En ny vecka !

publicerat i Allmänt;
Jaha, då var det måndag och ännu en ny vecka. Idag var jag hos tandläkarn men förstod inte vad jag skulle ha gjort där dom titta bara och sen fick jag gå :/ ska få ta bort tandställningen den 18/6 . Tack & lov, haft den i 4 år snart så är ganska trött på den. Just nu sitter jag hemma hos mig igen i ärla med tobbe. Sov i lägenheten igår men Sandra , kul <3  Tobbe var hemma hos sig & pluggade.  Ska snart lägga mig i soffan & läsa klart engelska boken som ska vara klar om en vecka & jag fattar inget av den.  Imorgon ska jag till skolan som vanligt , sen efter har jag inget planerat ... Idag så var det klassens dag började kl 11 & slutade 12 med en lektion SVENSKA, efter det så grilla vi korv , sen titta på film fick sluta vid 2 skönt & mycket bättre än att sluta kl 4 som jag skulle ha gjort om de var en vanlig dag.  På onsdag ska jag till barnmoskan får se vad hon ska prata om den här gången hon är alltid lika trevlig =)

Usch, vilket äckligt väder det vart idag . Vill ju ha sommar & sol =D

image18

Morsdag ! =)

publicerat i Allmänt;

Grattis på morsdag mamma! :)   <3

Tobbe åkte precis han skulle till sin mormor & äta , jag ska till min mormor lite senare då skulle tobbe komma dit . Idag ska vi sova i lägenheten , har vart hemma hos mig på landet hela helgen  skönt & sola . Imorgon ska jag till skolan börjar 11 och sen vid halv 1 ska vi till vilsta med klassen grilla korv & spela kubb . Sen vid halv 2 ska jag till tandläkarn & ta bort min tandställning som jag har haft i 4 år snart :O ( inte illa ) men får väl se om jag får ta bort den dom har sagt så flera gånger , men jag hoppas verkligen på det :) På onsdag ska jag till barnmorskan igen får se vad hon säger denna gång då . Jadu, i början av veckan är det fullt upp med plugg & allt annat , längtar bara till sommarlovet börjar. GUD VAD HÄRLIGT ;D 
Ne , nu ska jag fixa mig lite sitter här i shorts & bikini .  Ha en bra dag alla mammor (a) .. Nästa år är det min tur & fira morsdag :)

ÄLSKAR DIG TOBBE , DU ÄR ALLT (v)

image17

Grattis ! :) (v)

publicerat i Allmänt;
Grattis säger jag till mig själv för att de gått halva tiden idag :)  om 5 månader är det beräknat att du ska ploppa ut  ( får väl se hur de går med den saken ;P ) ..  idag så ska jag vara ute i solen så mycket som möjligt  så man kanske kan få någon färg på kroppen :) ååh, herre min skapare (ha ha ) vad jag längtar till i sommar , vill bara sola & bada ta de lugnt & växa om magen. kommer bli en ensam sommar , tobbe åker till kina den 12/6 - 25/6 och sedan börjar han jobba i sthlm 26/6 så lär ju inte se honom så mycket i sommar.  men ska vara hemma & måla huset , får väl pyssla lite för mig själv då.

Nu ska jag gå & äta frukost , Tobbe ringde & väckte mig kl 10 :O .. vilken jävel ;P  haha !

SOMMAR - 07 , LÄNGTAR <3

image16

20 veckor !=)

publicerat i Allmänt;

idag blev du 20 veckor vår lilla krabat börjar bli stor flicka/pojke =)  13 oktober är de beräknat att du ska komma och jag , jag längtar ska jag säga dig! (v)  jag hoppas bara att allt går som det ska, men de ska jag se till.  we love you !

nu sitter jag hemma hos mig & nu känner jag hur ögonen börjar hänga kl är 00.22 . och de är fan första gången jag är uppe så sent på länge, haha !=) jag är alltid den som somnar .
JAG LÄNGTAR TILLS SOMMARLOVET BÖRJAR!!

men men , ha det så bra .

jag älskar dig älskling !

(v)

publicerat i Allmänt;

Vill bara att du ska veta
att för mig är du den ende,
ett liv utan dig
är som ett liv utan syre...
Jag är så glad
för att du finns du är mitt liv
Jag älskar dig!

image15

hejsan svejsan!

publicerat i Allmänt;
idag har jag vart i skolan sen fick jag skjuts av sandras granne hem till mig&tobbe , sen åkte jag med tobbe till tuna park en stund och köpte 2 st linnen bara. sedan far vi hem till mig på landet & så grilla vi. nu sitter jag här och är ny duschad ska snart sova , trött är jag som tusan :)
imorgon är det fredag vad skönt sista dagen på skolveckan , ska sova hela helgen tror jag nog. haha snacka om lat ;P

Och nej det är inte jag som skrivit en massa meddelande på GroupWise, någon måste väl ha mitt lösen ord . Tack & Hej nu har jag sagt det så alla förstår och slipper tjata om att det är töntigt för det vet jag mycket väl att det är .

