Trevlig dag!

publicerat i Allmänt;
Jag har inte kunnat uppdaterat något här på bloggen idag men det skrev jag ju i förra inlägget.
Idag så har jag & Wiggo träffat min kusin Elin vi gick runt på stan , åt mat & fikade väldans trevligt :) Jag köpte två t-shirts till Wiggo, En hallonröd tubklänning från Gina tricot , Skor & en ny plånbok . Sen så gick vi hem till min mormor & Elins farmor där åt vi lite mackor i ugnen & prata . TACK FÖR EN SUPER TREVLIG DAG !

Efter vi vart hos mormor så gick jag & Wiggo hem till lägenheten väntade där på min mamma som skulle hämta oss & sedan åkte vi & kollade på tapeter. Jag hittade tyvärr inga alls men jag tror jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det. Ska väl åka in imorgon igen till stan & titta han kommer ju på onsdag & börjar så det är lite kris.
Men vad har ni gjort idag ?

image1256

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Fått en räkning på 4000=(

2:a kommentar, skriven , av jonna - en sån där ung mamma:

hej sötwiggo! :)

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

låter som en toppen trevlig dag :D, Själv har det inte hänt så mycket :S. ha en fin kväll! wiggo är super söt

4:e kommentar, skriven , av Ida:

hej Bea!
jag vill bara säga att jag har läst din blogg i flera månader utan att kommentera för jag vet aldrig vad jag sa säga men nu tog jag mej själv i kragen!tycker du verkar vara en helt underbar männsika och jag är extremt imponerad över att du är mamma, jag blir så jäkla inspirerad av dej varje dag, det ska du veta! och sättet du skriver på är skit bra!både Wiggo och du är så otroligt söta! älskar din blogg!!

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag har bara övat teori haha, har prov på onsdag! :)

6:e kommentar, skriven , av Elin:

Tack själv för en super duper dag med mycket skratt!!! Får vi ta o göra om snart. Som sagt, nästa gång blir det ikea :) Godnatt!!! puss o kram!

7:e kommentar, skriven , av bella:

sötnöt :) vilken fin body ;D

8:e kommentar, skriven , av F:

Gud vad söt han är :) En fråga bara, är wiggo aldrig hos tobias nu? traffar dom inte varrandra? Måste bara säga att du verkar vara en underbar mamma, och riktigt snygg i långthår:)

9:e kommentar, skriven , av Karin:

gud vilken söt liten en :D

Kommentera inlägget här :