Onsdag'

publicerat i Allmänt;

Vi vakna kl halv 8 idag ungefär & jädrar va de har blåst ute idag, nästan som man blåst bort. Var med syster ner på stan en sväng då hon skulle klippa sig , tog en sväng snabbt efter & sen hem igen för att duscha , laga mat & städat. Snart är det dags att åka till jobbet 16.30 - 21.30 idag hade jag helst velat vara hemma & myst , kolla på film. Jag är otaggad!

Hoppas ni haft en bra onsdag!

+++

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma , ligger i sängen. Bion va bra tycker jag så jag är nöjd. Nu ska jag sova , god natt!

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Jag och Wiggo har vart lediga idag. Vi har vart på stan med bästa vän och handlat julklappar , det är bara Wiggos julklapp kvar sen är jag klar med allt  vilket känns helt underbart skönt! När vi kom hem från stan så slog vi in lite julklappar , Wiggo tycker det är super roligt! Sen kom Nima hem , vi har ätit och bara vart. Snart ska jag & älskling på bio vi ska se Breaking Down part 1. Var evigheter sen jag var på bio minns inte sist.

Ja, snart ska vi tralla ner och min snälla syster ska vara barnvakt åt Wiggo under tiden.
Det har vart en väldigt bra dag idag, just de! köpte även lite julklappar till mig själv en klänning och en blus! Tjoho!

Ni som vill .

publicerat i Allmänt;
Är det något ni vill fråga om eller få reda på så ställ gärna er fråga här så svarar jag någon gång under dagen imorgon. =) Hoppas någon har nåt roligt att ställa!

hmm ?

publicerat i Allmänt;
Berättade jag någon gång att jag beställde denna klänning ? Hmm, tror inte de va men nu vet ni! Yeey, en ny älskling.


Kväll '

publicerat i Allmänt;

Ligger i soffan för mig själv & kollar på film. Wiggo sover sen länge tillbaks, mina lilla skrutt! Har inte gjort mycket idag , fixat hemma & tog en promenad till affären dock glömde jag hälften av allt men men de är som vanligt. Imorgon är det en ledig dag för mig & Wiggo så vi har lite planer för dagen , tänkte hinna med så mycket som möjligt.

Måndag'

publicerat i Allmänt;

Idag tar jag helg , har jobbat idag , solat , hämtat hem min lilla älskling & har precis städat klart! Effektiv! Ska snart hoppa in i en dusch , o sen koppla av! Gud va skönt att veta att man är ledig imorgon. Då ska jag försöka hinna med en hel del , sen på kvällen blir det bio med älskling! Ja , hoppas ni haft en bra dag.

Dags för film.

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma från mamma & pappa , ska sätta på en film & mysa ner mig i soffan för mig själv.

Jobb helg över.

publicerat i Allmänt;
Har haft en jobb helg denna helg, nu är den över eller egentligen inte ska jobba imorgon också.
Har duschat ska ta bort min ansiktsmask snart & vänta på att naglarna ska torka sen ska jag dra mig hem mot mamma & pappa. Har inte blivit mycket mys eller umgänge dom senaste dagarna , usch va trist det är. Man känner sig ensamaste personen i världen då. Jaja, låta naglarna torka va det.

Ha en bra söndag!

++++

publicerat i Allmänt;

What are words If you really don't mean them , when you say them.

Mysigt!

publicerat i Allmänt;

Är hemma hos mamma & pappa med wiggo , vi ska äta här & så tänkte jag kolla på idol. Denna helg är en jobbhelg igen för min del , går så snabbt! Längtar tills nästa helg ;)
Hoppas ni får en trevlig fredag!

Fredag!

publicerat i Allmänt;
Vi började morgonen med att äta frukost och ta på oss kläder ,sedan bar det av mot Katarina och lilla mikael, träffade upp Jeanette utanför . Vi satt och fika & pratade massor mycket trevligt !=) Efter det åkte vi till Rusta och köpte två julstjärnor jag ska ha i vardagsrummet men jag lyckas då inte hänga upp dom och går det inte som jag vill blir jag arg =P typiskt mig! Har nu ringt efter förstärkning så min mamma kommer och hjälper mig, tacka gudarna för att jag har världens bästa mamma!