Ojoj, typ 2 veckor kvar i skolan bara helt underbart sedan är det sommarlov HÄRLIGT  ;D har inget planerat , ska bara sola & bada & bli fetare ;)   Herregud, vad jag längtar tills det blir fin gul varm sol på himlen. ojoj :) haaha !

jag älskar min kära man tobias larsson (a) <3


                



CPCP!

publicerat i Allmänt;

förstår inte hur folk orkar hålla på & bry sig om andras liv.  snälla, låt oss vara ! jävla idioter det finns!

Söndag !

publicerat i Allmänt;
jag har inte gjort mycket denna helg. bara tagit det lugnt  och nu sitter jag hemma hos mig och gör absolut ingenting.. ska klippa mig snart tror jag mitt hår är SÅÅÅ slitet. sen ska jag plugga lite också. är NÄSTAN klar med allt.. skönt att skolan snart är över så jag får mitt sommarlov som jag längtat efter så länge! jag ska måla huset i hemma och lite annat , träffa vännerna också :) Tobbe ska till kina & sen ska han jobba i sthlm så lär inte träffa han så mycket. jag har iaf bestämt mig för att bara vila ut mig & sola i sommar , sen jobba lite såklart så man får ihop några slantar. nej , nu ska jag gå ut i det fina sommarvädret, fast det blåser ganska mycket..

ha det så bra alla..

kärlek till dig (v)

hallo !

publicerat i Allmänt;

vart i skolan den här veckan bara. fick sluta kl 12 igår så det var helt okej. :) nu är man ledig några dagar vad skönt. fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra, plugga ska jag göra iaf . idag så kanske jag ska träffa sandra en snabbis, får se hur det blir. tobbe sitter & glor på mig nu för att han vill ha datan ... ( han e datanörd ) ...

usch, vad de regnar .. :/


aja, ha det bra ...


pusspuss !  :)

Helg !=)

publicerat i Allmänt;
så var de helg igen, så skönt. igår så var jag med martina, sandra , madde & Shalia på lotus fast vi drog efter kanske 45 min. och så kunde jag inte sova nåt i natt hade skit ont i magen & nu också. sitter hemma hos mig & tobbe håller på & städar i sin nya bil, hehe .. vi ska vara hemma hos migi kväll grilla & titta på melodifestivalen. får se hur jag mår imorgon med magen , annars så tänker jag åka till farbror doktorn ...
ska väl plugga lite imorn också, sen ska vi nog sova hemma hos tobbe. sen ska vi sova i lägenheten igen ..

aja, ha de så fint alla . hoppas ni får en trevlig helg !=)

Älskar dig tobis! <3

Tisdag !

publicerat i Allmänt;
I helgen så har jag vart på bröllop , tobbes faster gifte sig det var jätte fint :) i söndags så sov jag väl nästan hela dagen & träffa Madde. igår så var jag hemma från skolan orkade inte gå var så trött och idag har jag iaf vart i skolan och sen gjort lite annat ! :) ...  Nu sitter jag hemma hos mig ska snart gå och lägga mig är jätte trött, orkar inte gå till skolan men jag måste såklart ! Denna vecka ska jag bara plugga och sova tror jag nog .

kul att vi ses ofta nu madde, lilla grannen ;P <3

Nu ska Tobbe ha datorn han ska plugga och kommer säkert sitta uppe hela natten så jag får ligga i sängen helt ensam .. Älskar dig <3

på väg till bröllopet , jag är inte på mitt bästa humör ;) och tobbe är lite drogad. ( haha )

image11

HEj !

publicerat i Allmänt;
Det är tobbe som hackat beas kod så grym hacker !

Så jag tänkte berätta om dagens events ! Idag har hon vart i skolan och bowlat och dylikt.

Sen åkte min skönhet hem och väntade på mig som vart på tuna park och köpt slips till morgondagens bröllop som vi ska på. Köpte Ericssons till henne eftersom hon var svin hungrig. Sen installerade jag tv i lägenheten.

Nu är vi hemma hos beas mamma och pappa och ska äta en god kvällsmiddag och imorgon far vi till Bröllopet!

Älskar dig bea

Torsdag 3/5 - 07

publicerat i Allmänt;
sitter i skolan med Sandra Wahlbom , har just nu svenska. 
igår så hade vi besök av madde & danne igen , mysigt :)  kul att ha dig som granne madde, alltid vi som är precis lika nästan allafall ;P haha !
Idag slutar jag halv 4 eller 4 ska iaf hem på håltimmen & äta mat med den andra sandran ;P hehe.
Igår så var jag hemma och fira pappasen också , träffade släkten ( eller iaf en del av den ) .

aja, nu ska jag väl gå & göra nå nytta !

Ciao ! <3

Tobias !(v)

=)

publicerat i Allmänt;
Oj, har inte skrivit på länge har inte haft tid & har inte haft någon dator.
Det har väl inte hänt så mycket förutom att jag har flyttat in till stan med tobbe, jag har fått en lägenhet av mamma & pappa.
Nu är jag hemma hos mig ska väl snart åka till stan med Tobbe...


Jaja, hejdå ! :) <3

/ Tobbe tar över:

Summerar helgen lite snabbt, vi har flyttat, va ju jätte kul med lite flytta samt att spika och hamra hhaha. Sen så har vi vart på Ikea o köpt massa grejor o lägenheten är typ klar nu jätte kul att få nåt eget med min älskling `! Älskar dig Bea ! Love <3