKAR FREDAGAR! <3

kom hem ifrån skolan sedan kom Rebecka hit , vi lagade mat & sedan drog vi & kollade luften i däcket på bilen. Nu har vi kollat på Idol väntar bara på utröstningen. Under den tiden har jag hunnit sminka Rebecka & plockat hennes ögonbryn kan ni tänka er att jag fick göra det !? =D KORS I TAKET. JUST , har målat hennes naglar också med svartnagellack , precis som mig! GREAT!
Jaja, nej nu ska vi glo vidare.


- vem ska åka ut från idol denna gång tycker ni ?

fix you.

publicerat i Allmänt;
När du gör ditt bästa men du inte lyckas
När du får vad du vill men inte vad du behöver
När du känner dig så trött men du kan inte sova
Stuck in reverse.

Och tårarna kommer strömmande ner ditt ansikte
När du förlorar något du inte kan ersätta
När du älskar någon men det går till spillo
Could it be worse?


Snart är det dags för mig att möta upp Sandra & sedan tralla iväg till skolan på den där jäkla lektionen. Åh vad saker & ting känns värdelöst att göra ibland , man ibland har man inget val. Precis som jag inte har något val i just det beslutet jag tog idag. Min moster kommer hit om ca 30 minuter & ska ta wiggo under den tiden jag är i skolan , det visste ni säkert redan om ni har läst mina inlägg nedan. Känns som jag uppdaterat ett x antal gånger idag men har inte haft annat för mig & nu har jag fått flyt igen! ;) känns härligt! Just nu känns det som att allt rullar på bra , men jag vet att de bara är tillfälligt sen kommer tankarna att vandra igenom mitt huvud igen & så är allt kört men håll huvudet uppe & iskallt. You can make it I know that.

Världens underbaraste  lilla människa , som har den största platsen i mitt hjärta.



Här är en kille som är på väg till sin dagmamma & ska ta dagis foto  ! =)



En glad liten älskling! =) mamma älskar dig högt! <3


IDAG!

publicerat i Allmänt;


Randig tröja från GT
Svart kofta från GT
Svarta legginsjeans från Vila.

trötter

publicerat i Allmänt;
Jag tror jag somnar vilken sekund som helst , jag är så himla trött.
Pratade nyss med jobbet i telefonen o lite jobb blire men inte mycket alls men pengar är ju pengar iaf. Hoppas på att få fler tider , kan inte någon bli sjuk ? =P nej vad taskigt sagt! men jag bara älskar att jobba där.
Har duschat , städat lite grann & sedan har jag bara degat i soffan , försökt somna men stoppade mig själv måste ju kunna sova ikväll också. Imorgon så kommer mina älskade föräldrar hem, jag ska hämta dom + Rebecka toppen! Har saknat dom sjukt mycket.


Det tjänar inget till att haka upp mig på något , att grubbla över något läker inga sår
bara släpp det , livet kan gå vidare, livet går vidare.

God morgon - fredag!

publicerat i Allmänt;
När man alltid säger att man hoppas på en lugn natt så blir det alltid tvärtom jag ska sluta säga så!=P
Wiggo vaknade halv 4 imorse & somnade inte om förrän 5.30 sen så hade jag ställt klockan på 8.30 för att vi skulle vara hos dagmamman kl 9 & vi hann vilken tur ! =) Nu sitter jag här hemma ska plocka lite o sen måste jag hoppa in i en dusch. Ska hämta Wiggo kl 14 sen ska min moster ha honom medans jag går på min ENDA lektion idag, så himla onödigt men men bit ihop!


Hum, ja nej uppdaterar mer under dagen.

kommer aldrig låta dig få mig att känna mig värdelös, bortglömd eller ignorerad. Det är ditt val & du har tydligen gjort det. TACK FÖR SVARET.

Nattinatt!

publicerat i Allmänt;
Ska snart krypa ner i sängen & hoppas på en lugn natt & kanske lite lite sovmorgon imorgon! =D kan ju alltid hoppas. Jag har suttit o funderat nu så jag trodde att mitt huvud skulle spricka men nu är det såhär att jag ska bli egoistisk ,haha ja faktiskt (!) jag ska börja tänka på vad som är bäst för mig , vad som är bäst för mig & wiggo , vad jag måste göra för att få en bra framtid osv. Nu ska allt bara handla om vad som är bäst för mig för oss.



