Sista rycket 3/3

publicerat i Allmänt;
Nu jädrar i havet är det bara en natt kvar sen tar jag både ledigt och semester 8 nätter. Ska igen all förlorad mystid och fira in ett nytt år med fina vänner. Ett nytt år med nya möjligheter, nya tag och blicka framåt. Sluta tänka på vad andra säger, tycker, tänker och bara göra det JAG VILL.
Det här ska bli mitt år!
 
 

Ge mig lite sommar.

publicerat i Allmänt;
Aa men tjena här sitter jag och lyssnar på partymusik och blir as sugen på att dansa, sådär lagom bra när man ska iväg till jobbet. Får väl ta mig en sväng pensionärerna inatt.
Och riktigt skit väder , kallt och regnar inge vidare. Nu vill jag ha sommar & sol !!
 

Lördag

publicerat i

Vart en riktig jävla lång natt, trodde aldrig den skulle ta slut. Första natten är alltid värst , nu är det bara att ladda till nästa 2/3. Hoppas det går fort nu!

Helg!

publicerat i

Absolut inget jag väntat på. En jobb helg framför mig , tillåt mig att försvinna tills på måndag.

Jahaja!

publicerat i

Var som sagt nere på stan med Karin & barnen idag. Gud i himmelen vad folk det var fick lite små panik. Köpte iaf en tröja & en ny stav till naveln som behövdes den andra var alldeles för lång.

Barnet ligger i sängen & sjunger somnar nog förhoppningsvis snart. Mamman sitter & kollar på tv & kopplar av efter två nätters jobb. Super skönt!


Underbara skapelse.

publicerat i

Tack för att du finns, tack för att du är ärlig och tack för att du tar mig för den person jag är. Jag älskar dig!

God jul !

publicerat i

Dålig uppdatering , hela min helg har bara innehållit massa mys. Och idag har vi firat julafton och ätit massa god mat , träffat familj & släkt. En super dag & W är jätte nöjd över alla sina julklappar , det var väl tur de ;)

GOD JUL FRÅN OSS!

Fika!

publicerat i

Hämtat w nu, är de inte kallt ute? Usch fryser massor. Nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags att göra i ordning mat. Har släng i mig en bulle & kaffe också , smaka bra idag igen =) vilken tur!


Fredag '

publicerat i

Känns som de vart en dag med full fart, nu slog jag ner röven i soffan sen kl 8 imorse. W är hos dagmamman ska snart åka & hämta honom, jag har slagit in dom sista julklapparna, vart på systemet, handlat mat , skjutsat min syster ja & lite annat fix & trix. Ikväll blir det tacos & när barnet somnat tänker jag unna mig vin.

Godnatt!

publicerat i

Tack för en super dag alla inblandade , nu väntar sängen min. PUSS!

Toppen dag!

publicerat i

Har vart med Sandra nu under kvälls kvisten på Tuna park. Handla julklappar till W och även mig själv en jacka & underkläder =) bra dag!

Mumms!

publicerat i

Goda blev dom =) . Snart kommer Rebecka, jonte och Elise för att fika lite.

Baka saffransbullar

publicerat i

Är igång och bakar saffransbullar med mamma här hemma. Sen blir det till att färga håret och fixa mig lite inför dagen.
Hoppas bullarna blir smarriga! =)

God natt!

publicerat i

Checkar ut och checkar in i soffan.
Har upptäckt att jag är förbannat trött på vad folk tycker, tänker. Och jag är också irriterad på mig själv att jag ska stå andra till lags men har själv glömt bort om jag fått något tillbaka. Att visa kärlek till dom man tycker om är väl ganska uppenbart men ibland så känns det att man gör tooooooo muuuuuch!

God morgon!

publicerat i

Sov länge idag 9:15 inte så konstigt då W somna väldigt sent igår. Nu har vi ätit frukost och borde göra något med denna dag men vi vet inte riktigt vad än. Återstår & se!

Jonna!

publicerat i

Svar ; absolut tycker jag att vi ska ses någon dag med barnen , bara höra av dig =)

Bra dag!

publicerat i

Tack mina fina vänner Jonas och Rebecka för en underbar dag! <3 nu blir det soffan & sen sängen.

Bra dag!

publicerat i

Spenderat dagen i Västerås med min bästa vän och barnen. Blev lite små shopping & god mat , en bra dag med andra ord. Nu väntas en hel kväll med Jonas =) . Super bra dag!

