tattoooooooo ;D

publicerat i Allmänt;
           image696
                                                                ( bild : Angelina Jolie )

Jag håller på & kollar runt på internet på tatueringar , jag vet inte riktigt hur den ska se ut men jag vill ha den i svanken eller något på vaden som en ros eller något ,jag tycker det är snyggt :)  Har ni någon tips på någon sida på internet som man kan gå in på & kolla på tatueringar för jag hittar tamme fan inga bra.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av My:

på www.bmezine.com finns en massa foton av tatueringar. man kan välja vilken slags typ av tatuering man vill kolla på och så finns det hundratals bilder av den typen man valt. länkade direkt till den sidan förresten så slipper du leta:)!

2:a kommentar, skriven , av Therèse:

Jag ville också tatuera vaden förut men han som tatuerade mig sa att det inte var någon bra ide, eftersom när man är runt 40 och släpar runt barn till dagis osv och kanske har kjol så kanske man inte vill ha den längre. Det är mitt råd till dig, svanken kan man iallafall dölja :)

3:e kommentar, skriven , av Moa:

www.gaddad.se är en rätt så bra sida :)

4:e kommentar, skriven , av Monica:

http://tlc.discovery.com/fansites/miami-ink/miami-ink.html

En tatuerinsstudio i miami..det kommer en serie om deras jobb och tatueringar här i finland. om gör verkligen skitsnygga tattoos :) Kanske du blir inspirerad...

5:e kommentar, skriven , av Melinda:

http://www.tattoos.com/ Har en massa bra länkar till olika sidor :) jag är själv också jättesugen på att tauera mig! Vill ha en fjäril, älva eller liknande :)

6:e kommentar, skriven , av Jonna:

jag har önskat mig en tatuering i födelsedagspresent, har tänkt att tatuera in Luddes namn :)
och du förresten! Jag tar jättegärna en fika men en annan dag? :)

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

har man i svanken får man ingen spruta omn man ska föda barn om du vill ha fler barn i framtiden tänkte jag.

8:e kommentar, skriven , av Therèse:

Den som kommenterade anonymt. Dom som tatuerar, tatuerar oftast inte så långt ner längre pga att man ska kunna få ryggmärgsbedövning om man vill plus att i vissa fall kanske man måste ta ryggmärgsprov om man blir riktigt sjuk.

9:e kommentar, skriven , av cassandra mäntykorpi:

Om du googlar på ordet: Tattoo så får du upp massa bra länkar in och kolla lite grann.. Jag hitta massa där, har tagit en från en sida,adda msn om ud vill ha hjälp : [email protected]
/ cassie

10:e kommentar, skriven , av Jennie:

jag har själv en tatuering i svanken. och de som är mer proffisionella gör inte så långt ner. min sitter så att det inte är några problem att ta spruta eller liknande där :)

Kommentera inlägget här :