Onsdag'

publicerat i Allmänt;

Hej hopp!
dålig uppdatering jag vet. Hade inte tid att blogga igår jag pluggade hela kvällen .
Det köptes en hel del på tuna park igår och även presenter till min lilla älskling såklart som fyller 2år IMORGON.
ja snart ska jag iväg till skolan möta upp Johanna först sen drar vi ! jag skriver mer sen .

ikvälll ska jag färga håret på min lilla beccis !

Idag!

publicerat i Allmänt;



Nu är det dags att åka till TP med bästa vän för att shoppa lite till min lilla älskling som fyller hela 2år på torsdag ! =) Stora killen!


Vad har hänt ? Inte mycket alls vart i skolan & doktorn har fått antibiotika (?) som jag ska knapra i 10 dagar eftersom jag fått en infektion i min navel efter den där förbannade navelpercingen som jag dock nu har tagit ut . Det ser inte alls trevlig ut ska jag säga er , när jag visar folk vill dom typ spy haha! då kan ni ju tänka er hur vidrig det ser ut ! Men men ,  jag hoppas ni har haft det trevligt !

Helgen över.

publicerat i Allmänt;
Nu är jag tillbaka & min älskade son har kommit hem till sin mamma igen <3
Helgen har vart härlig , i fredags umgicks jag med min vän Sandra & vi dansade lite , hade skoj helt enkelt! I lördags så gick jag & Sandra en lång promenad enda till Ica Maxi ifrån stan , det tog ungefär 2 timmar fram & tillbaka. Sen på kvällen var det lördagsmys för min del , kolla på TV låg i soffan & myste helt underbart =) Idag har jag vart på Ica Maxi en gång till fast denna gång åkte jag bil med min mor & syster haha , sen drog vi & hämtade min son som nu ligger i min säng & sover tillsammans med Lisa ( hunden ) . Snart ska jag äta hemma gjord pizza , smaskens!
Nej har inte så mycket mer att säga.
Vet ni vad jag saknar ? .... kärlek , kärleken från en annan människa.

sexy bitch.

publicerat i Allmänt;

ja, vad har jag gjort ? sovit ätit & suttit vid datorn. Det här känns så jävla meningslöst . Sitter jag inne en dag till kommer jag dö , jag är så rastlös. Wiggos pappa är på väg & ska hämta Wiggo hans helg eller ja egentligen min men han tog ju inte honom förra helgen när han skulle så det blir den här helgen istället.
Pratade nyss med min kära kusin Frida & vi har bestämt att när vi båda är friska på  RIKTIGT så ska vi träffas & så måste vi festa tillsammans ! =D  jag saknar dig hun .

Febern är borta , men förkyld är man & ont i halsen. var bjuden på inflyttningsfest idag men det blir ju inte av så jäkla typiskt har ju inte träffat henne på år & dar. =(

Men men nu stormade min älskade unge in i lägenheten så nu ska jag kila & gosa med honom i några minuter innan han ska till sin far.

Godmorgon!

publicerat i Allmänt;

Nu är vi ALLA vakna. Vi sitter & kollar på TV , Wiggo drar mig i håret. =P idag mår jag konstigt nog skitbra , känner mig inte ett dugg hängig i kroppen längre , halsen värker såklart lite grann men inte alls som den har gjort. Febern ? hum, vet inte men den verkar ha försvunnit.Att allt kan vända så snabbt ? helt galet bra!
Planer för idag? Inga alls ska väl sova bort denna dag också så jag blir helt frisk .

Idag är det fredag & det innbär fredagsmyyyys , jag har lite små planer men det tänker jag inte berätta här i
bloggen då en viss person kanske läser den. Men det kommer bli perfekt !

Om en vecka smäller det!

publicerat i Allmänt;
Om en vecka exakt idag så fyller min stora kille hela 2 år tänk vad tiden går snabbt det bara rinner iväg. Och jag tänkte fira med ett stortkalas för honom. En tårta, fika & massa presenter. Tack & lov får jag min lön imorgon då blir det väl till att shoppa en massa till honom ( eller när jag mår bättre ) .



jag älskar dig av hela mitt hjärta, mammas stora kille. <3

torsdagskväll'

publicerat i Allmänt;

Jag har fått frågor om att ni vill att jag ska lägga ut bilder på lägenheten & det ska jag göra så fort jag blir frisk & orkar plocka lite här hemma så ska jag lägga upp bilder , påminnn mig bara! =) Ja sen ville någon också att jag skulle skriva från den dagen jag blev gravid & fram tills nu det ska jag också göra & hinner jag göra det imorgon så ska jag det , som ni vet är jag sjuk & orkar typ inte göra något jag sover för det mesta om dagarna. 