Promenix!

publicerat i

Tog mig en promenad till W dagmamma och hämta honom. Vad skönt det var, musik i öronen , ordentliga kläder ja de va riktigt skönt. Nu är vi hemma & har vart det ett tag, sitter med min buse & kollar på tv. Har planer för kvällen, massa mys!


God dagens!

publicerat i

Är som en zoombie , sjukt jäkla trött. Men hoppas på att jag vaknar till liv så småningom. Natten var väldigt lugn inatt och gick faktiskt ganska fort. Nu är jag ledig & hoppas på att få vara det. =)

Sitter i soffan & har precis tagit mig lite frukost. Tänkte se om jag piggnar till lite , väntar även på att få hämta min skrutt unge från dagmamman. Den här veckan ska vi spendera med massor av mys! Underbara barn <3

Älskade vänner

publicerat i

Jag är så glad att jag har er & att man vet att ni är riktiga. Det är många som har bevisat motsatsen , men ni är BÄST!

Mitt hjärta är helt.

publicerat i Allmänt;
Min älskade unge är hemma igen. Hann dock bara se honom i 15 minuter innan han åkte med sin mormor och morfar hem. Men mitt hjärta är helt. Har stoppat i mig lite mat så nu har jag hamnat i matkoma, slänger mig i soffan en stund innan jag tar mig en fika innan det är dags att röra mig mot jobbet, jag hoppas natten går fort. Sen tänker jag tillbringa mina 7 lediga nätter tillsammans med min son, min vänner och familj. Göra lite måsten innan jul också. Det löser sig.
 
Pratade längre ikväll med min fina vän Karin och du ska veta att jag beundrar din styrka och uthållighet. Du är en stark person och kommer alltid att vara. Låt aldrig någon ta det ifrån dig. <3
 
NU håller vi tummarna på att natten blir lugn och går fort!
 

3/3

publicerat i

Har inte alls sovit lika bra som igår , idag sov jag bara till 14 så ska försöka lägga mig O vila ett tag. Natten gick ganska fort inatt då vi fick hjälpa till uppe på gruppboendet där det var full fart på tanterna & gubbarna.

Nu är det bara tagga till sista natten & sen 7 nätters ledighet igen. Tummen upp!

2/3

publicerat i Allmänt;
Snart dags att bege mig mot jobbet, jag känner mig utvilad men fortfarande seg som att jag inte riktigt har hunnit vakna än. Sov till 16:00 , inte illa & behövligt!
Har pratat med min mor och dom skulle äta god mat och få främmande av våra grannar, lite avundsjuk att jag inte kan närvara. Skulle va mysigt att få va hemma i detta oväder.
 
Folk frågar mig ofta hur jag trivs på Snäckberget  där jag jobbar nu. -jag trivs jättebra med personalen jag jobbar men dock är det själva stället jag har svårt för, vet inte riktigt om det är för att jag inte är riktigt 100 % än på vad som händer och sker. Är mycket ledig och jobbar väldigt få nätter då hinner man inte riktigt känna sig trygg. Hoppas på att det går över och att man blir " en utav dom " .
Så äre så äre!
 
 
 
Gud vad jag saknar min otroligt fina unge, vi ses imorgon hjärtat.

Lördag'

publicerat i

Natten gick bra & jobba , lugnt. Dock var det min magvärk som höll på att göra mig svimfärdig. Jobbigt det är när det blir sådär! Inatt har jag med mig medicin , lite mer utrustad med andra ord. Hoppas natten går fort för imorgon vill jag ha hem min skrutt unge igen!

Hoppas ni får en bra lördag!

Fredag'

publicerat i Allmänt;
Dom flesta är glada över att det är fredag och helg det är dock inte jag. En hel jobb helg framför mig och får se hur den här dagen slutar då den inte har vart en höjdare. Började med att göra rent akvariumet vilket gick åt pipan då pumpen är helt psyko och inte vill fungera , ville bara gråta. Ja jag tror jag har ganska dålig tålamod just nu eller så är det bara en sån dag. Känner mig stressad över att det snart är jul och att jag INTE är klar med julklapparna än och får skylla mig själv då jag fan inte har någon ork till något längre.
Känner mig allmänt stressad hela tiden, vart ledig flera dagar men då har både jag och W legat sjuka så det var väldigt dålig tajming.
 
Nej, nu ska jag sluta upp och en SURPUPPA
 
 
 
 

God natt!

publicerat i

Huvudvärk som vanligt, dags att krypa ner bredvid min finaste. GOD NATT


Bloggtorka?

publicerat i Allmänt;
Känns som jag är inne i en riktig bloggtorka just nu. Vet inte alls vad jag ska skriva om förutom om vad vi gör lite grann under våra dagar. Skulle va ganska så roligt att ni kom med lite förslag om vad ni vill läsa , frågor , ja vad som helst. Hör av er! =) Ni är en hel bunt som läser så någon borde komma med ett förslag, uppskattas!
 