Ja, våran dag är inte planerad alls . Så får vi se va vi hittar på! =)

Trevlig fredag på er!

Kväll '

publicerat i Allmänt;

Tror jag ska ta & beställa en utav klänningarna blir nog den första :) och så var de någon som fråga vad " vikt appen" hette , sök på viktkontroll så finner du den direkt !

Kollar på film med älskling just nu , förstår ingenting! Och nu längtar jag som tusan till julafton för jag har världens bästa till Nima , woho ! :)

Nej , nu blir de sista inlägget för idag. God natt!

Härlig dag!

publicerat i Allmänt;
Ja, vi har faktiskt haft en ganska härlig dag idag. Ledig och allt helt underbart !=)
Har ju som sagt bakat och lagat mat , nu är vi mätta och belåtna för idag. Wiggo ligger i sin säng nu rätt trött efter att ha herjat omkring här hemma. Jag är faktiskt också väldigt trött , ska upp tidigt imorgon . Ska hälsa på Katarina och lillabebisen igen så ska även Jeanette med , trevligt =). Sen så har jag lite annat pyssel jag och Wiggo ska hitta på imorgon tänkte jag.

Fick en fråga .

Postat av: Hanna
Vart har du köpt halsbandet? Jättefint!

Svar: På H&M om jag inte minns fel, dock va det i somras jag köpte det så vet inte riktigt om det finns kvar. Tack så mycket!=)

Torsdag!

publicerat i Allmänt;

Ledig dag för mig & wiggo ! Har gått en pw Walk , solat & så handlat även hämtat ut ett paket på posten. Idag ska jag baka lussebullar med mamma & syster & självklart wiggo. Sen ska jag försöka ge mig på en nytt recept på maten tills ikväll ja får se om jag lyckas!

Gosch!

publicerat i Allmänt;
Känt mig stressad idag. Fasen så typiskt mig.
Jag och syster gick en powerwalk på 40 minuter sedan besökte vi affären. Vi har även vart på jysk och ÖB köpte massa julpynt, snart är det dags dock har jag och wiggo redan tjuvstartat lite grann =P .

Nej nu måste jag fixa för snart ska jag iväg och jobba!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Jag & wiggo är nu vakna , dock ligger vi kvar i sängen. Vill inte gå upp härifrån när vi såg vilket väder det var ute , usch riktigt tråkigt. Hatar sånt här väder är mörkt hela dagen & inte vill man sätta sin fot utomhus heller .
Får se hur dagen blir för oss .

Kväll'

publicerat i Allmänt;
Nu så ska jag ta mig en smörgås och sedan invänta älskling som jobbar. Blir inga fler inlägg idag så vi får höras imorgon igen. Hoppas ni haft en underbar dag!

image description

Raggiragg!

publicerat i Allmänt;
Fasen, håller på och försöker hitta en klänning jag kan ha på mig på nyår. Har kollat på Nelly , asos och ja lite överallt men det finns ingen jag fastnar för sådär. Har ni några tips på sidor man kan hitta snygga klänningar?

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
Har jobbat som vanligt 8-14 gick bra. Åkte direkt från jobbet och solade , det är så himla skönt! Sen hem och möta upp Wiggo som kom med mamma. Senare tog jag mig en powerwalk på ca 40 minuter det gick så himla bra kändes som jag skulle kunna gå flera timmar till. Sen när jag kom hem stod älskling och lagade mat, duktiga du. Sedan blev det städa & tvätta upp Wiggos utekläder som var helt leriga. Imorgon är han ledig och bara umgås med mig fram tills jag ska jobba 16.30-21.30 och sen är jag ledig 2 dagar, wooop!

Jag har blivit jäkla dålig på att uppdatera bloggen nu för tiden men ibland känns det inte alls som man har tiden till att slå ner rumpan och skriva. Jag ska verkligen försöka bli bättre på den här fronten! Ser iallfall att ni hänger kvar & det glädjer mig. =D

Hoppas att ni mår bra?

image description

Kväll

publicerat i Allmänt;

Hade en hej dundrande huvudvärk när jag kom hem från jobbet. Tog en tablett och sedan gick jag ut och pw ca 45 minuter , riktigt skönt! Nu sitter jag & väntar på att maten ska bli klar , lax i ugn med sås & broccoli nu ska jag bli lite nyttig! Sen blir det en dusch & så får vi se vad klockan blir. En lugn kväll , älskling är på Ikea & lilleman åkte med sin mormor hem idag.