Imorgon när jag lämnat Wiggo hos dagmamman så ska jag försöka pallra mig iväg till doktorn. Jag har ju en husläkare men jag vettefan om jag orkar sitta & ringa kanske bättre att dra direkt upp till sjukan ? Hum , Idont know. Jaja, nej nu ska jag sätta mig & glo på TV, ta mig en tredje kopp thé .

Jag kommer klara det här vad du än tror.
Jag kommer att visa dig att jag är stark .
Jag kommer att kämpa tills jag dör .

Jag svarar .

publicerat i Allmänt;
Postat av: angelica

är viggo duktig på att prata? vad kan han säga? :)

svar : - Wiggo kan inte prata hela meningar än men han pratar på ord & man fattar riktigt bra vad han menar ! =) Han säger mycket saker säger jag att han ska säga ; " mamma till exempel " så säger han det . Han kan säga ord om man säger kan du säga .... ja om du förstår vad jag menar ? =P han är duktig tycker jag ! 

Postat av: Emma

Hur mår du gumman? Vad är det för sjuk? Hoppas du kommer imorgon, längesen vi sågs :( Kram

svar : - hej gumman ! jag mår väl lite bättre än vad jag har gjort dom två senaste dagarna. Jag har ont i halsen & har feber hoppas verkligen på att bli bättre snart ! ja, jag vill också komma imorgon, känns som år sedan . miss you!

så är det.

publicerat i Allmänt;

Jag skriver i min blogg för att jag tycker att det är kul , för att jag skriver om vad som händer om dagarna,  hur vi mår osv. Jag skriver inte i min blogg för att få någon jävla smutskastning ifrån er! Och är det så att ni har så stora problem om att jag skriver så läs inte alls , kommentera inte alls , gå inte ens in här. Det räcker nu! Vad fan man än skriver i bloggen så är det alltid alltid alltid något fel , när ska allt behaga er ? aldrig tro mig!
Skriver jag att jag är sjuk " du har svininfluensan " Har jag ? Vad kul att ni vet det & självklart så har jag tänkt på att det går det nu men jag vet vad som är fel & jag vet vad jag har. Döm & skriv inget till eller om mig om ni inte vet ett skit , det ska ni ha klart för er. Ett elakt inlägg ? Nej det kan jag inte påstå är bara trött på vissas kommentarer o smutskastningar jag tar inte mer skit nu !

Och jag tänker aldrig sluta blogga för att någon tycker att det är kul att trycka ner någon . never ....
Ni blir tyvärr inte av med mig & tyck vad ni vill , jag vet vad jag gör .

roligt folk!

publicerat i Allmänt;
det är så roligt när folk kommenterar om att jag har svininfluensan. Oj bara för att jag har feber och ont i halsen så måste det PRONT vara svininfluensan. Vad duktiga läsare jag har som kan ställa den diagnosen genom att bara läsa hur jag mår ! =D ett MVG på det , tummen upp ! ( haha, patetiskt! ) ...

Ja idag så har jag sovit & sovit som vanligt , fast jag har iallafall orkat diskat & lägga en tvätt i maskinen.
Jag är hur rastlös som helst vet inte vad som kan tänkas hitta på men jag vet ju att jag måste sitta hemma o bara ta de lugnt , men jag har myror i brallan!
Blev inget besök till farbror doktorn idag , blir nog det imorgon istället . Idag blir det väl till att ställa sig i en dusch och kanske ta hand lite om sig själv , lite skönhetsvård ? Ja  tack skulle aldrig sitta helt fel.

God morgon.

publicerat i Allmänt;
Idag så vaknade vi 6.45 blev lite sovmorgon emot va det brukar bli .
Nu sitter vi & kollar på TV mamma kommer hit snart så hon kör Wiggo till dagmamman då går jag & lägger mig igen, jag mår inte bra alls. Halsen värker så in i bombens o feber har jag också , ont i kroppen. Ja så som jag brukar må när jag är sjuk , idag kanske det blir ett besök till farbror doktorn också har vart väldigt mycket sjuk dom senaste veckorna kanske behöver medicin ?
Ja, jag hoppas ni får en bra dag .Jag kommer förmodligen att sova hela dagen idag igen precis som jag gjorde igår fast måste nog hålla mig vaken en stund kunde inte sova i natt .


