så orättvist.

publicerat i Allmänt;

Det är tydligen inte okej att skriva ut här på min blogg att Tobbe vart otrogen , men det är ju ändå sanningen? Men det är helt jävla okej att han ska gå runt & kolla mig för hora när jag var ute en gång & inte ens ger en blick till någon kille? Men ingen har sagt åt honom att sluta säga så åt mig utan istället så säger folk åt mig att inte skriva ut saker på min blogg som är sanning? Varför inte våga stå för det man gjort ? Visst gjort är gjort men det är fan inte okej att få runt & hålla på med andra när man har en tjej/kille. Men att gå runt & kalla sin flickvän för hora det är okej eller vadå? För det är ju ingen som sagt åt honom.  Det där gjorde mig så jävla ledsen nu är man där igen , kan inte lita på någon!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Elin:

Självklart är det okej att skriva sanningen så folk förstår. Jag hoppas du inte förlåter honom, han verkar vara en riktig idiot som behandlar dig på det sättet. Ta hand om Wiggo, det är du & han nu, ni är världens sötaste! Krya på dig.

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Nej usch fy fasen :( STACKARE!

3:e kommentar, skriven , av jonna aka luddes mamma:

jag tycker du har all rätt att skriva sanningen bea. Jag tycker han har varit riktigt dum det vet du. Fast jag hoppas faktiskt att det löser sig för er, så att ni kan fortsätta ihop som en familj, där ALLA mår bra. Nej nu vet jag inte vad jag säger, men im on your side no matter what! (L)

4:e kommentar, skriven , av Maria:

Du får skriva exakt vad du vill. Tobbe kan inte säga nåt. Det är inte ditt problem om han har varit otrogen
3 ggr (för det är ju de han har varit). Sen om det är under en kväll, so what? 3 tjejer = 3 ggr.

Ingen ska kalla dig hora, allra minst Tobbe.

Om du läser detta Tobbe, så tycker jag inte om ditt handlande.

5:e kommentar, skriven , av Anonym:

stå på dig, du har helt rätt! tobbe verkar inte vara mogen för fem öre till att ta hand om en familj. hoppas att du inte förlåter honom! jag hejar på dig. [styrkekramar]

6:e kommentar, skriven , av Anonym:

Fy fan vad elakt. jag har oxå blivit kalad hora av mitt ex.. men tycker vekligen synd om dig!!!

7:e kommentar, skriven , av christopher:

haah:)

8:e kommentar, skriven , av malin (neos mamma):

Han ät värken värld dig eller wiggo. Ni klarar er bättre utan honom!

9:e kommentar, skriven , av T:

Men Bea du kallar ju mig manshora hela tiden. Tror du inte jag blir sårad av det då? Det är minst lika elakt. så jag tycker att alla som dömer ut en på förhand kan sluta med det. Allt ni vet om mig skriver bea om. Jag kan inte ens gå till en kompis och spela tv-spel utan att du kallar mig manshora och din jävla fitta. Så du är minst likadan du med. Så usch för alla dömande kommentarer ni ger. Visst är det fel att säga så jag vet! Men vi gör det båda två åt varandra utan att mena det. Vi får nog båda tänka på vårat beteende. Men jag tycker inte alls att det är rätt att döma en människa utan att ens ha träffat den, utan se personens personlighet genom en simpel blogg. : ( och dessa kommentarer att jag inte är värld att träffa mitt eget barn det måste vara det absolut mest idiotiska jag någonsin har hört. Är det inte jag som låg och höll om honom på BB på nätterna är det inte jag som myst med honom om dagarna är det inte jag som är hans pappa? Tror nog inte Wiggo skulle bli speciellt glad om någon sa att din pappa är inte värd dig. Pappan är en mycket viktig del i ett barns liv och jag är den delen. Så sluta döma folk snälla, hallå tänk nu för en gångs skull.

10:e kommentar, skriven , av Bea wiggosmamma!:

T ; - du ljuger ju så du tror dig själv.

11:e kommentar, skriven , av T:

Jag ljuger inte och det vet du beatrice. Är du rädd för att din blogghejaklack ska få reda på allt som du säger åt mig och gör. Säg inte att jag ljuger när jag inte gör det. Det är fan ett slag under bältet.

12:e kommentar, skriven , av Bea wiggosmamma!:

hahahaha ja du tror ju säkert det ! och du ska ju gå till rätten med det här , hur moget är det ? istället för att sätta dig ner & prata med mig . NEJ Det går ju inte heller för då skyller du ju allt på mig , jag är ju en HORA som går runt & KNULLAR med allt killar enligt dig.

13:e kommentar, skriven , av Therèse:

Bry dig inte om vad alla andra tycker och tänker Bea, dom förstår inte hur det ligger till och dom har nog inte varit utsatta för samma sak som dig. Jag har också fått känna smärtan av otrohet och det är inte kul alls när folk trycker ner en och säger att man inte får tala öppet om det men killen i fråga får säga både det ena och det andra och dom sakerna är inte ens sanna. Jag vet hur du känner men skit i alla andra, du talar bara sanning och det gör inte han. Ärlighet kommer man längst med.

14:e kommentar, skriven , av T:

Hejaklacks ledaren är i farten woho. Så jag talar inte sanning jasså lilla gumman och det vet du ? Shit vilken sandlådenivå alla kommentarer är på den här bloggen. Ska du inte ta och skriva ett helt inlägg om det här nu så folk inte misstänker din förvanskning av sanningen. Bea seriöst nu får du ge dig ! . Och Ja under hela graviditeten så var jag inte ute på krogen en enda gång. Hade två bastukvällar på hemmaplan så tror nog jag ställt upp verkar inte vara någon som tror det. För mig känndes det som en självklarhet att vara med bea. Gick inte ens ut på min studenten utan bokade en romantisk hotellnatt till bea och mig på statt. Så här har ni killen som inte ställer upp ett dugg med någonting. Han diskar inte, städar inte, tar inte hand om Wiggo är altid dum mot Bea. Lägg av nu va! Ingen av er vet någonting om det. Så snälla okej det är bra nu. så nu har jag sagt mitt Tack

15:e kommentar, skriven , av Therèse:

Men snälla lilla Tobbe nu får du fan ta och lägga ner. Den där Sari säger åt Bea att lära sig ta kritik, det är nog något du också borde lära dig. Det är fan inte Bea som varit otrogen utan du, det är inte Bea som betett sig som en skit utan du. Det är Beas blogg och hon skriver vad hon vill, det finns folk som stöttar henne och verkliger beundrar henne.

16:e kommentar, skriven , av Anonym:

Ni behöver prata ut låter det som. :/

17:e kommentar, skriven , av Fia:

era bråk och samtal är verkligen inte bra för ert barn. Jag tänker inte ta någons sida, men ni borde verkligen prata ut om detta innan det går för långt. Barnet behöver er båda, igen har mer rätt än den andra tills ni rätt ut detta. Kram på er båda och lycka till!

Kommentera inlägget här :