 

Super dag!

publicerat i

Tack för en super dag! Fint lucia firande, umgåtts med bästa vän, Elise & W såklart. Vart på gamla jobbet & hälsat på , en bra dag!

God natt!

publicerat i

Min huvudvärk dödar mig & idag är jag en satmara, wooohooo!

Onsdags nöje!

publicerat i

Barnet sover & jag har haft lite kvalle tid för mig själv.

Fixat naglarna & läst tidning.

Lill lördag

publicerat i Allmänt;
Vår dag har inte vart så märkvärdig, letat tomte dräkt tills imorgon. Vilket vi hittade ganska snabbt , helt otroligt! Så imorgon är min lilla kille en tomte och idag var hans pepparkaksgubbe det gäller att variera ;)
Nu sitter vi i soffan och inväntar julkalendern och har precis fått i oss lite mat i magen, nu myser vi med lite julmust och chips som sagt det är ju trots allt lill lördag!
 
Imorgon är det Lucia firande och W har bjudit in sina favoriter Rebecka & Elise till att komma för att kolla på honom. Lilla skrutt!
 
Nu säger vi heeejpaa
och fuck off till alla falska people.
 

Onsdag!

publicerat i

W är på Marielunds äldreboende & lussar idag, jag ligger i soffan & försöker bli frisk. Ska hämta honom om en timme så passa på att vila.

God morgon!

publicerat i

Eller god dag!
Vi sitter och kollar på tv, tar de lugnt & samlar alla krafter vi har eller jag har vill säga. Idag blir de lugnt får se om det blir någon jul fest för mig eller inte. Som jag känner nu vill jag bara sova & vakna upp frisk, glad & kry!

God natt!

publicerat i Allmänt;
Nu beger jag mig av mot sängen med min bomb huvudvärk.
 
Jag hoppas verkligen jag mår bättre imorgon så jag kan få kramas och pussas med min lilla skrutt. Det finns inga ord i världen som går att beskriva hur ensamt det känns här utan honom. Gud vad jag saknar honom. Det spelar ingen roll hur många gånger jag säger att jag älskar dig för min kärlek till dig kommer aldrig att kunna beskrivas, min kärlek tar aldrig slut och den sträcker sig hur långt som helst. Mammas hjärta, du behöver bara veta att jag alltid kommer att stå vid din sida.
 
 

Jahapp!

publicerat i

Då sitter man här i sin ensamhet & tycker synd om sig själv. W är med min mamma hemma hos dom då vi inte vill att han ska bli smittad. Dock tvivlar jag på magsjukan då jag fått behålla allt jag ätit sen imorse , nu är det bara förkylningen och min huvudvärk som ska försvinna sen är allt på topp igen! Får se hur man mår imorgon för om jag mår bra blir det JULFEST med jobbet. Jajamen!

Det suger balle!

publicerat i

Ingen spya än så länge sen första gången, positivt . Nu kommer vi till det negativa ..... Hela min familj viftar bort mig så fort jag kommer med ett glatt leende & vill säga hej. JAG ÄR INGEN PARASIT! Bara lite sliten & så..

<3

publicerat i

Hela mitt liv kan beskrivas med bara en enkelt bild.

Sjukstuga!

publicerat i

Här är det sjukstuga. Wiggo mår dock bättre men jag är snorig & har spytt under dagen, magsjuka?! Magkatarr?! Det återstår och se. Ligger i soffan och tycker lite små synd om mig själv för resten av familjen är hos min mormor och äter, här ligger jag & ska försöka spendera dagen på bästa sätt ? Genom att vara isolerad. Hmm!



söndag'

publicerat i Allmänt;
Min blogg app på mobilen har inte fungerat och gör det inte än heller där av den dåliga uppdateringen.
Vår helg har vart super, lugn & skön. Nu ligger dock både jag och Wiggo snoriga men men hoppas på att det går över snart. Idag har jag vart på fika hos min bästa vän , mycket trevligt. Åkte sedan hem till landet där Wiggo var och så har vi bakat pepparkakor för fulla muggar. Nu sitter lillkillen och blir klippt av sin mormor. Jag tror vi spenderar våran kväll här också.
 
