Alla hjärtansdag.

publicerat i Allmänt;
Idag är det då alla hjärtans dag , har inga planer alls. Jag mår iallafall mycket bättre idag & kan väl säga att jag i stortsätt är frisk ifrån magsjukan men har lite ont i halsen istället , alltid är det något!

Jag måste säga att jag är väldigt besviken på dig.
Jag skickade ett sms i tisdag frågade ifall du kunde ta hand om dig son eftersom alla ligger magsjukan men inget svar . Jag skicka ett sms igår & frågade ifall du kunde ha honom i helgen för alla ligger i magsjukan här hemma men inget svar! Jag är så j*vla trött på dig & ditt flängande hit & dit , du tar honom när de passar dig som bäst! Och inte har du hört av dig på över en vecka nu , fan vad intresse du visar & vilket j*vla ansvar du tar ? NOT !! 
Tänker aldrig mer fråga dig om hjälp !


Nu kommer det komma säkert en massa elaka kommentarer för att jag skrev ut de där men och ? ska jag inte få säga som det är ? om ni tycker att det är elakt att skriva ut det här i bloggen , undra då var jag tycker hur elakt det är mot min son så som han håller på . punkt slut !

have a good day .

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av angelica:

nejdå, inga elaka kommentarer :) det är väl inte konstigt att man vill att barnets pappa tar hand om barnet när man är magsjuk? det är han som gör helt fel!!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det är han som gör fel, inte du =)

3:e kommentar, skriven , av karolina aka melwins mamma:

det är definitivt inte du som gör fel. du tar ju hand om din son till skillnad från wiggos pappa. tkr han ska visa lite ansvar iaf!



ha en bra dag iaf, kul att du är tillbaka i bloggandet & du har en riktig söting till son :)

4:e kommentar, skriven , av karolina aka melwins mamma:

det är definitivt inte du som gör fel. du tar ju hand om din son till skillnad från wiggos pappa. tkr han ska visa lite ansvar iaf!



ha en bra dag iaf, kul att du är tillbaka i bloggandet & du har en riktig söting till son :)

5:e kommentar, skriven , av Linda:

Tråkigt att han inte bryr sig om sin son, det är iaf tur att Wiggo har en bra mamma! :)

6:e kommentar, skriven , av emily:

Oj vad arg jag hade blivit. Vissa människor förstår sig inte på vad ansvar är. Och jag hoppas inte att dom förstår att de är bara barnen dom straffar, inte dig eller någon annan. För då är det ju bara sjukt!

Kommentera inlägget här :