Spanien.

publicerat i Allmänt;
Nu sa sitter jag i spanien pa ett internetcafe med wiggo & anton. Det har vart fint vader i 2-3dagar & har nu regnat i 3 dagar inte fullt sa roligt men men. Det skulle vara fint vader nar vi aker hem , haha kul eller inte :p annars ar allt bra & kul. Vi var pa stranden dom forsta dagarna & sen var vi vid poolen, men nu sa maste jag kila igen , hoppas ni har det bra.

puss&kram

fredag

publicerat i Allmänt;
Jag har inte haft någon tillgång till dator men nu är jag på mammas jobb. Wiggo är hos sin farmor & jag + mamma ska ner på stan en sväng & glo lite. Imorgon åker vi till Spanien & jag tror inte att jag kommer hinna skriva mer innan dess så det här får bli det sista inlägget innan vi åker .
Jag , anton, wiggo, mamma, pappa & min syster ska åka & vi kommer hem den 30/9 . Jag har såklart kameran med mig så när jag kommer hem så blir det fullt med spanien bilder ;D  jag är skitnervös för att flyga men det ska nog gå bra , hoppas jag haha! Men men , jag hoppas att ni får det bra  & att ni kommer tillbaka & läser när jag kommer hem.

Puss&kram <3

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Hejsan alla söta ;D
Tyvärr så har jag inte kunnat blogga något i helgen , men jag måste säga att bion i fredags var jättebra & det var super mysigt att bara få göra något jag & älskling. I lördags så var jag & älskling på tuna park en sväng han köpte kläder & jag ingenting , duktig va ?:) Haha! På kvällen så kom Wiggo hem från sin farmor & jag hade världens huvudvärk men det gick över ganska snabbt faktiskt,  älskling fick ryck & ville åka till örebro till sin mamma så kl 19 på lördagkväll så satt vi oss i bilen & åkte till örebro sov över där & kom hem igår eftermiddag . Helgen har vart bra & mysig , Wiggo har sovit som en stock hemma hos antons mamma jag förstår inte hur han kan sova så mycket där men det kanske är luften som är olika inne i stan & på landet . Vad vet jag! :)

Idag så har vi inte gjort så mycket vi vakna kl 9 åt frukost & tog på oss kläder för att skjutsa sjuka Anton till jobbet för jag har smittat honom & nu så har vi fastnat på mammas & pappas jobb , Wiggo sover i vagnen men vaknar nog snart & är lite små hungrig. Klockan 14 så ska Tobbe komma & hämta honom för att vara med honom i några timmar , då ska jag passa på att vara "mamma ledig " & umgås med min kära vän Sandra . Vi vet inte vad vi ska göra men någon hittar vi säkert på . :P Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg. Och jag ska försöka uppdatera lite oftare , jag har ju ingen dator hemma eller jo det har jag men inget internet det funkar ibland bara.

vad ska ni hitta på idag då ?

Fredag

publicerat i Allmänt;
God dag!

Idag så vakna vi kl 8.30 fast har vart vaken i stortsätt hela morgonen eller från 4-7 då Wiggo vakna & inte alls ville somna om. Nu så sitter jag på mammas jobb ska snart käka pizza & sen ska jag & min vän Sandra till stålfors & hälsa på , alltså våran gamla skola :) Wiggo somna precis i sin vagn helt utslagen, stackarn <3 
Och ikväll så blir det bara jag & älskling , vi ska gå på bio & se Wanted tror jag den hette det ska iaf bli jättemysigt & kul att göra något bara vi två . Wiggo ska sova hemma hos sin mormor & morfar så vi får nog lite sovmorgon imorgon, härligt efter en sån här tidig morgon. Nej , nu så ska jag springa & hämta pizzan som nog är klar nu ;D

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Hejsansvejsan!

Idag så skulle jag gå till skolan men vi hade tydligen ingen lektion så jag är ledig idag , sköönt ! :) istället så ska jag & Wiggo gå ner en sväng på stan för att träfa min kära vän Sandra , vet inte vad vi ska göra men det blir väl till att snacka om allt mellan himmel & jord som vanligt :) Ikväll så är det IDOL igen & det måste jag ju bara se , jag såg väl inte sådär jättemycket igår för det var mitt i Wiggos nattning men lite såg jag iaf men idag ska han sova innan så är det bara ;D

Nej nu ska jag kolla till plutten han ligger & sover i vagnen utanför mammas jobb för jag är ju där nu .
Men jag hoppas ni får en bra dag .
Puss&kram

¨.......

publicerat i Allmänt;
Postat av: jennie

normalt sätt åker man väl till skolan om du orkar åka in till stan m.m????

svar : - jag bor inne i stan & vart hemma hos mamma, så jag åkte in till mig DÄRFÖR åkte jag in till stan.