Måndag'

publicerat i Allmänt;

Snart är det dags att lämna wiggo hos dagmamman och jag ska åka vidare mot jobbet. Jag är inte alls på topp idag , är riktigt trött. Men jag hoppas jag piggnar till under dagen , har en hel del saker att göra idag & där emellan så ska jag hinna med en pw annars får jag dåligt samvete.

Hoppas ni får en bra dag !

Kväll'

publicerat i Allmänt;

Haft en helt underbar dag idag. Känns som man hunnit med rätt mycket faktiskt. Vi var som sagt & åt god mat hemma hos Nimas föräldrar , wiggo höll låda som aldrig förr ! Han tyckte det var jätteroligt.

När vi kom hem så lagade vi mat gratäng , oxfilé och sås mums ! Det blir till matlåda tills imorgon , Inge mer mat idag inte jag är fortfarande propp mätt. Just nu väntar jag på att nima ska komma hem så vi kan sätta på en utav filmerna vi hyrde igår. Fan , jag vill att helgen är längre de går så fort.

Yes , nu kom han! Good nye allesammans hörs imorgon!

Kolla in bästa vän , hur söt är hon inte?

Underbar helg!

publicerat i Allmänt;
Jag har haft en riktigt underbar helg och jag känner mig faktiskt väldigt utvilad på något sätt, ska inte säga för mycket nu. Idag promenerade jag till solariumet träffade upp Bästa vän där. Nu är jag hemma inväntar duschen och sedan kommer min lilla älskling Wiggo hem igen, har saknat honom.

Igår hade jag & älskling en mysig kväll , åt på Spicy Hot sedan gick vi till Godisland och köpte lite godis, sedan hyrde vi film och myste ner oss i soffan. Det är såna kvällar man behöver ibland bara få vara och umgås.

Senare på dagen ska vi iväg till Nimas föräldrar och äta, trevligt!
Och Wiggo ska såklart också följa med , dom har saknat honom! Ja så ser våran dag ut , ikväll blir det till att kolla på resten av filmerna som vi hyrde.

Hoppas ni haft en underbar helg.

Helg!

publicerat i Allmänt;
Igår så åkte Wiggo till sin pappa igen andra helgen i rad då dom ska åka bort nästa helg det är " pappa helg "
Jag är ledig denna helg och ska njuta till max , känns som evigheter sen man hade en ledig helg. Idag har jag hunnit mycket, var ute på en powerwalk i en timme gick hem och gjorde lite övningar här hemma. Sen drog jag och sola 20 minuter , de behövdes! Sen har jag tvättat, tvättat & återigen tvättat. Bäddat rent i sängen , duschat, fixat mig och hunnit dammsuga. Effektiv, ja vet!
Nima är ute och åker hej vilt han har vart nånstans vid Stockholm minns inte alls va det hette haha! Bra flickvän ännu en gång " jag vet " .

Idag får vi se vad som händer är jättesugen på att gå på bio så kanske blir det , jag ska iallafall ta nytta av denna helg så jag får känna mig lite fri!

Hoppas ni får en trevlig helg!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Gick & la mig sent igår , blev till att hjälpa Nima att laga mat när jag kom hem. Nu är jag iaf vaken & jag är dödstrött, efter denna jobbdag tar jag helg !

Torsdag!

publicerat i Allmänt;

Börjar jobba 16.30 - 21.30 , dock hade jag velat vart hemma hela dagen.

Jag & wiggo steg upp kl 8 , åt frukost & gjorde oss färdiga. Tog en pw med honom i vagnen dock inte så långt ca 30 minuter, jag va slut efter att få dra på några kilo extra men de är ju bra att få lite extra tyngd & träning ;) nu ska vi snart äta lite mat & så får vi se vad vi gör. Hoppas ni får en bra dag!

Natti natt!

publicerat i Allmänt;

Wiggo sover som en klubbad säl i sin säng . Jag har precis lagt mig då jag känner mig illamående , Gud i himmelen låt mig inte få någon mag/kräksjuka.
Älskling är & handlar kommer nog hem om ett tag. Imorgon har jag lite saker inplanerat om jag mår bättre vill säga!