GOD NATT!<3

torsdag'

publicerat i Allmänt;

En ledig dag både för mig & wiggo. =)  vi har vart i skolan på mitt utveckligssamtal som gick bra tack & lov, sen åkte vi hem jag somnade en stund på soffan medans Wiggo kollade på " Nicke nyfiken " Sen så åkte vi till mormor på besök där var även min kusin Elin, alltid lika kul att träffa släkten. Sen åkte vi & hämtade Sandra drog till kyrkogården. Sen åkte vi hem lagade mat & har kollat på en film, kom precis ut ur duschen och Sandra drog precis härifrån. Tack för idag gumman!

 

Idag hände det en liten speciell grej för mig & jag är jättenervös för på Onsdag nästa vecka så smäller det tänker inte berätta än vad det är för något utan berättar det då. =) jag hoppas att ni har haft en trevlig dag för det har jag haft !

tänk om

publicerat i Allmänt;

Jag vill vara lycklig, lycklig tillsammans med någon, ha ett förhållande & känna att jag kan lita på personen. Jag saknar kärleken men någon dag är det min tur.

onsdag - lilllördag

publicerat i Allmänt;
Ja lilllördag som andra brukar kallar det men för mig är det bara onsdag! =)
idag ;
skola
träffade bella på stan
hem
hämtade wiggo
parken zoo W tog vaccinet mot svininfluensan.
hemma
laga mat
mys kväll.


imorgon är jag ledig ! =D ( sa att W också fick ta ledigt då )

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Vilken natt. Wiggo vaknade kl 00.40 & somnade om kl 3 , jag är helt slut men så är det att ha barn. =)
Har precis lämnat skitungen hos dagmamman nu ska jag hoppa in i duschen & fräscha till mig lite sen ska jag iväg till sjukhuset.

 

Har vart skitdålig på att uppdatera & lagt upp bilder jag vet det. Men jag mår inte så bra just nu , allt känns i stortsätt värdelöst. Tror jag har lite höga förhoppningar & lite stora krav på mig själv, kanske dags att bromsa upp & ta ett steg i taget. Think so! Men Wiggo mår bra iaf & det är huvudsaken imorgon ska vi gå & vaccinera honom för svininfluensan fick kallelse igår på posten & det är lika bra att göra det på en gång så man har det gjort. Nej nu ska jag duscha , jag hoppas ni får bra dag!

jag älskar dig.

publicerat i Allmänt;




Det är dig jag lever för. Jag skyddar dig med hela mitt liv skulle något hända dig skulle mitt liv gå sönder , då skulle jag försvinna härifrån , finns inte du , finns inte jag. Du är mitt hjärta , mitt liv , mitt allt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Och jag skulle aldrig kunna tänka tanken på ett liv utan dig. MAMMA ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT PÅ HELA JORDEN. <3

söndagskväll'

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma har vart hos mina kusiner och fikat tillsammans med de andra kusinerna, mycket trevligt!
Wiggo somnade i soffan direkt när vi kom hem också , han var så trött min lilla älskling. Och här sitter jag ska snart springa ner i tvättstugan och fixa tvätten sen ska jag slänga i en ny , tvätt tvätt tvätt känns inte som jag gör annat än att tvätta! =P Ja sen blir det 2 avsnitt av OC så måste jag ringa Rebecka & be henne rädda mig och ge mig den 4 säsongen utav den för nu är jag klar med 3. HAHA NÖRD OYEAH !

ha det finemang, puss&kram.

vilken helg.

publicerat i Allmänt;

Vilken helg! =D
Haft en toppen helg , tack Sandra. <3

Jaha då är det snart en ny vecka men inte mycket skola.
På måndag är det som en vanlig dag , på tisdag ska Rebecka följa med mig till sjukhuset, på onsdag är det som vanligt , på torsdag är jag ledig & på fredag har jag en lektion. Haha hel skön vecka , har lite planer för den också. Men jag är samtidigt lite små nervös , men det löser sig väl. =)

Have a nice day , det ska jag ha mycket mys  .

ajaj.