Postat av: Evelina

Är ni förlovade? Du har en ring på fingret ser jag :).

svar:- nej vi är inte förlovade :)

Inte sova.

publicerat i Allmänt;
Min lilla kille vill absolut inte somna om , han är jättetrött men ack nej . Vilket humör han har haha :)
Nu sitter han & leker med sin lilla snigel & jag försöker packa ihop mina saker som ligger precis överallt , vi ska väl börja dra oss in till stan snart tror jag. Jag är rastlös som vanligt & har absolut ingenting att göra.

Kommentarer.

publicerat i Allmänt;
Jag måste säga tack till vissa människor som skriver så sjukt fina kommentarer , man blir ju helt rörd :) Och jag tar åt mig utav dom faktiskt , jag brukar aldrig ta åt mig annars men såna kommentarer jag får av er är guld värda . TACK <3

God morgon / Onsdag

publicerat i Allmänt;

Nu är vi vakna & sitter i soffan& kollar på teletabbies wiggo älskar det :)  Och jag måste säga att det är riktigt ruttet väder ute jag är så himla trött på regn , regn & regn när kan det bli fint ? Visst det är ju höst nu men iaf .

Idag så vet jag inte vad vi ska göra , jag kanske ska åka & hämta min syster ifrån Örebro det skrev ju jag igår redan. Annars vet jag inte alls vad vi ska göra har inga planer alls för denna dag . Har ju egentligen skola men jag känner inte alls någon ork till att gå , snuvig & hostar nej tack jag stannar hemma & blir frisk istället .

Nu så ska vi gå & käka lite frukost , hoppas ni får en bra dag! :)

trötter

publicerat i Allmänt;
Gud så trött jag är jag funderar på att gå & lägga mig snart . Men först så ska jag prata klart med anton & måla mina naglar sen så ska jag hoppa ner i sängen för att få min skönhetssömn, haha skämtåsido .

Nej imorgon så ska jag faktiskt hämta min syster i örebro tror jag hon slutade kl 15 så ska väl försöka åka runt kl 14 & jag vill att det är någon som åker med mig annars blir det ju tråkigt att sitta själv i en bil i över en timme :( men nu har ni fått lite bilder & lite information + svar på era frågor så jag hoppas att ni blir lite mer nöjda iaf .

<3

publicerat i Allmänt;
 





/

Det går inte att förklara  hur mycket jag älskar er <3

Svar på frågorna.

publicerat i Allmänt;
Postat av: lovisa

1.Hur ofta träffar Tobias wiggo? Beter han sig som en pappa?
2. Kallar wiggo anton för pappa? Kan han prata?
3. Varför lägger du aldrig in bilder på wiggo mer eller skriver om hans utveckling?
4. Har du ensam vårdnad om wiggo?
5. Hur mycket betalar Tobias för wiggo?

svar :
1.Vi har bestämt att Tobbe ska ha Wiggo två dagar i veckan men det är inte alltid det blir så. Om han beter sig som en pappa? Hmm, inga kommentarer.
2. Ja Wiggo kallar Anton för pappa . Han kan säga " mamma, pappa, hejhej "
3. Jag har tror jag har svarat på den frågan flera gånger , jag har ingen dator hemma & när jag väl skriver i min blogg så är jag på mammas & pappas jobb för att skriva ett snabbt inlägg därför kan jag varken lägga ut bilder på Wiggo eller skriva så mycket om vad som händer.
4. Nej , det har jag inte .
5. Jag har inte fått ett öre utav honom sen han flyttade ut ( i april ) men jag fick 500 kr igår utav honom.
Men jag håller på & ska fixa underhållsbidrag så det löser sig nog.