Hur mår ni? God natt !

Onsdag '

publicerat i Allmänt;

Jag är duktig!
Har jobbat fram till kl 14 . Åkte hem och bytte om tog mig en riktigt pw med min älskade mamma . Kom hem , åkte & handla , ätit lite & så tränat här hemma. Nu ska inte jag ge upp med min träning. Snart blir det en dusch & massa mys med min älskade son.

Konversation.

publicerat i Allmänt;
Wiggo och hans mormor hade ett ganska roligt samtal imorse, som mamma berättade för mig.

Wiggo ; mormor? nästa gång mamma fyller år då ska jag köpa en racerbil till henne.
Mormor : Jaså, men Wiggo dom kostar jätte mycket pengar.
Wiggo : ja men jag har pengar.

Efter en stund.

Wiggo : mormor? vart köper man målarfärg?
mormor : Vad ska du ha det till ? Man köper det i en affär i stan.
Wiggo : men jag måste ju måla mammasbil i orange, rosa, lila. osv.
Mormor : Okej.

Efter en stund.

Wiggo: men mormor vart köper man en bil?
Mormor : I en bilaffär som finns i stan, jag visa dig någon dag.

Efter en stund.
Wiggo : Mormor, jag tror jag ska köpa hårfärg till mamma istället, det tycker hon ju om. Då kommer hon säga Åh, vad du är snäll mina fina kille.

Haha, åh jag bara älskar min fina son.

Tisdag'

publicerat i Allmänt;

Har jobbat fram till kl 14 åkte hem . Sedan gick jag & älskling för att hämta lillskrutt hos dagmamman , han fick åka med mormor hem eftersom de är lite små sjukstuga här hemma dock börjar det bli bättre :) . Efter det tog jag mig en pw på ca 40 minuter , riktigt skönt. Har duschat, städat & håller på att tvätta här hemma. Ska nu ta mig någon kvällsmat , blåbärssoppa & en smörgås. Inväntar älskling som skulle vara kock idag & laga matlådor till oss. Ja livet går framåt .

Powerwalk

publicerat i Allmänt;

Har vart på en pw med bästa vän , gick segt i början men sen drog det igång. Stanna på Coop & handla det skulle jag dock inte gjort för mina axlar är helt döda nu efter allt släp av påsarna med varorna. En timme blev det drygt & så träna jag lite smått här hemma , jag är riktigt nöjd. Jag har ett mål att gå ner några kilo , dock ligger jag bra till men jag gör det för att jag själv vill må bra även om jag inte behöver gå ner .

Måndag!

publicerat i Allmänt;

Ledig dag. Har en sjuk man här hemma , inte kul stackarn. Jag ska ställa mig & laga lite mat blir kyckling , broccoli , majskolv och lite klyftpotatis. Sen blir det promenad , måste gå ner några kilo känner jag. Hoppas jag lyckas !

Kom hem!

publicerat i Allmänt;

Jag älskar dig , du är det finaste jag har. Du är det finaste jag vet , utan dig är jag ingenting , utan dig är jag tom tack för att du fyller mina dagar med kärlek. De går inte att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig , jag är
Inte världens bästa mamma men jag gör mitt bästa & jag vet att jag älskar dig mest av allt , jag dör för dig vilken dag som helst <3

*****

publicerat i Allmänt;

Knappt någon sömn , är en zoombie. Antar att de är dags att ta tag i sakerna i hemmet.

Fredag'.

publicerat i Allmänt;

Världens sämsta fredag , världens sämsta dag , världens värsta dag.

Bjuden på mat!

publicerat i Allmänt;

Det är inte illa att bli bjuden på mat såhär mot kvällen när man själv är seg som bara den.

Torsdag'

publicerat i Allmänt;
Jag börjar blogga lite smått igen. Inte för att det har hänt så mycket dom dagarna jag vart borta, jobbat & vart hemma. Powerwalk med bästa vän och så. Idag var jag & Rebecka iväg och solade , riktigt skönt och man känner sig lite som en ny människa när man får lite färg på kroppen istället för att vara så blek att man känner sig grå. Har även fått mina naglar fixade som ni kan se i inlägget nedan, Wiggo ville också så han fick välja färgen själv det blev lila.
Idag har vi även hunnit med att städa, handla och nu tvättar vi lite smått speciellt Wiggo yttekläder som han använder hos dagmamman, igår hade han visst råkat sätta sig i hundbajs så det lukade inte godis om kläderna inte. Härligt!