Guld värt !

publicerat i Allmänt;

Jag har världens bästa vänner.
Rebecka kom & hämtade Wiggo runt 3 idag och så åkte dom ut till torshälla där dom var med Jennifer & alla. Nu kom precis min älskade son tillbaka & snart är det läggdags för honom. Jag mår lite bättre har inte lika mycket feber men är absolut inte frisk än.

Tack tack älskade ni det var guld värt . <3

åååhhhhhhh ......

publicerat i Allmänt;
39.1 i feber.



dags för en tablett o lägga sig .... ska upp tidigt imorgon med min älskade wiggo. hoppas jag inte smittar min älskling . <3


OCH JA, JAG TYCKER FÖRBANNAT SYND OM MIG SJÄLV JUST NU . DET GÖR JAG ALLTID NÄR JAG HAR FEBER. EN RIKTIG SATMARA!

Garva i hjäl mig.

publicerat i Allmänt;




Som ni redan vet så var jag med Johanna till tandläkarn idag & vi kom konstigt nog in på Lejonkungen filmen. och så sitter det två zigenaren o glor på oss.

Johanna : - vad heter dom där hundarna som är med i lejonkungen?
Jag ; - hundarna ? de finns inga jävla hundar med i den filmen.
Johanna ; - jo det gör det . vad fan heter dom nu igen ? zigenaren ?
jag ; - :O ( kollar mot dom två som sitter där )
johanna ; - ops!
jag ; - du menar väl inte hyenorna i lejonkungen ?
Johanna ; - ja just det så heter hundarna , eller föresten är det katter ?
jag ; - as garvar tills jag börjar gråta.
Johanna ; - ( ser ut som ett frågetecken men börjar sedan as garva )


Hahahaha, ja jag säger då det . det låter inte så kul men de va skitkul tro mig ! =P

sego!

publicerat i Allmänt;

Vart så jäkla seg idag eller jag är ju det fortfarande =P Slutade skolan redan vid kl 12 han gå en snabbis på stan sen tillbaka till skolan för att prata med en liten kille som var jäkligt uppkäftig. Ja, det löste sig till slut iallafall ! Sen hem direkt efter det klockan blev väl 13.30 sen följer jag med Johanna till tandläkaren där jag höll på att garva ihjäl mig ska nog berätta våran lilla konversation senare ikväll. Sen åkte & hämta Wiggo ifrån dagmamman , Johanna åka hem & jag sitter nu här hemma har precis vikt ihop all tvätt och ska snart ställa mig & skala potatis tills kvällsmaten, hatar att skala potatis . Suck !

lite bilder kommer nog upp senare också , ska försöka hinna med det . En ledig morgon imorgon också, så himla skönt!

måndag' vi är trötta

publicerat i Allmänt;
Vi har vart vakna sen kl 04.50 ungefär snart är det dags att lämna skrutten hos dagmamman och jag ska tralla iväg till skolan . * GÄSP *


På Harrys i Fredags.

publicerat i Allmänt;


Haha  , alla drog så det blev bara jag & Jonas kvar =P

I fredags så hade jag lite party här hemma innan det var dags att springa ut på krogen. Det blev jättemycket folk i den här lilla lägenheten , festen spårade ut lite grann men jag hade kul & tack alla ni som var med. I lördags så var jag med Rebecka i stallet sen så kollade vi på den nya Wallander filmen , sen somnade jag. Idag så har jag vart ute hos min mamma & pappa pluggat & hämtat min lilla älskling Wiggo vi har vart i skogen & plockat blåbär , åkte hem åk mat & duschade nu ligger skrutten i sin säng & sover . Här sitter en sliten & lite trött mamma men hon ska snart sätta sig ner & plugga det sista sen blir det läggdags , dags för skola imorgon!

Fredag'

publicerat i Allmänt;

Först vill jag börja med att säga tack till era söta kommentarer ! =)

Nu så sitter jag hemma ska laga mat så jag får lite mat i magen. Ikväll blir det party & alkohol den första helgen som Rebecka är ledig på , o kommer inte vara ledig på jättelänge så vi passar på !=) helt rätt!

Ni kanske får se party outfiten sen ,får se hur mycket jag hinner med helt enkelt !