Postat av: anonym

När ska du börja skolan? och kan wiggo stå ännu? :)

svar : - Jag börjar den 1 oktober på riktigt om man nu säger så .  Nja inte själv utan han kan mest ställa sig upp mot saker :)

Postat av: Linda

Jag undrar vad du vill jobba med i framtiden :)

svar : - oj det var svårt . Min högsta önskan sen jag var lite var att få bli frisör & jag verkligen älskar att klippa, färga & ja allt men det ser inte ut som det kommer bli så. Annars så vill jag jobba med äldre människor :)

Postat av: anonym

om du skulle bli med barn nu, skulle du behålla det då?


svar : - Nej det skulle jag inte hinna med . 

Postat av: Marie [Williams Mamma ♥]

Ska du & Anton skaffa barn?


svar : - vad gullig fråga Marie :) haha, jag vet inte kanske någon gång i framtiden om det lyckas hålla mellan oss vill säga.

Postat av: Therese Johansson Teddys Mamma

Hur var den första tiden med din son? Kram Therese


svar : - Precis lika underbar som den är nu.:)  Den första tiden var väldigt lugn alltså han sov mest hela tiden & åt sen somna han om igen . 

Postat av: sara

länge sen du la upp bilder på wiggo nu men han är ju snart 1 år och borde kunna gå snart. kan han det?
pratar han något?


svar : - jag orkar inte svara på den frågan en gång till . haha! Nej Wiggo kan inte gå än men han är på god väg . Prata kan han göra lite grann " mamma , pappa & hejhej" . :)

jag hoppas ni blir nöjda för svaren.
 

Tisdag

publicerat i Allmänt;
God eftermiddag

Natten har vart jobbig Wiggo har blivit smittad utav mig så han är jätteförkyld & hostar som tusan.
Dagen började med att jag vakna runt kl halv 9 gick upp med Wiggo i ungefär 20 minuter sen så somnade han om igen. Sen när jag stod i duschen så blev det helt svart i huset hemma hos mamma & pappa så då hade strömmen gått så på med kläder för att åka in till stan för att kunna ge Wiggo mat.  Så nu sitter vi på mammas & pappas jobb har precis vart & käkat. Idag händer väl inte så mycket , jag är sugen på att ta en sväng till tuna park men jag vet inte med vem? Och har ingen större lust att gå själv direkt.
Ikväll så ska jag & Wiggo ut till mamma & pappa för att sova överb där en natt till , Anton ska sova hemma hos sig vad jag vet just nu . Och idag MÅSTE jag komma ihåg den där jäkla kameran för jag har laddat på med bilder.

Svaren på era frågor får ni någon gång ikväll .

?

publicerat i Allmänt;
Frågestund var det någon som ville ha så då tar vi väl en då. Jag svarar på frågorna imorgon när jag har tid .

Kväll..

publicerat i Allmänt;
Och klockan blev helt plötsligt jättemycket  ..

Älskling står i duschen & min lilla älskling ligger i sängen & sover sen ungefär 1 timme tillbaks. Själv så sitter jag här & har ingen fantasi alls på vad jag ska skriva. Jag som skulle slänga in bilder idag verkar som det blir för sent , jag ska ju vara här imorgon så får väl slänga in dom då om min baby tillåter det . Jag & älskling har bara kollat på TV & myst i soffan med en chips påse , mumsigt värre!

Ochjustja! Jag glömde säga att i torsdags förra veckan så var det min & antons 3 månadersdag <3 jag tycker det känns som flera år tillsammans med honom men bara 3 månader alltså , jag älskar dig!

Och nu är det bara 12 dagar kvar tills vi ska åka till Spanien , tror ni jag är lite nervös ? Ohyes!

Måndag

publicerat i Allmänt;
God kväll.

Jag mår något bättre iaf har inte haft feber idag men jag är jätteförkyld fortfarande. Idag så vakna jag kl 10.30 & GUD så skönt det var att få sova ut lite när man inte mår sådär jättebra. När jag vakna så kom Wiggo han fick leka lite & äta sen runt kl 12 gick vi ut på en promenad till mammas & pappas jobb & han somna på vägen dit så då stod han utanför där & sov så jag passade på att åka hem till lägenheten & städa så det gjorde jag . Sen åkte jag tillbaka & luncha med mamma & pappa sen så träffa jag & Wiggo min vän Sandra på stan vi gick bara runt lite sen så gick vi hem igen, sen hämta vi Anton från jobbet & sen hem till lägenheten packade ihop lite saker & nu så sitter vi hemma hos mamma & pappa vi ska sova här ikväll . Men vet ni vad ? jag glömde kameran men jag tror mamma har lite bilder på den andra kameran som jag kan lägga upp sen. Då ska ni få se lite bilder.

söndag

publicerat i Allmänt;
God eftermiddag!