Har inga planer för dagen som är kvar är lite smått avundsjuk på min vän som åker till Ullared idag, jag vill också dit! Har aldrig vart där. Det är lite dålig med utflykter på våran front här hemma. Dags att ta sig i kragen och göra något åt det. Livet passerar bara förbi.

Sett att ni hållt er kvar trots "pausen, uppehållet , den dåliga uppdateringen " vilket gör mig glad att jag ser att jag intresserar några iallafall. Har ni några frågor så får ni gärna ställa det. Jag svarar så fort jag kan!



En gammal bild på min finaste älskling.

Tack!

publicerat i Allmänt;

Fick naglarna fixade av bästa vän , blev silver toppar :) lite häftigt sådär!

Xoxo

publicerat i Allmänt;

Att vakna men en hej dundrandes huvudvärk är inget jag hade hoppats på.

+++

publicerat i Allmänt;

Jag vet inte om folk tror att man är någon jävla robot!

Pause

publicerat i Allmänt;

Jag tar en pause härifrån ett tag , då jag har en hel del annat att tänka på & göra just nu.
Hoppas ni är tillbaka med mig när jag är tillbaka!

Jag bara älskar dig & du är det bästa som finns i mitt liv.

+++++

publicerat i Allmänt;

Är ny duschad , suttit & läst några kapitel från boken. Wiggo sitter bredvid mig & kollar på byggare Bob. Min lilla kille är genom förkyld igen :/ stackarn. Jag ska snart stänga igen boken & göra annat , svårt att koncentrera sig & läsa när man har tusen tankar i huvudet. Nej , nu så ska jag fortsätta med mitt.

Jag visste det ...

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Idag vaknade wiggo rätt tidigt runt 7 skulle jag tro men vi låg i sängen till 8 iaf. Han har precis fått i sig frukost & är mätt & belåten . Jag ska fixa lite sen är det dags att äta frukost för min del. Idag är det jobb & utbildning som står på listan 13.30 - 15 , sen jobb 15-21 det blir en lång dag för mig . Sen 7-14 imorgon , tack & lov är jag ledig två dagar sen & jobbar helgen.

Hoppas ni får en fin dag!

En härlig promenad

publicerat i Allmänt;

Nu har jag & Wiggo precis kommit hem efter en härlig promenad med bästa vän på ca en timme. Det var riktigt skönt att få röra på fläsket & de behöver jag börja göra oftare. Nu ska jag ta tag i det här , jag vill inte vara som en säckpotatis! Heja mig!

Vad har ni gjort idag?

Måndag!

publicerat i Allmänt;

Nu så har jag landat hemma. Har jobbat till kl 14 åkte hem & duschade sen åkte jag en sväng med mamma & wiggo till Tp för att handla en liten present till Katarinas lilleskrutt. Nu är vi hemma & jag ska börja med lite mat , senare kommer bästa vän över på besök vilket är väldigt uppskattat annars sitter man bara här hemma & gör ingenting. Nej nu kommer min deppiga sida fram igen , va tusan är det med mig!!

Jag hoppas ni mår bra & att ni haft en bra dag :)

Flod

publicerat i Allmänt;

Nu har jag gråtit som en tok till jordens sorgligaste film . Nu säger jag god natt med hårfinas ögon , imorgon väntar jobb! Upp kl 6 woho

Kväll'

publicerat i Allmänt;
Jag som inte gillar söndagar så har det här faktiskt vart en bra söndag för min del. Känns som jag hunnit med ganska mycket trots allt. Har precis stoppat i mig lite mat och ska snart sätta mig och läsa lite, komma bort i andra tankar. Har vart fruktansvärt deprimerad i några dagar här till och från, tänkte om det kunde vara medicinen jag åt men det var det inte eller det stod iallafall inget om det. Bara jobbigt att känna såhär var och varannan dag , visst kan det vara årstiden också de tror jag absolut gör lite verkan på det hela.

Nej som sagt läsa en bok och lämna lite tankar bakom sig.

