Onsdag'

publicerat i Allmänt;
Jag är helt slut och dödstrött.
Idag har jag jobbat 8-14, va riktigt kul att komma "tillbaka " . Nästa vecka börjar jag på ett vikariat i 4 veckor och då kan jag pusta ut ett tag. Efter jobbet så åkte jag och solade, sen hem direkt och åt mat.
Sedan kom målaren och fixade lite i rummet, han kommer tillbaka imorgon igen så det blir nog klart på fredag skulle jag tro. Sen efter det kom älskling hem, så vi fixade klart i Wiggosrum så nu är allt klart där och de känns så bra för det var det jag hade lovat honom.
Sandra har vart på besök idag , vi har färgat håret och haft oss. Hon åkte precis hem och här sitter jag ensam hemma , älskling jobbar till kl 12 inatt så jag får väl försöka somna utan honom men usch så svårt nu när man börjar vänja sig att ha någon bredvid sig all the time. 

Imorgon kommer mamma, pappa och min lilla älskling hem ifrån Spanien och gud va jag längtar , kommer väl inte kunna somna för det heller. =P  åh, jag blir så glad! Har saknat dom så fruktansvärt mycket. Och Wiggo har lärt sig att vissla också , de hörde jag i telefonen när jag pratade med honom. Haha så himla söt! 

Nehepp, då var det dags att släppa datorn och ta till sig kudde och täcke.
Är det någon som är intresserad av någon frågestund?  

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Maria:

Kul att du hittat kille och flyttat in tillsammans =)Om du ska ha frågostund tänkte jag fråga om ni har planerat barn tillsammans? eftersom ni bor så stort tänkte jag ;) sen om han har gjort några av dina tatueringar? sista frågan är hur du håller dig i form så bra? Ingen fråga men kan du inte börja lägga upp dagens outfit tyckte det var roligt =) och mer bilder!

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Favoritmat och favorit snacks och sen vad tycker du är världens bästa låt?

Kommentera inlägget här :