Torsdag

publicerat i Allmänt;



image329


jag vill först börja med att säga grattis åt våran lilla kille som blir en månad idag ;D <3

sa jag inte igår att jag skulle ta en låång sovmorgon? psst , glöm det ! vakna kl halv 9 av att Wiggo var hungrig han åt mat & sen kunde jag inte somna om. gick upp gjorde mig lite the & satt mig framför TVn. känner att jag inte riktigt mår 100 % bra , ont i halsen & lite hängig i kroppen , usch hoppas jag inte blir sjuk nu när jag vart frisk så länge. wiggo har precis somnat bredvid sin pappa i sängen han har haft lite ont i magen & har inte kunnat somna men nu slockna han så jag passar på att skriva några rader här . idag så skulle mamma ta ledig halva dagen så vi kan umgås lite & imorgon skulle hon också ta ledigt & det tycker jag hon är värd ! får väl se vad som händer idag , tänkte ju har en "träningsdag" men det blir väl inte så nu eftersom jag inte mår så bra & jag vill inte göra det värre genom att anstränga mig. just det ikväll är det hoppträning igen ska väl åka dit & titta kanske bror på om det är kallt eller inte.  nej men vi får väl se vart dagen bär av helt enkelt . & jag hoppas ni får en bra dag :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av g.farmor o g,farfar:

villken gullgosse han är , härligt att allt går så bra osså , krama honom på enmånades dagen , Kram på dig o Tobbe med ! Sköt om er !!!!

2:a kommentar, skriven , av Nathalie:

hejsan!! grattis lilla wiggo på 1månads dagen.. snacka om att jag har ont i rumpan idag efter ridningen igår... inte kul kan knappt sitta!! :) men men sånt får man ta när man har skojsigt eller hur?;) ha en bra dag, jag ska snart ge mig av till jobebt börjar ju 13.15-22.15 skit kul NEJ!!! men men... ha det bra puss och kram!!

3:e kommentar, skriven , av Eva:

Grattis lilla Wiggo på en månadsdagen!

Wiggo är riktigt söt, du tar verkligen vara på de goa stunderna och har kameran i högsta hugg verkar det som! ;) Riktigt roligt att följa dig och din vardag. Jag bara längtar till Johanna kommer hem med sin lilla tjej, kanske man får se Wiggo tillsammans med henne efter hennes hemkomst?

4:e kommentar, skriven , av J:

Grattis wiggo! :)

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

man blir ju nästan avundsjuk, skulle inte sitta fel med en egen:P

6:e kommentar, skriven , av elin:

grattis lilla Wiggo! :)
vilken söt bild på honom!

7:e kommentar, skriven , av Linda:

Grattis Wiggo :) Söt bild!

8:e kommentar, skriven , av Maria:

Grattis Wiggo! =)
Kan inte förstå att tiden gått så fort....

9:e kommentar, skriven , av Melinda:

Grattis lilla Wiggo :) Söt bild på honom !

Kommentera inlägget här :