måndag

publicerat i Allmänt;
God morgon !
Vakna tidigt idag kl 8 , gick upp & duscha sen var det matdags för Wiggo.  Natten har vart ganska lugn Wiggo vakna kl 4 & ville ha mat sen ville han inte somna om så jag väckte T för att hjälpa mig att försöka få Wiggo att somna så han tog honom & la honom på sitt bröst & så somna Wiggo direkt, jag önska att jag också kunde göra så men gör jag det så hugger han bara efter tutte :P Nu sitter jag här & har inte så mycket annat för mig än att kolla på Våra Bäst År  haha , det är så löjligt program jag vet fortfarande inte varför jag följer det har gjort den enda sen jag var liten. Iallafall snart är det dags för BVC så får se hur Wiggo har växt sen han var där sist jag tror massor faktiskt han blir bara större & större för varje dag.
Kl 16.10 så sitter jag bänkad framför TVn & kollar på One Three Hill det är så jäkla bra , i love it !

Någon gång nästa vecka så tror jag att vi ska åka till Stockholm en runda & kolla runt , kanske dags att börja tänka på julklappar ? jag vet iallafall att jag ska åka dit för att köpa löshår det är väl det jag hade tänkt att komma hem med sen något annat säkert är trött på att ha kort hår nu går ju inte att sätta på & hänger bara fram lite irriterande, fint är de det tycker jag men vill ha långt nu . Sen har jag funderat på att klippa en tunn rak lugg ? ungefär som Elin Kling har på det här fotot. Jag tycker det är skitsnyggt ! Vad tycker ni & tror ni att jag skulle kunna ha så ?

image377

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av johanna:

hej, läste att du skulle till sthlm & köpa löshår, gå till thai mahal då på drottningsgatan 100, dom har bäst hår till bäst pris =) jag köper jämt där bara för att dom har så mkt färger att välja mellan, och man kan få midjelångthår + klämmor (om man vill ha sånt fäste) för 550 kr :) bra va? vad ska du ha för fäste föresten? kör med klämmor (typ hårspännen) det gör jag, det sitter som jutet i håret och det sliter ingenting, + att håret håller sig längre! haha GOOOODIE! din blogg är bra, läser den dagligen! kram

2:a kommentar, skriven , av johanna:

haha, var bara tvungen att tillägga att sånt där armband du har uppe på bild i hörnet, har jag med :) dom är jättefina! chaiooo!

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

åh tack så mycket för tipset , dit ska jag åka direkt :) haha !

4:e kommentar, skriven , av Melinda:

Du passar nog i allt :)

5:e kommentar, skriven , av Rebeccas:

Det heter Tajmahal :)
Kommer säkert bli jätte fint med lugg & längre hår, man tröttnar fort på korta frisyrer.
Där är hemsidan http://www.tajmahal.se/
Lycka till!

6:e kommentar, skriven , av k:

jag tycker att du ska behålla ditt korta fina hår. du passar skitbra i det och en negativ sak är ju att småbarn drar i löshår, värt att tänka på iaf :P

Kommentera inlägget här :