Hahaha.ursäkta ?

publicerat i Allmänt;
Postat av: Madde

varför ansöker du inte om ensam vårdnad så kan du sluta gnälla på tobbe sen. ja han är en skit de vet vi nu, men du borde ha varit hemma med wiggo idag istället för att lägga ansvaret på din mamma! ditt barn, ditt ansvar


SVAR : Tror du inte att jag har sökt om det eller ? tror du den idioten vill skriva på papprena eller ? hur jävla lätt tror du att det är ? Det är ju inte som att trolla med ett trollspö direkt ! Ska jag vara hemma ifrån min skola , min framtid & min utbildning för att sedan kunna skaffa jobb & få de pengarna som både jag & wiggog ska leva på ? ursäkta , vad tänker du med ? MIN SKOLA ÄR MIN FRAMTID , MIN UTBILDNING SOM JAG SKA KUNNA SKAFFA JOBB PÅ FÖR ATT KUNNA FÖRSÖRJA MIN SON.

Sjukling.

publicerat i Allmänt;
Min älskade lilla son är sjuk , han vaknade flera gånger inatt & var jätteledsen sen imorse när jag tog febern på honom så visade det sig att han hade feber & så säger han att han har ont i magen. =( ja, jag hoppas han blir bättre snart. Jag skickade iväg ett sms till hans pappa & hoppades på att han kunde ta honom idag en dag tidigare än vad han ska honom, men såklart inget svar så Wiggo får vara med min mamma idag så jag kan gå till skolan. Slutar kl 17 idag , känner inte alls för det men jag måste. Ska snart sätta mig & äta lite frukost sen iväg till skolan.

 usch blir så arg att han inte svarar när jag skickar sms det är väl ändå inte min mammas ansvar att ta honom eller ? =S fan blir så irriterad , kan slå vad att han inte kommer svara någon gång. Det gäller att ge & ta , o han kan då aldrig ställa upp för mig när jag ska plugga men när han ska plugga då jävlar ska man ställa upp.
Han säger att det inte är hans ansvar att ta Wiggo på vardagar ? okej ? ja men det är ju tydligen bara min son.
Han säger att han inte tänker ställa upp på mig för att jag aldrig ställer upp på honom ? hum, okej vem är det som har han varje dag förutom varannan helg ? Nej du har faktiskt inget att komma med! Pass på dig !

Nu är jag irriterad & nu kommer väl min dag gå ut på att irritera mig på folk.,

/ a one special kiss.

kväller'

publicerat i Allmänt;
Nu så har vi plockat upp alla varor , jag blev nästan 600 kr fattigare. =P men mat i magen behöver man alltid , visst Wiggo ? sen så har vi ätit glass med banan & chockladsås sen har vi busat  , kollat på TV , plockat undan lite här hemma & diskat . Nu så sitter vi här igen & kollar på TV det är snart dags för sängdags för denna lilla skruttunge.
snart så får jag lite sällskap här hemma också , madde skulle komma över =) skojsigt längesen man träffade henne!

men men , vi hörs helt enkelt lite senare!

en hel timme.

publicerat i Allmänt;

en hel timme i skolan har jag vart . Sen fick vi gå hem , underbart ! =D
Visserligen hade vi skolfoto + spexfoto men inget jag vill vara med på. Nu ska jag fixa till mig lite granna sen ska jag iväg till tuna park med mamma senare ( hoppas jag ) köpa lite nya underkläder , jatack!

Dresscode

publicerat i Allmänt;


+ converse skor.

Snart bär det av till skolan , jag är så himla lat så jag tar bilen dit trots att det bara är några meter ! =P Nu skämms jag hur kan jag vara så lat ? Haha, är otroligt trött . Lite irriterande inatt när jag väl hade somnat så vakna Wiggo & så fick jag sova en liten stund till sen vakna han igen jag tror nästan han vakna 5 gånger. Sen så gick vi upp 6.20 så trött är bara förnamnet ! ;)


äckliga idiot !

publicerat i Allmänt;
Du är en liten äcklig idiot & ska vara en pappa , troooligt ! du är så jävla egoistisk så det finns inte ett litet jävla kräk , du är inte värd ett skit ! IDIOT IDIOT !!! ja jag pratar om TOBIAS LARSSON såkallad pappa till Wiggo kan inte riktigt säga att han är någon pappa för han kan inte ta ansvar han kan inte hjälpa till & han har jävla stora problem att svara på sms & i telefonen också. Jag har skickat 2 sms idag jag har ringt 2 gånger men inget svar . fan va dum i huvudet jag är som ens hör av mig till honom. hade jag förväntat mig att jagskulle få någon hjälp ? NEJ för den där människan vet inte vad ställa upp betyder . för han e dum i hududvet.




jag skiter i vad ni säger , spotta hru mycket skit ni vill på mig!