publicerat i Allmänt;
Ont i magen, ont i huvudet , ont i ryggen , kan det blir bättre? OHNO!

hemma för en stund.

publicerat i Allmänt;
Har precis vart i skolan har hål timme till halv 3 sen ska jag iväg igen. Ska hämta Wiggo på väg till skolan så han får följa med till min lektion. =) Han blev så glad i morse när jag sa att han skulle få följa med , lillskrutten <3
Träffade upp Sandra på vägen hem så hon är också här , hon ska också följa med på min lektion , haha hela släkten. Får se vad som händer senare ikväll .


jag kan inte vänta i en evighet ,

Go morrn !

publicerat i Allmänt;
Vi är vakna lika tidigt som vanligt!
Har satt på oss kläder , ätit frukost & nu kollar vi på TV en stund innan det bär av till dagmamman för Wiggo & skolan för min del. Ska hämta Wiggo tidigare idag eftersom han ska följa med mig på min sista lektion då hans pappa inte kunde ta honom som vanligt , inget som överraskar mig längre.  Nej , nu ska vi kramas dom sista minutrarna innan vi ska gå iväg. Ha en bra fredag !

kväller

publicerat i Allmänt;

Godkväll!
var i skolan till kl 16 sen hämtade Rebecka & Wiggo mig eller ja dom kom till min skola så jag drog då , vi gick & handla lite för att vi skulle laga pannkakor & dom blev super goda ska jag säga er . Wiggo somna direkt när jag la honom i sängen för att han inte sovit någon middag idag & det är super bra då kanske jag inte behöver gå upp med tuppen imorgon, man kan ju iaf hoppas! =P
Ett stort tack till Rebecka som har hjälp mig idag med Wiggo & lagat mat . I love you hun best friend <3
nu blir det till att kolla på OC sen skulle A höra av sig & kanske komma förbi , får väl se.

 

god natt & tack för idag.

God morgon .

publicerat i Allmänt;

Torsdag idag & jag hatar torsdagar dels för att jag slutar kl 17 & bara för att jag aldrig har tyckt om torsdagar annars heller. =P Har lämnat Wiggo hos dagmamman idag skulle de åka med bussen till Slagsta & vara där , Wiggo som älskar att åka buss han blir säkert jätteglad! =) Snart ska jag träffa upp Johanna sen ska vi gå tillsammans till skolan och så har vi Beep-test på idrotten idag också, wiho vad lyckat jag som har så bra kondition ( inte! ) men men . Rebecka ska hämta Wiggo idag från dagmamma kl 16 eftersom jag går längre & jag är så glad att hon ställer upp hon är verkligen den bästa vän man kan ha. Ja ni får vara avundsjuka ! ;)
Ja, har inga mer planer idag när jag kommer hem blir det väl till att komma på vad man ska äta till middag & sen är det nästan dags för lillplutten att hoppa ner i sängen, usch jag hatar torsdagar man kommer hem så sent & hinner knappt umgås med Wiggo innan han ska gå & lägga sig . =(


imorgon vet jag dock inte hur jag ska lösa allt med dagmamma & skola. Jag börjar 8.30-11.30 sen börjar jag 14.30-17.00 hatar dessa håltimmar. och wiggo går till kl 15 men får väl hämta honom tidigare så får han följa med mig till skolan tur att det bara är foto. Har försökt få tag på hans pappa som ska ha honom i helgen eftersom det är hans helg men när jag pratade med honom sa han " Nej jag tänker inte ta honom " . Såklart tänker han inte ställa upp , fan vad sur jag blir ! Jaja, allt löser sig väl på ett eller annat sätt.  Jag ska sluta babbla nu , hoppas ni får en trevlig torsdag!

slöhög

publicerat i Allmänt;

Idag har jag blivit 400 kr rikare , det tackar jag inte nej för! =)
sandra har precis vart här en sväng men hon drog precis, alltid lika trevligt med sällskap. men nu blir det till att mysa i soffan & återigen bara mysa , längtat efter den är kvällen den är speciell för mig. och nej jag tänker inte berätta varför , kanske har jag gjort något ? kanske har jag något i kikaren ? hum, ingen som vet! jag vet att ni alltid blir lika förbannade när jag inte berättar allt men thats it . jag kan inte hänga ut hela mitt liv & lite får man väl retas !=P

hörs imorgon.