God dag!

publicerat i Allmänt;

Nu är jag hemma! Efter att jag hade solat idag så åkte jag & wiggo iväg för att träffa Katarina & hennes lille söta son som hon fick förra veckan, så söt att jag smälter! Och de va så himla roligt att få träffa henne igen efter ett långt uppehåll från varandra. Katarina är en jobb kompis som jag står nära.
Tror wiggo tyckte det var väldigt mysigt men den lilla bebisen & så lekte han även med hennes andra son som är 8år :) ja kul hade dom! Tack för idag <3

Nu så ska jag laga lite mat har vart iväg & stor handlat kan man säga , några tusenlappar fattigare. Hoppas ni haft en bra söndag för det har jag!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Vi har vart vakna ett bra tag. Ätit frukost & har precis rensat klart i wiggos rum , herregud va saker han har helt galet! Om en stund ska jag möta upp bästa vän vi tänkte sola & få lite färg på kroppen , sen iväg & stor handla inte lika roligt men de måste man. Annars har jag inga större planer för dagen. Skönt & ta det som de kommer.

Hoppas ni får en bra söndag!

Tankar

publicerat i Allmänt;

Jag har funderat så länge på en sak men har inte riktigt tagit de stora " beslutet " , men jag tror att det är dags att fixa det snart.

Sluddrigt inlägg ( förlåt )

God kväll

publicerat i Allmänt;

Idag har vi haft en hel dag på landet kom precis hem , wiggo ligger i sängen & kollar på film ska snart sova . Själv så ska jag gosa ner i soffan och kolla på tv. Hoppas ni haft en bra lördag!

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Vi har vart vakna ett tag & gissa vad ? Jag fick frukost på sängen av älskling , tack fina du!
Snart ska vi röra oss ut mot mamma & pappa för wiggo är där & han hade vaknat tidigt idag för att han ville åka fyrhjuling :p sötnos!

Hoppas ni får en trevlig lördag !

Laddar

publicerat i Allmänt;

Då laddar jag inför en kväll med jobb. Är dock lite smått avundsjuk på min pojkvän som är ledig denna fredag kväll. Hmm tänk på mig när jag jobbar ;) som tur är så har jag min bästa vän som jobbar ikväll också. Woho :)
Hörs sen!

Fredag!

publicerat i Allmänt;
Dålig uppdatering, I know.
Idag vaknade vi runt kl 8 , åt frukost och hade vårat " morgonmys " . Sedan åkte vi till Tuna park och köpte två stycken fiskar , vi tyckte så synd om våran fisk som levde ensam tyckte hon skulle behöva lite sällskap.
Sedan har vi städat, tvättat och ätit mat. Vi har även blivit klippta av mamma / mormor, jag klippte bara topparna och Wiggo klippte väl ungefär av 2 cm. Vill inte klippa av hans fina lockar ,gullunge!

Ikväll blir det jobb för min del 16.30-21.30 sen ska jag hem duscha & slänga mig i soffan för en film , tack och lov är jag ledig imorgon. Wiggo sover hos sin mormor ikväll och imorgon har vi lovat honom att han ska få åka på sin fyrhjuling.  De värsta med idag är att jag missar idol , det är så typiskt.

Vem gillar ni mest & vem tycker ni ska få åka ut ur tävlingen ?

++++

publicerat i Allmänt;

Jag vet inte alls vad det är med mig idag. Känner mig fruktansvärt deprimerad och ledsen på något sätt. Vet inte om det har något med gårdagen att göra , när man äntligen ska få göra något och ser fram emot något så går det åt skogen istället. Varför ska det hända mig?

Det är inte ofta det händer något eller att man planerar några större " föreställningar " och när man gör det vänder det sig emot en. Jag vill ha planer i mitt liv och jag vill göra saker , roliga saker. Jag vill inte jobba , äta, sova , skita ( ursäkta ) och sen händer det inget mer. Är det såhär livet ska vara? Jag känner att jag vill ha någon förändring i mitt liv. Fan , nu gnäller jag. Ber om ursäkt , nu ska jag vara tyst och hoppas på en bättre dag imorgon.

Torsdag

publicerat i Allmänt;

Jag har läst några kapitel från min bok , tänkte gå upp & kolla på tv nu. Är riktigt seg idag faktiskt. Hur har eran dag vart?