Tisdag'

publicerat i Allmänt;
En ledig dag ifrån skolan, det känns riktigt skönt ! Tror nästan att vi kommer att vara lediga ifrån skolan varje tisdag eftersom vi får en uppgift på måndag till nästa måndag så behöver vi inte vara på lektionen på tisdag. Känns helt underbart ! =D håller bara tummarna på att det är så också! Idag så drog jag till Torshälla träffade min kära vän & så satt vi på balkongen (?) o prata o tog en cigg. Nu sitter jag hemma här igen väntar på svar ifrån Wiggos pappa & ser ifall han kan hjälpa mig med Wiggo idag från kl 15-19 ikväll vill så gärna åka & rida men får väl se ni vet ju hur han är , han svarar aldrig när jag frågar om hjälp.

Men men , nu ska jag kila min väg igen.
Puss&kram..

saknar dig, din filur !

plugg =/

publicerat i Allmänt;
OH BEA pluggar . Hon pluggar geriatrik och ska snart sätta sig med matematikboken. BLÄÄÄ ! =(
senare blir det film & myspys , me like !

........

publicerat i Allmänt;
I just wanna let you know that You’re the finest, na you be the finest being I’ve seen, you’re the brightest. I just wanna let you know that no one be like you.

hemma.

publicerat i Allmänt;
är hemma ifrån skolan dagen blev kortare & det tackar jag inte nej för ! funderar på vad jag ska hitta på ? lägga mig i soffan & vila eller ta arselt ur soffan & dra mig hem till stallet & rida , hum något jag får fundera över. Imorgon är jag iaf ledig ifrån skolan & tack tack gud för de då kanske jag får sova liiiite längre bara lite ..

så lyckat .

publicerat i Allmänt;
Ja vi är vakna & har vart vakna sen kl halv 3 , så lyckat ! Och ännu mer lyckat när jag vet att jag ska iväg till skolan om 5 timmar . ååh vad pigg jag kommer vara....


<3

publicerat i Allmänt;
Hello how you doing, my angel my one and only the only one that am missing
Wey dey bring me joy and blessings, you know that I love you and I can’t wait
To say I do. But before we walk down the aisle I just wanna let you know that
You’re the finest, na you be the finest being I’ve seen, you’re the brightest,
The way you dey shine you dey bling like me, you’re the highest when it comes
To rating you’re the lead my princess, my only one lover and I just wanna let you know

[CHORUS]
No one be like you, see I don go different places, I’ve seen many faces
No one be like you, so they cannot replace you cuz you are a blessing
No one be like you, you’re driving me crazy cuz you are my baby
No one be like you, no one, no one like you, one like you, no one
One like you, one like you no one, no one

About a year ago before I met you, girl there was no possibility for me to be rescued
But Thank God I found you, girl I cannot do without you, now since I dey go
Different places I’ve seen many faces that cannot replace you with you I dey gain
[ Find more Lyrics on www.mp3lyrics.org/EGgH ]
Many places, girl you are my life, you’re the finest girl you be the finest being I’ve seen,
You’re the brightest, the way you dey shine you dey bling like me,
You’re the highest when it comes to rating you’re the lead my princess, my only one lover
Girl I guess its time to let you know

[chorus]
No one be like you, see I don go different places, I’ve seen many faces
No one be like you, they cannot replace you cuz you are a blessing
No one be like you, you’re driving me crazy cuz you are my baby
No one be like you, no one, no one like you, one like you, no one
One like you, one like you no one, no one


That’s why we say…eh eh eh

Oh e eh eh eh eh eh [X4]
No one like you, Oh e eh eh eh eh eh one like you,
Oh e eh eh eh eh eh No one like you, Oh e eh eh eh eh eh
No one, no one

Girl you’re the finest na u be the finest I’ve ever seen, the
wey u dey shine , u dey bling Like me, eh when it comes to
Rating you're the lead, my princess my only one lover,
Now I guess its time to let you know that no one be like u
So many things, so many things, every thing, without u ,
There’s no possibility, there’s no positivity only, always
Negativity, thank God I found you, you are my everything,
You are my destiny this is reality, oh e eh, oh eeh

en Lina kväll.

publicerat i Allmänt;

Nu så har Lina precis åkt härifrån vi har suttit & pratat & har haft lite hemlisar. =P och så tror jag att jag gjort bort mig också  =O eller ? Haha, ja jag nämner inget här det är våran lilla hemlighet + att Sara vet om det & Rebecka såklart. haha! =P men nu pratar vi inte mer om det !