God morgon.

publicerat i Allmänt;

Blev inte mycket sömn för min del inatt har legat & hostat hela natten & så vaknade Wiggo kl 6 så det var bara att gå upp sätta på en film & lägga sig i soffan för att vila lite men inte har jag blivit piggare inte. Ska snart sätta mig ner & plugga lite , väntar på min syster som ska komma hit & lämna våran hund så idag är jag hundvakt till kl 17 får se hur det går ! =)

har inte mycket att berätta , men jag hoppas att den här dagen kommer bli bra jag har faktiskt längtat efter den här dagen eller kvällen faktiskt . Jaja , ha det så bra nu så skriver jag senare igen.

Nattinatt.

publicerat i Allmänt;
Blev inte så mycket plugg idag som jag hade tänkt mig men men , nu blir det till att kolla på ett avsnitt av OC sen ska jag lägga mig i min sköna säng . Imorgon kanske jag får sällskap i den ! =D wiho !

Good night. <3

dum dum dum

publicerat i Allmänt;
du behöver inte säga förlåt
det är jag som är dum & tror varje gång på vad du säger .

babbel.

publicerat i Allmänt;
Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut.


jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.

Kväll'

publicerat i Allmänt;
Nu ligger wiggo i sängen försöker somna hoppas han gör det snart så jag får lite tid för mig själv & plugga. Han har vart omöjlig att lägga dom senaste dagarna efter att han kom hem ifrån sin pappa. =/ undra varför....
ja ikväll blir det plugg & så kanske jag ska träffa * också får väl se.
Idag har jag skjutsat min mamma & pappa till flygplatsen tog med mig Rebecka dit för att jag ska hitta tillbaka, haha tur som fan att jag hade med henne jag frågade henne hela tiden vart jag skulle typ. Känns som jag spenderat den här dagen i bilen bara usch imorgon blir det ändring på det, imorgon blir det lek i lekparken en längre tid så skitungen får springa av sig all energi han har i kroppen har även våran hund Lisa imorgon också så det blir en tuff dag . =P .


jag tänker inte springa i fatt .

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Idag så vaknade vi kl 6 jag är helt slut . Vi gick till soffan med täcket satt på en film & så somnade jag om tills min underbara son väckte mig genom att dra mig i håret han är så snäll & låter sin mamma få sova en liten tupplur. Sedan gick jag upp blev frukost & sen tog vi på oss kläderna . Han är så himla söt lillskiten han är alltid så himla pigg på morgonen & jag fattar inte hur man kan vara det ? haha!
" mamma, ålla ja pinger " det betyder då " mamma kolla jag springer " sen så sprang han fram & tillbaka här i lägenheten haha underbara filur! <3 Idag ledig ifrån skolan väldigt skönt men har inte alls sett fram emot den här dagen för idag åker mamma & pappa iväg till Spanien & ska vara borta tills nästa helg puh hur ska jag klara mig ? =( kommer sakna dom massor ! jag hoppas tiden rinner iväg snabbt .

nu ska jag hoppa in i en dusch sen fixa i ordning mig lite , kanske är tvungen att skjutsa mamma & pappa till flygplatsen för pappas bil har tydligen pajjat nu . Bra start på dagen!

-

publicerat i Allmänt;
"Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet"

tack !

publicerat i Allmänt;

Tack alla för en jättetrevlig kväll igår. =D
som ni kanske redan vet så hade vi en liten fest för sandra igår. vi bjöd hit våra gamla klasskompisar ifrån stålfors, det var jag , sandra , madde, matte , danne , jocke , affe , damir & malik. vi satt & spelade spel drack & pratade as kul! Senare kom Micke, Anton & Robin också . alla drog vid kl 2 , micke & anton sov kvar hemma hos mig. Wiggo kom hem idag också min älskade lilla plutt <3
nu ligger wiggo & sover , jag fick lite sällskap av Rebecka, Jonte & Oskar kom förbi en stund men nu har dom dragit. just nu sitter jag & pratar i telefonen med Madde Padde =P . trevligt trevligt.