 

God morgon!

publicerat i

Då var vi vakna , har ätit frukost. Ska strax ta mig en dusch , w sitter som ett ljus framför TVn. På dagen har vi inga planer än så länge, får se.
Nu gör vi oss iaf redo! W är förkyld och hosta har även dykt upp :/ kryyaaaa!

Soff läge.

publicerat i

Har haft en bra kväll trotts allt. Wiggo har krypt ner i sängen med sin snoriga näsa och jag slår ännu en gång ner rumpan i soffan. Snart blir det lägg dags för mig med.

Kämpat!

publicerat i

Gud vad vi har kämpat med att skotta idag. Fick fram bilen till slut , men visst känns det att man lever.

Ensamt.

publicerat i

Det är inte förrän när barnet sover man känner hur fruktansvärt ensam man är. Usch, det är verkligen inte roligt. Och att be någon komma hit nu är i gott som omöjligt , ber inte någon att åka ut på vägarna. Jag får roa mig med datorn och tv en stund innan det är dags att lägga sig bredvid hjärtat.


Så sjukt!

publicerat i

Vad det snöar & jag har en sån himla bra , lycklig känsla i kroppen. Allt känns toppen just nu! Underbara fina vänner, världens bästa son & jordens mys väder.

Under resan till jobbet såg vi säkerligen 8 st bilar som satt fast helt sjukt. Jag är just nu super glad över att det finns 4-hjulsdrivna bilar då kom vi fram & tillbaka utan problem. Nu är vi hemma och kollar ut genom fönstrena de lilla man kan se ut om man säger så, mycket snö på dom så snart ser man ej ut. Ikväll ska vi griljera vår julskinka & bara mysa. Imorgon blir de pepparkaks bak. =)

++++

publicerat i

JIPPPPPPEEEEY!
Mamma vad gapar du om?
Åh jag är så glad över snön.

Haha!

Snö storm?

publicerat i

Gud vad det snöar ute. Har ingen lust att gå utanför dörren idag men det måste vi. Ska iväg till jobbet om ca en timme och fotograferas. Sen inatt ska jag vabba andra gången på 5 år som JAG behöver göra det , annars brukar det vara min mamma som gör det.
Nej nu ska vi mysa .


+++

publicerat i

Ett liv utan dig skulle aldrig vara ett liv .

Julkalendern.

publicerat i Allmänt;
Wiggo är ny duschad och ny kammad i håret, vilken process det var att få ut det. Herregud! Men nu är han ren & fin. Min lilla kille är också snorig som attans, går och snyter sig hela tiden usch vad man känner sig hjälplös jag önskar att jag kunde ta hans förkylning ifrån honom och va sjuk själv.
Nu inväntar vi julkaledern och myser oss ner i soffan.
Imorgon ska vi iväg till mitt jobb och fotograferas , Wiggo får följa med eftersom jag inte vet vart jag annars ska göra av han. Okej, det där lät jättefel.
 
Jaja, hoppas ni alla får en super kväll! =)

Tisdag!

publicerat i

Har spenderat min dag tillsammans med bästa vän, Elise & wiggo! Fikat, ätit mat & snackat skit. Nu har de åkt hem & vi har myst ner oss i soffan. Så mysigt väder ute!

Ledig!

publicerat i

Haft en ledig dag & inte gjort mycket. Städat & tvättat sen kom W hem från sin farmor. Mamma & min syster kom över en sväng & fikade också. Nu slår jag ner röven i soffan sen blir det sova tidigt ikväll.

Bit ihop.

publicerat i Allmänt;
Sista natten nu då , sen ledig.
Jag vill bara ha måndag, ledighet och min älskade son tillbaka. Gud vad jag saknar honom!
 
Idag vakna jag till liv kl 15 . Har fått hjälp av mamma att sätta upp min julstjärnor i fönstrerna , tack för hjälpen! Åkte sedan och solade , duschat och nu sitter jag i soffan och väntar på att åka iväg till jobbet. Vill ha denna natt överstökad nu!
 
BIT IHOP!

1/3

publicerat i

Då har jag gjort första natten av 3. Snart går jag på natt nr 2. Är inte alls taggad för detta, jag vill vara hemma. Jag vill bara mysa & ha det bra i det här vädret men men bit ihop! Jag ogillar verkligen att jobba helger, då dom flesta är lediga som mina vänner och föräldrar ingen tid med dom. De gör mig riktigt deprimerad! Så äre ... Har själv upptäckt att jag vart riktigt gnällig nu den här helgen men det får man vara. Jag vill ha måndag, ledighet & min son tillbaka. Hoppas innerligt att snön ligger kvar så vi kan åka lite pulka.

Jag älskar dig w <3