Ja imorgon är det dags för skola igen & jag känner inte alls för det men jag måste ... Wiggo bus ligger i sin säng & sover efter mycket gråtande & gnällande , men nu kan jag pusta ut en stund ! =D

Nej nu ska jag prata klart i telefonen sen blir det till att lyssna på musik & ta de lugnt ..


hemma.

publicerat i Allmänt;
Nu är vi hemma i lägenheten igen eller vi har vart här ett tag. Mamma & pappa har hjälpt mig att sätta upp min rullgardin som Wiggo drog ner för några veckor sedan . =P sen så sänkte vi hans säng också blir så orolig att han ska trilla ner men nu är han säker både jag & han . Haha!
Vi har precis käkat mat också nu sitter vi & kollar på TV sen så blir det läggdags för den här lilla killen om ungefär en timme han har inte sovit mycket idag alls.
Får väl se om man får sällskap ikväll eller inte!=)

längtar som fan till den 18e , då jävlar ! ;) tänker inte avslöja något !





Söndag'

publicerat i Allmänt;

Jag har haft en jättebra helg =) Det är allt jag tänker säga.
Sitter hemma hos mamma & pappa nu senare så ska vi åka hem . Som ni kanske redan vet så hatar jag alltid söndagar men den här söndagen kommer bli perfekt & jättebra. Rebecka & Jonte kommer till mig ikväll då ska vi sitta & prata & bara vara , det behöver jag!
Ja måndag en ny vecka & skola inget jag direkt längtar efter men jag längtar som tusan till helgen då ska det vara vi två & vi ska ha de riktigt kul. <3 
Men men  , nu ska jag kila igen & jag ska försöka uppdatera lite oftare .



come home, i miss you.

Fredagen.

publicerat i Allmänt;
Nu så har jag storstädat hela lägenheten från topp till tå.
Idag har jag vart med Rebecka vi har vart ute & gått en jätte lång promenad i ungefär 1 timme & 15 minuter , vi är så duktiga ! Nu så ska jag fixa mig inför kvällen då blir det först hem till Simon & Linus sen ska vi iväg & bowla , men nu måste jag stoppa i mig något att äta först.  Mamma ska vara här ikväll med Wiggo tills jag kommer hem . Tack mammi ! <3

<3

publicerat i Allmänt;

Jag har alltid vart en stark person , jag har alltid stått med båda fötterna på jorden & jag har alltid vetat vad jag vill med allt. Så inte tänker jag knäcka mig själv genom att vara svag & dra mig under jorden ? Då sviker jag ju mig själv & trycker ner mig själv också för den delen. OHNO det funkar ju inte ! ;)


Något finns där men jag vet inte riktigt vad ,har inte känt riktigt ordentligt.
YOU ARE THE FINEST ! <3



såhär lycklig & glad ska jag vara varje dag!

blablabla

publicerat i Allmänt;
" Bea visa honom att livet går vidare utan honom "
" Bea du är stark , du klarar det utan honom "
" Bea du behöver inte honom , du hittar bättre "
" Bea haka inte upp dig på honom , han är som skiten under din sko " 
" Bea du har alltid vart stark så varför skulle du inte kunna gå vidare utan honom , du behöver inte honom vid din sida "


blablabla, jag vet inte allt vad jag har hört . Men jag tar fan åt mig av dom här orden . ;)
Shit, I Will be strong without you . Dont worry be happy !

aldrig i livet.

publicerat i Allmänt;
Jag tänker aldrig skjunka lika lågt som dig 
jag tänker aldrig söka mig till någon trygghet som du försöker göra för att bli bekräftad.
Jag tänker aldrig visa så lite respekt som du gör    ( som du sa till mig , det är respektlöst att gå o vara med nån annan direkt & vad gör du? )
Jag tänker aldrig sluta bry mig så som du gjort så snabbt
Jag tänker aldrig göra så som du gör mot mig
Jag tänker aldrig glömma dig så snabbt ,som du glömt mig 
Jag tänker aldrig gå vidare så snabbt som du har gjort
Jag tänker aldrig ge upp så snabbt som du gjorde
Jag tänker aldrig låta dig såra mig och svika mig en gång till





fuck allt.