Fynd!

publicerat i Allmänt;
Var med syster och mor en sväng på Tuna park en snabbis. Hittade en jacka på H&M för 150 kr! Snacka om fynd och snygg var den också tycker jag. Köpte även 3 stycken mjukisbyxor till Wiggo som är bra att ha under vinterbrallorna sen. Igår köpte jag även en jacka till honom på Zara och den va as snygg!
Haha, usch måste sluta handla.

Nej ska gå och rensa lite nu. Hoppas ni mår bra!

Igår

publicerat i Allmänt;

Vill ni se mer bilder stig då in på
Http://rlantz.blogg.se

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Är vaken nu och känner fortfarande att jag är lite små besviken från igår. Men men, nog tjatat om det.

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, sitter här och har precis målat naglarna , ska om ett tag slänga mig i en dusch och fräscha till mig lite. Får se vad dagen erbjuder , ska inte hämta Wiggo förrän kl 15.
Jahapp, återkommer senare!

Besviken bea

publicerat i Allmänt;

Är besviken som fan. Dagen i övrigt har vart bra, shopping & en hel dag med bästa vän. Nu ska jag sova & kanske vakna med ett bättre humör imorgon.

Natti

Mega arg!

publicerat i Allmänt;

Konserten med Rihanna blev inställd . Kul att man väntat i 8 månader på detta & så blir det såhär . Jag är just nu mega lack!! Satt i Globen & så kommer det ut en gubbe som säger att Rihanna har insjuknat IGEN!

Faaaan ,

Fyfan

publicerat i Allmänt;

Är glad att jag inte bor i Stockholm skulle aldrig klara av all stress , vart man ska hit & dit. Väntar nu på att få åka tunnelbanan till Globen

Huvudstaden

publicerat i Allmänt;
Vi är vakna och Wiggo har fixat sig inför sin fotodag på dagis. Jag har sprungit runt som en höna nu på morgonen och kl 12 tar vi tåget mot Stockholm för shopping, mat och Rihannas konsert. =) Känner mig små stressad. Så får höras sen!

Sweet dreams

publicerat i Allmänt;

Nu tänker jag gå & lägga mig , det är en bra dag imorgon som väntar hoppas jag!

God natt på er, puss!

My friend S.

publicerat i Allmänt;
Pratade med min vän Sandra i telefonen idag och gud vad jag saknar henne. Var hur längesen som helst vi sågs. Nu är det dags att ta oss i kragen och ses.





Old times, bli inte arg nu Sandra ! ;)

Skorna.

publicerat i Allmänt;
Mina nya skor jag visade upp idag kommer från Nelly.

Nu slår jag ner min rumpa och tar det lugnt en stund. Wiggo är ny duschad, ny matad och ligger i sängen och sover. Jag är ny duschad och ny matad. Lägenheten är städad och tvätten är i maskinen och jag väntar på att få hänga upp den. Imorgon hoppas jag verkligen på en bra dag , jag ser verkligen fram emot att få åka iväg och bara vara.

Nu ska jag gå ner och slänga soporna , sen tänker jag sätta mig ner med min älskade bok och läsa några kapitel innan det är dags att ändra riktning till sängen. Nima min älskade jobbar för fulla muggar, jag förstår inte hur han orkar.

Myskväll!

publicerat i Allmänt;

Idag blir det en mys kväll med min lilla älskling. Vi sitter nu på övervåningen & väntar på att Nima ska komma hem.
Sen måste jag åka iväg & handla snabbt , laga mat & förbereda inför imorgon. Wiggo ska ta dagisfoto så ska ta fram lite stiliga kläder till honom :) själv ska jag bestämma vad jag själv ska ta på mig , ska upp till Stockholm med bästa vän vi tar tåget runt kl 12 om vi båda hunnit klart. Shoppa & äta god mat , på kvällen håller vi tummarna för att få se konserten med Rihanna!

BVC

publicerat i Allmänt;

Låg lite för länge i sängen imorse så har små stressat nu på morgonen , typiskt mig! Slängde på mig kläder & nu är jag klar. Dock inte så nöjd med valet av kläder men de får duga.
Nu ska vi snart springa ner på stan och till BVC. Spännande!