Just nu så ligger jag & Anton i soffan har precis kollat på film & nu så är det IDOL på TV så nu glor vi på det .
Mamma har precis hämtat Wiggo för hon ska nog ha honom under natten för jag mår inte sådär jättebra har fått feber nu också :/ men jag hostar inte lika mycket som förut.
Idag så ska jag väl inte göra så mycket typ bara vara hemma & ta det lugnt. Jag tror faktiskt att Wiggo har fått vattkopper eller nåt :/ det är små röda prickar på kroppen usch min lilla älskling <3 inte ska han bli sjuk nu när det bara är 13 dagar kvar tills vi åker.

Nej nu då ska jag kila . Hoppas ni får en bra dag , om det går att komma in på internet senare så skriver jag igen .

lördag

publicerat i Allmänt;
God kväll .
Idag så har vi vart hos min morfar & ätit lite mat , vi kom hem runt halv 4 kanske & jag mår väl inte sådär super bra jag är sjuk :( just nu ligger Wiggo brevid mig i sängen & busar medans Anton gör nåt ? Internet funkar ibland här hemma så jag passar på . Det där om att jag ska lägga upp mer bilder har jag pratat om förut , jag säger att jag laddar upp bilder på Wiggo när jag är hemma hos mamma & har kameran med mig . Jag kan inte slänga in de här för de tar alldeles för lång tid.

Ikväll så ska vi ta de lugnt & ha det skönt :)

Nej ska kila & busa lite med mina pojkar här .
älskar er <3

Fixa drömhåret med rätt schampo

publicerat i Allmänt;
Är ditt hår trött eller slitet av sol? Tunt eller mjälligt? Lugn, vi har valt ut 10 fina schampon för olika hårtyper och tillfällen som hjälper dig att fixa drömhåret. 1. Respons Schampo Volume Care för normalt hår hjälper trött och livlöst hår att återfå volymen. Kostar cirka 23 kronor.

2. Fructis Schampo Nordic Care är speciellt framtaget för att vårda och ta hand om nordiskt hår. Kostar cirka 27 kronor.

3. Olive Fruit Nourishing schampo från Kiehl´s passar dig som har torrt hår. Kostar 215 kronor. 

4. Phc - Professional Hair Cares, Colour Protecting Shampoo passar dig med färgat hår. Kostar 55 kronor.

5. Dry hair shampoo från Sachajuan är extremt fuktgivande och passar dig med behandlat, slitet och torrt hår då det innehåller en formula som ger glans och spänst. Kostar cirka 95 kronor. 

6.
Moisture Kick från Schwarzkopf passar dig som har problem med torrt hår eller för dig med naturliga lockar. Kostar 149 kronor.

7. Mane 'n Tail The Original Shampoo passar dig med glanslöst hår då det gör håret mjukt och glansigt ända ner i hårbotten. Finns att köpa på Eleven.se och kostar 169 kronor.

8.
Björn Axéns Volumizing shampoo är för dig som vill ha ett fylligt och starkt hår med volym. Kostar cirka 95 kronor.

9.
Special care schampo för torr hårbotten från ACO passar dig med torr och känslig hårbotten. Kostar 52 kronor.
10. L´Oréal Elvital Color-Vive vårdar ditt färgade hår och gör det glansfullt och strålande. Kostar cirka 32,50 kronor.

Mitt horoskop idag

publicerat i Allmänt;
Tur
Var på din vakt. Det kan innebära vissa risker att idag skriva under ett papper.
Hälsa
Du har så mycket energi idag så att du kan få svårt att sitta stilla. Försök utnyttja energin till att få litet extra motion.
Ekonomi
Även om du har vissa små ekonomiska problem så ljusnar läget betydligt framöver.
Arbete
Du får kanske svårt att få så mycket uträttat idag. Tecknen visar på återkommande avbrott.
Kärlek
Du har förmågan att driva på frågor om er relation och det gör att din partner känner sig för uppbunden.
Relationer
Du känner att du är mycket populär, men trivs bättre med en mer lågmäld profil. Du vill helst inte synas för mycket.