<3

publicerat i Allmänt;
När jag grät torkade jag tårarna. När jag ramlade klep jag upp igen.
När jag blev sviken gick jag vidare. När mitt liv rasade byggde jag upp det igen.
Men om jag skulle förlorar dig , då skulle tårarna få rinna. Då skulle jag inte kliva upp igen.
Då skulle jag inte gå vidare. Då skulle jag låta mitt liv få rasa.




hemma igen.

publicerat i Allmänt;

Nu har jag kommit hem ifrån stan efter en mysig liten middag på mcdonalds & sedan en mysig snabb fika =D
Wiggo är hos sin mormor ikväll jag börjar redan kl 8 imorgon bitti men nu ska jag fixa o dona lite med mitt hår & sedan så får vi se vad som händer ska kanske ut & gå får se vart jag hamnar eller ja vart mitt mål blir haha ! =P




mitt privatliv är mitt privatliv , den jag träffar, vem jag träffar & om jag träffar någon de berättar jag inte här ute i bloggen då blir det ett jäkla liv . Säger de inte nu för att jag träffat någon men bara så ni vet i framtiden.

en vanlig tisdag.

publicerat i Allmänt;
Ledig ifrån skolan & det är ju aldrig fel visserligen skulle jag bara ha haft en lektion men iallafall =D
Idag så har jag ätit våfflor med Rebecka & sedan drog jag ner på stan en sväng köpte lite små skit & sedan hämtade jag Wiggo. Har lite små planer för ikväll så får se om det blir så eller inte.


du vet vart jag bor om du vill mig någonting.


Im strong without you.

God morgon

publicerat i Allmänt;
Nu är vi vakna eller har vart vakna sen ungefär en timme tillbaka, Wiggo sitter & kollar på TV & drar mig ihåret samtidigt & jag sitter här försöker piina mig för att inte skrika för att de gör så ont .. =P Idag ska Wiggo till dagmamman kl 9 efter det går jag & lägger mig en stund & försöker sova lite till , jag är helt slut efter igår då jag försökte få honom att sova i över 2 timmar.  Tillslut somnade han. Igår så gjorde jag inte så jättemycket följde med Rebecka & Johanna för att besikta bilen & sedan åkte jag hem i stortsätt direkt.


Någon frågade mig ifall jag skulle lägga ner bloggen .
: - Nej det kommer jag inte göra eller iaf inte helt men jag kommer nog inte sitta här lika ofta som jag gjort tidigare jag är så irriterad på folk just nu + att folk verkar ha väldigt stora problem ibland. Jag kommer inte heller skriva exakt vad gör om dagarna , jag tror det nog mest kommer bli bilder & lite små uppdateringar för jag vill inte att folk vet exakt vad som händer i mitt liv + att mitt privat lite är mitt privat liv om man säger så.



Lilla söta rara sötnos , tänker på dig nu!

....

publicerat i Allmänt;

Folk har problem , måste jag mena mig själv allt jag skriver om ? Jag har faktiskt vänner kan ni tänka er det ?

..

publicerat i Allmänt;
En fråga !
Vad skulle ni tycka om ifall erat ex " höll på " med sin kompis ex ?
Fittig stil utav dom båda!

Sover middag.

publicerat i Allmänt;
Nu ligger Wiggo & sover middag , hans pappa har fortfarande inte svarat som vanligt då.
Själv så sitter jag vid datorn & ska snart fixa mig lite inför skolan känner inte alls för att gå dit.

men ikväll smäller det , jag skiter it ikväll jag ska må bra & vara lycklig =D

God morgon bloggen!

publicerat i Allmänt;
Allt bra med er ? Själv så mår jag bra , fick sova lite längre idag & det är ju alltid härligt. Nu sitter jag & Wiggo & kollar på TV han är som sagt ledig ifrån dagmamman idag & jag börjar inte skolan förrän 14.30 då jag har en fotolektion. Och ikväll så tror jag att det blir PARTY , wiho ! =)  Men men, inga direkta planer nu på dagen ska väl se om man kan hitta på något & så ska jag slänga iväg ett sms till Wiggos pappa & fråga när han kommer & hämtar Wiggo idag också så man vet på ett ungefär. 

Ja nej men nu så ska jag fortsätta kolla på filmen som vi kollar på sen ska jag ringa ett samtal till en efterlängtad person.

kväller'

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma i lägenheten igen och jag har vart på tuna park & hemma hos mamma & pappa för att sola & lite sånt. Imorgon så börjar jag inte skolan förrän 14.30 & de känns ju underbart men endå jätte surt för man vill ha det gjort, men men!
Imorgon så har jag iallafall lite planer för kvällen iallafall , pratade med Lina nyss så får väl se ! =P Ja, jag är iaf jättesugen, haha !

