fuck off.

publicerat i Allmänt;

Ni som slänger ur er dumma kommentarer kan hålla det för er själva! För ni har ingen aning om mitt liv just nu , ni har ingen aning om hur jag mår. Så håll bara käften rent ut sagt!  Tycker det är så jävla omoget & slänga ut en nedvärderande kommentar till någon annan , vad vill du få ut av den? Vill du trycka ner en person som redan har lagt sig ner & ligger på botten? Eller tycker du bara det är kul för nöjes skull ?

Postat av: sara
ta hand om din son istället för att slänga han på andra. Idiot, vissa ska inte ha barn


Att jag inte har haft Wiggo den här helgen är för att jag är SJUK , har legat hemma i sängen hela helgen förutom igår då jag åkte ut en sväng med Emma i kanske 20 minuter & sedan hem igen. Min son har vart hos sin mormor för att för att min mamma sa själv att jag skulle vara hemma utan honom för att inte smitta honom , för jag & wiggo har gått runt i en cirkel o smittat varandra i flera månader nu , jag har vart sjuk, när jag väl blivit frisk så blir han sjuk & så fortsätter de om&om igen. Men det kan ju inte du veta eftersom du säkert själv inte har nån erfarenhet utav det. Blev jävligt ledsen, sårad & förbannad när jag såg den kommentaren så du lyckades ! =) be happy ffs!

Hade jag inte vart tillräckligt stark just nu vet jag inte vad jag skulle ha gjort. Men bara så ni vet så är jag just nu i en väldigt pissig depp period då jag känner att livet bara suger . Och varför jag mår såhär har sina anledningar men det är inget jag tänker säga till er. Tänker dock inte heller vika ut hela mitt liv för er. Fine, att jag skriver vad jag gör om dagarna , men jag skriver inte om mitt privata liv ( kärlek ) osv.

Ja, nu vet ni hur jag känner . Och jag orkar inte en till dum idiotisk kommentar.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av maria:

Krya på dig! Du vet vad som är bäst för ditt barn!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

jag är en snäll kommentar!!

3:e kommentar, skriven , av rebecca:

skit i alla dumma kommentarer även om det är svårt.

men det är bara du som vet vad som är bäst för dig och wiggo. plus att du har så många runt om kring dig som verkligen bryr sig om dig så bry dig om dem istället.

du är en jättebra mamma och person glöm inte det.

många kramar

Kommentera inlägget här :