idag är det ingen vanligt dag

publicerat i Allmänt;
... för det är min födelsedag hurra hurra hurra!!!! ;D 19 bast inte illa ;P
fick solglasögon av Wiggo, en vinöppnare + en skit snygg jeans jacktröja kan man väl kalla det , åh vad jag älskar min familj. + a´llt annat jag fick igår också. Sedan kom Wiggos farmor hit med en super fin blomma som var i från hela deras familj , tack så hemskt mycket! Min födelsedag är lyckad eller har vart bäst . :)

idag så var det ju första dagen på min praktik och det var faktiskt ganska roligt fast jag kan säga att jag var väldigt trött gick nästan o gäspa i stortsätt hela tiden eftersom jag inte sov så mycket inatt pga min lilla wiggo som hostade som en tok och var jätte orolig. Och ni som inte vet så praktiserar jag på en skola årkurs 1-6 och jag hamna i en 2a och jag kan ju bara säga att man får 10000 frågor som man barnen helst vill att man besvarar , haha skitsöta! :) Efter det så drog jag till skolan hade en lektion och slutade kl 5 vid halv 6 var jag och knäckte rygg o nacke ( jag är som en 70 årig gammal kärring , hur kul är det ? ) ja och sedan åkte jag och anton och handlade åkte hem ställde oss o gjorde mat sedan drog han och kollade på hockey o är där nu , jag sitter här hemma och är skitrött mina ögon hänger men jag måste hålla mig vaken för vi ska nämligen ut till mamma och pappa ikväll o sova där har anton sagt , så jaja... 


hoppas ni har haft en bra dag! :) 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Selvinaz:

GRATTIIIS BEA <333

2:a kommentar, skriven , av bella:

Grattis på födelsedagen :D telefon ligger på laddning i köket och jag sitter fast i en stol i vardagsrummet med ryggskott så skriver här :)

3:e kommentar, skriven , av angelica:

Grattis! =)

4:e kommentar, skriven , av linda:

Grattis =)

Kommentera inlägget här :