nej nu ska jag sätta mig & kolla på OC den väntar sängen.. ;)

Firas!

publicerat i Allmänt;
ikväll ska det firas Sandra som fyller 19 år imorgon. Den här kvällen ska bli lyckad, den kommer bli lyckad . =) det blir vad man gör det till.

hopplöst.

publicerat i Allmänt;
Anklaga inte mig för saker , lägg inte skulden över på mig .
du har sagt att du ska visa , du har sagt att du ska kämpa men det är inte jag som ska behöva säga det till dig!
den dagen kommer aldrig att komma..


ett hopplöst fall !

kul.

publicerat i Allmänt;
Vet ni vad jag tycker är skrattretande ? En liten fjortis som är skit dryg , o inte tål kritik. Skriver osanna saker i sin blogg & kallar mig för patetisk ? :O haha helt roligt ! Jag undrar då vem det är som är patetisk , drömma gumman det kan man alltid göra , men varför ska du skriva påhittade saker i din blogg & skämma ut dig så som du gör ? Tycker synd om dig..

fredag'

publicerat i Allmänt;

äntligen fredag det säger jag hela tiden.
skönt att slippa skola , skönt att få vara ledig. idag ska wiggo till sin pappa & jag kommer att sakna honom så sjukt mycket min lilla älsklingskille. jag älskar dig . idag då ? hum, har en lektion senare kl 15 foto får se om jag har den lektionen eftersom han typ aldrig är där, men men .. idag får jag se vad som händer inga planer alls & vill inte ha det heller . men imorgon är det lördag & då ska min gamla vän Sandra firas woho hon fyller hela 19 år på söndag ! Grattis hjärtat <3 det har blivit väldigt mycket sandra dom senaste dagarna & jag är glad för att vi har börjat umgåts igen har saknat dig sjukt mycket & vi har ju trotts allt känt varandra väldigt länge, tack för att du ställt upp för mig den här veckan då allt har vart skit. Och jag får såklart inte glömma att säga tack till min bästa vän Rebecka som alltid får mig att känna mig så värdefull, tänkt om det fanns fler människor som du! <3

Nej nu ska jag gå & ringa min mamma , sen får jag se!

sparka på någon som redan ligger.

publicerat i Allmänt;
Det är roligt att ni kommenterar att A inte vill vara med mig.
Är det därför han ringer mig i måndags o säger att han älskar mig, är det därför han ringer mig i onsdags & vill att det ska vara vi två ,är det därför han ringer till mig & säger att han älskar mig och ingen annan, att han bara vill vara med mig och ingen annan. Är det därför jag pratade med honom idag & han sa allt han kände i stortsätt . Ta reda på fakta & sluta säg saker han säger om mig som inte ens är sanna. Att ni kostar ni mitt liv på era kommentarer är smuts kast , hur kan ni ens göra så ? hur kan ni få en människa att känna sig värdelös ? Hur kan ni sparka på en människa som redan ligger ner ? De kommer en dag ni kommer ångra allt ni har sagt. Jag hoppas ni är nöjda.

min mamma ord . " Låt ingen knäcka dig , stå på dig du har alltid vart stark " .
tack mamma, jag älskar dig.

pass

publicerat i Allmänt;
Det är så himla lätt för andra att döma en, det är så himla lätt för andra att döma en dom inte ens känner.
Det är lätt för andra att säga vad andra tycker & tänker när den andre inte ens är medveten om det. Det är lätt för folk att säga hur jag beter mig, vad jag gör & vad jag borde göra när dom inte ens vet hur situationen ligger till. Gud vad folk har problem!
lägga sig i andras liv , är det roligt fjortisar ?

lägger ner.

publicerat i Allmänt;

Ta reda på vem du är. Låt inte andra göra beslut åt dig , låt inte dina vänner göra dina beslut . sluta fråga dina vänner om vad dom skulle ha gjort , vilket beslut du ska besluta dig för .... jag vet inte vem du är längre. det är bara oacceptabelt .


lägger ner min blogg nu ett tag.





