Misslyckat !

publicerat i Allmänt;
Ja, jag tror fan jag misslyckades med Photoshop för jag förstår verkligen inte vad jag har gjort eller hur man kommer in på programmet. Hur misslyckad får man bli ? :) Haha! Så om det är någon som kan göra någon fin header till mig så vore jag evigt tacksam!

Har precis kollat klart på OC åh vad jag älskar det programmet har faktiskt aldrig sett det från början så jag tycker det är toppen att de börjat igen ;D Men men , nu så ska jag gå & göra lite vitlöksbröd är lite hungrig ska inte äta förän senare ikväll så lika bra & ta något litet nu på en gång. Tobbe har inte kommit än han är i skolan till kl 6-7 sa han igår kom han inte hem förns kl 6 eller va klockan nu va. Jag förstår inte att dom kan sitta så länge & plugga , gud vad tråkigt. :P
Nu vakna Wiggo också han har spytt på mig 3 gånger & 1 gång på sin moster, haha min lilla spymaskin <3 Han är bara för underbar , jag började gråta idag när jag satt & kollade på honom.
nej nu ska jag kila ! hej så länge

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av karolina:

jag har inte ens photpshop hur får man det? :p

2:a kommentar, skriven , av Bea:

jadu det är en bra fråga för jag vet inte .haha! jag trodde jag laddade ner men de gjorde jag visst inte (a) jag & datorer går ju inte ihop.

Kommentera inlägget här :