Nu sitter jag som sagt här & lyssnar på musik & väntar på att klockan ska bli 23 så jag kan ringa ett samtal . Jag vill verkligen prata med dig, du är så lätt att prata med . TACK TACK!

nej, hejdå så länge!

home! =P

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemma efter en rätt lång men kort dag iskillnad mot vad det skulle ha vart , fick sluta tidigare woho! =)
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra ska iallafall sola sen pratade jag med en kompis nyss så kanske vi ska träffas. Hum, ja nåt ska jag göra iaf jag börjar ju kl 14.30 imorgon så =P Jaja , nej nu ska jag springa iväg & prata i telefonen med HEMLIG MÄNNISKA haha !

.. .

publicerat i Allmänt;
dags att möta upp johanna nu !


De viktigaste beståndsdelarna i ett lyckligt liv
 är att ha något att göra, någon att älska och något att hoppas på.

God morgon!

publicerat i Allmänt;

Vi är inte nyvakna precis vi vaknade kl 5 eller om det var halv 5 idag. Nu sitter Wiggo & leker med sina bilar & jag ska snart gå & plocka lite här hemma , kl 8 ska han iaf vara hos dagmamman då ska jag åka direkt hem & ställa mig i en dusch sen iväg till skolan 10.20 går till kl 17 idag känns inte frestande direkt ! =P  ja, usch vad trött jag . jag undrar om jag hinner sova en halv timme , timme innan ? hum, återstår & se. Idag ska jag väl bara vara i skolan sen på kvällen har jag inte större planer alls får väl se om nån gör mig sällskap ! ;)  På fredag så börjar jag kl 14.30 hur kul är det ? och så går jag till kl 17 toppen sickan ! Men men , bit ihop !

Men men , nu ska jag gå & diska så får vi höras lite senare .

/


Nu går jag min egna väg , tomhänt & ensam. JAG KLARAR DET !

God kväll samt God natt.

publicerat i Allmänt;

Ikväll så har jag haft det bäst . Har vart med Rebecka & Wiggo till en början då vi drog till affären och köpte massa gott vi köpte varsin glass till oss alla 3 .. =P sen åkte vi hem & då fick Wiggo gå & lägga sig somnade väl runt halv 8 sen satt vi på en film & moffa i oss massa onyttigt ( ajaj Beatrice ) Sen så kom Jennifer också över så då kollade vi klart på filmen & nu har dom precis dragit iväg , tack för en trevlig kväll ! =)

Snart så ska jag väl gå & lägga mig ska upp & lämna Wiggo vid 8 tiden sen hem & hinna duscha & sedan till skolan för svenska, idrott & webbdesign med JOHANNA , =P haha jag längtar ! Du vet vad vi har sagt, hihi.

Nej nu måste jag kila , god natt på er !


God dag ! =)

publicerat i Allmänt;
Kom precis hem ifrån skolan har haft en riktigt rolig dag måste jag säga! =P Funderar nu på ifall jag ska gå & sola eller inte , om jag hinner innan kl 3 då jag ska hämta plutten ifrån dagmamman men de borde jag hinna tycker jag. Men jag uppdaterar sen nu ska jag gå & byta om ! .

God kväll =)

publicerat i Allmänt;

Idag så vaknade jag kl 11 efter att jag hade lämnat Wiggo hos dagmamman så gick jag & la mig en stund till . När jag vaknade så tog jag på mig kläder & sedan åkte jag med mamma till tuna park för att köpa block & sånt nu till skolstarten. Sen åkte vi & åt mat det blev tacobufé & sen så åkte jag & min syster tillbaka till tuna park haha! =P köpte mig en väska & jag älskar den! Sen så åkte vi & hämtade Wiggo sen gick vi till lekparken med honom & han sprang runt som en tok. haha! Nu är jag hemma Wiggo är hos mamma & pappa jag ska nog åka dit sen & sova , jag sitter iaf nu & väntar på Rebecka som ska komma hit sen ska vi dra & sola , behöver lite färg på kroppen jag ser ju nästan grå ut ! =)

men nu ska jag göra mina läxor först , jag har blivit en duktig skolflicka !

God morgon!

publicerat i Allmänt;
Vi är vakna & har vart vakna ett tag. Orkade inte blogga när jag kom hem igår för jag hade sån huvudvärk att jag gick & la mig på en gång. Idag är jag ledig ifrån skolan & det tackar jag för , snart ska jag lämna Wiggo hos sin dagmamma sen ska jag hem & lägga mig en stund igen , sen hade jag tänkt att jag ska gå iväg & sola eller om jag ska göra det hemma hos mamma & pappa får väl se. Men jag hade tänkt att jag skulle ta en rask promenad också någon gång idag om jag orkar.  Men jag skriver mer senare ska iväg & lämna honom sen så ska jag lägga mig & sova nån timme till iaf.