Vill du kolla ditt ? gå in här

Fredag.

publicerat i Allmänt;
Vad skönt med fredag :) Inte för att jag känner sådär jätte skillnad eftersom jag i stortsätt är ledig hela tiden, men fredag är hemma mysiga kvällar iaf för mig idag. Skjutsa precis Anton & Anton hem till älskling de skulle jobba & så . Själv så ska jag träffa min kära vän Sandra vet inte vad vi ska göra riktigt men något blir det :)

Hoppas ni får en trevlig fredag allesammans!

Torsdag

publicerat i Allmänt;
Jag kan ju börja med att skriva att jag är jäkligt trött .
Idag så har jag vart i skolan, sen har jag följt med min vän Sandra på en sak & efter det så tog vi en liten snabb fika . Sen traska jag hit som är på mammas jobb , dom har ett eget företag . Mamma är kontorskvinna haha & pappa är elektriker.
Idag vet jag inte vad jag ska göra är väldigt rastlös har jag märkt & vill göra något hela tiden . Jag har mina små ryck ibland :P Och älskling är på Zero & åker såna där skor med hjul på :P haha vad det nu heter funderar på att gå tid men jag känner mig alldeles för lat för det just nu faktiskt .

Jag var på stan igår & köpte ett par jättesöta Nike skor till Wiggo som han ska ha när han börjar gå det är storlek 19½ på dom , haha snacka vad små dom är då . Sen så köpte jag mig en keps, jag brukar då aldrig använda keps men det är alltid bra att ha en när man åker utomlands ifall man skulle bränna sig.

Nu är det inte långt kvar alls tills vi åker bara 16 dagar kvar , jäklar .
20/9 - 30/9 , inte illa men jag är dock väldigt nervös men det ska nog gå skitbra ;D

Nej nu känns det som jag skrivit en hel del här . Nu ska jag kila en sväng .

Onsdag

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag vart i skolan på en lektion eftersom jag inte har flera. Just nu sitter jag på mammas jobb & väntar på att min plutt ska vakna sen så ska vi nog käka jag är jätte hungrig. Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt funderar på om jag ska ta hål i tungan haha vet inte riktigt om jag vågar göra det än eller ifall jag har råd med det just nu.
men men , nu ska jag kila igen & ta mig en liten banan. :P

PRAT!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag pratat med min goda vän Sandra så nu så ska vi åka till tuna park en sväng & glo lite. Själv så ska jag försöka hålla i mina pengar . Hej så längeee !

Tisdag

publicerat i Allmänt;
Tjoflöjt !
Nu sitter jag på mammas & pappas jobb idag igen, Wiggo sover som vanligt & älskling är hemma & jobbar . Jag känner mig lite ensam faktiskt. Idag så vet jag inte vad jag ska göra kanske tralla ner på stan en sväng ? vad vet jag ..
Nej, har inget att säga faktiskt  & inget nytt har hänt heller .
Jag hoppas ni får en trevlig tisdag & jag ska försöka ta lite bilder med min kamera så jag kan slänga in dom när jag kommer till mamma & pappa.

Måndag

publicerat i Allmänt;
Och så är det måndag igen.
Idag så vakna Wiggo kl 7.30 sen åt vi frukost kasta på oss lite kläder & sen skjutsa vi Anton hem till sig för han skulle jobba hemma idag. Jag & Wiggo sitter på mammas & pappas jobb eller Wiggo sover i sin vagn & jag är här :P anledningen till att jag är här är för att jag ska kunna skriva lite i min blogg & för att jag inte vill sitta hemma själv & ha tråkigt , jag går ju som sagt inte i skolan än utan om exakt en månad idag så så börjar jag skolan på " riktigt " . Jag går bara i skolan två gånger i veckan på en lektion Naturkunskapen . Och idag blir Wiggo hela 11 månader , tänk vad tiden går snabbt & tänk att han blir 1 år om bara en månad . JUST DET vi åker till spanien den 20 september & kommer hem den 30 alltså dagen innan Wiggos stora dag . Jag, anton , wiggo , mamma , min syster & min pappa ska åka dit det kommer bli så skönt ;D men som sagt jag är skiträdd för att flyga haha !

Nej nu ska jag kila & titta till min bebis.