här är den enda killen som aldrig kommer svika mig, här är den enda killen jag kan lita på ,det här är den enda killen som aldrig kommer att såra mig , den här killen kommer aldrig att få mig att känna mig värdelös , den här killen kommer alltid stå vid min sida. den här killen kommer allltid att älska mig för den jag är. DU & JAG FÖRALLTID <3

lilleskrutt. <3

publicerat i Allmänt;
god kväll. =) jag ska snart iväg så det blir ett snabbt inlägg. Vad har jag gjort idag ? Det vet ni ju redan så & det har inte hänt så mycket alls idag, jag ska bli bättre på att uppdatera också. men men , här är några underbara kort på wiggo , se & njut !








home.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma igen efter en timme på gymmet & lite annat smått & gott. Ska snart springa ner i tvättstugan & slänga i lite tvätt , usch hatar att tvätta men ska man ha rena kläder så måste man. =P ska hämta wiggo om en timme busa lite med den lilla skitungen..
är lite små förbannad på hans far men det är väl inget ovanligt direkt ? dumt att bara kunna ställa upp för varandra visst? han sa att han skulle hjälpa mig med wiggo lite i veckan & dumt varför går jag på det skitsnacket för? aldrig mer...  han svarar inte när jag ringer eller när wiggo ringer , han svarar inte på sms eller nåt han svarar när de är hans helg & när han ska ha wiggo den helgen sen resten skiter han i , han hör inte ens av sig i veckorna o frågar hur hans son mår . idiotiskt . du är luft för mig & snart är du bara luft för din son om du ska fortsätta.


nej nu ska jag dra mitt snart vältränade arsel ur vagnen haha.
en sak har jag lärt mig igår  , jag lär mig av mina misstag & när nästa dyker upp tänker jag inte låta det förstöras!

ask

publicerat i Allmänt;
Nu är träningskläderna på & bea + sandra ska dra & träna på gymmet ett tag! =) hörs!

vi tänker för mycket..

publicerat i Allmänt;
Vi tjejer tänker för mycket eller är det bara jag som gör det?
jag tänker hela tiden på hur allt ska bli , hur allt kommer att sluta.
jag ska sluta tänka, jag ska istället ta ett steg i taget , ta livet som de kommer
sluta planera & sluta leva mitt liv efter en viss person fast det är svårt.
jag planerar fortfarande mitt liv efter honom , eller jag planerar ja jag vet inte.
jag tänker fortfarande " jag kanske inte ska göra det för jag vet att han inte skulle tycka om det " ,
" nej jag gör inte det för då får jag dåligt samvete " . varför tänker jag så? DET ÄR JU ÖVER , visst? :'(
sluta vara deppig bea, var glad var glad, tänkt inte tänk inte.
jag tänker för mycket , sluta tänk. jag ska leva , jag ska leva mitt liv , ta dagarna
som dom kommer sen får vi se vad som dyker upp i slutändan. min kärlek kommer
väl så småningom , jag tänker inte vänta på den , jag låter den komma. fast innerst
inne trodde jag att du var min kärlek , men det blev tydligen inte så. jag är ledsen för det.



( sluddrigt inlägg.)

måndag'

publicerat i Allmänt;

Och lovet är över nu är det dags att börja kämpa med skolan igen.

Jaha , i helgen då . Jag var ute i lördags med Rebecka & Bella fast Rebecka drog hem tidigt fick problem med andningen blev lite skrajdär faktiskt. Så det var jag & Bella som virrade runt på Olearys skit roligt hade vi . =D
Det blev en väldigt händelserik kväll kan man säga ,men det är sånt man håller inom sig. eller vad säger du bella? haha! Träffade en massa annat folk också var skoj , har inte sett några på evigheter så det var jättekul. Igår mådde jag som jag förtjänade men så är det väl alltid efter en rolig kväll ute med vännerna? Så jag tog de lugnt igår blev mys. Ja nej vet inte vad jag ska säga mer . hoppas ni mår bra iaf=)



Här är en bild från i lördags, jag & bella hittade några gamla vänner.


jagsaknardiggaletmycketbarasåduvet.
ja, jag vet inte vad jag ska säga jag är tom på ord & jag känner mig helt tom , övergiven, ledsen & sårad. men livet går väl vidare ? ja det är väl det de måste göra annars fastnar jag här. jag kan ju inte haka upp mig på någon som inte vill va med mig eller hur? nej de funkar inte så.